- 3 Haziran 2022
- 4.075
- 8.314
- 108
- 28
- Konu Sahibi YagmurrTanem
- #19.441
Benim eşim de hiç bilmiyormuş sıfır evlenince ben öğrettim yüzde 40a 60 gibi yaptık her şeyi iki yıl önce okula bi başladı evde yaptığı ne varsa puf uçup gitti şimdi sanki o yaptıklarını hiç bilmiyormuş gibi davranıyorValla ben de hala ev temizlemeye ütü yapmaya son gaz devam. Geçen gün çamaşır atmış hayatında bir ilk diyor ki çalıştırmayı bilmediğim için çalıştırmadım ama nasıl çalıştıracağını merak etmiyor. Çıktım baktım sepete makineyi yarım doldurmuş çamaşırların yarısı sepette. O sırada sığdırmak için çömelip tüm kas kuvvetini uygulayan ben![]()

Aynı ben benim de çok şükür gebeliğim çok güzel sorunsuz geçiyor oğlumda da öyleydi ama gebeyiz en nihayetinde yorulabiliyoruz da yanı kaldı ki benim büyük 1.5 yaşında gece hala deliksiz uyumaz uyanınca beni ister geri dalamaz her uyanmasında ben uyanıp uyutuyorum koca göbeğimle 11 kilo çocuğu kucağımda her gün 1 saat pış pış yaparak uyutuyorum her gün işten gelip oğlumuzu parka götürüyorum peşinde koşturuyorum banyosunu bakımı yapıyorum yani ben 35 haftalık gebeyken bunları yapıp ona muhtaç olmuyorum diye zorlanmıyorum değil ki illa zorlanıyorum e bi zahmet onlar da bizi anlasın da biraz anlayışlı olsun yani çok bir şey değil ki tek isteğim manevi destek fiziki desteği onun yerine annesi veriyor Allah razı olsunİşte istemediğimiz için hatalıyız aslında. Çok şükür hamileliğin başından bu son 1-2 haftaya kadar çok rahat geçirdim. Ağrım sızım olmadı bebekle ilgili bir durum olmadı. Bu yüzden şımarmaya da gerek duymadım nazlanmadım. Ay ah oh bir kere bile demedim. Aşermedim bile. O da sağol Allah razı olsun demedi bir şey değişmedi yani. Annem hep sen söyleyeceksin yapacak, deyim yerindeyse sen eğiteceksin derdi ben de takmışım bi içinden gelecek diye. Yav yok işte anla dimi :)