Popüler Konu 2026 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• Ankete Katılan
    6
Karından mı baktı vajinadan mı? İçinde yolk bile mi göremedi

Çok severim sabah tuzlu kurabiye yaptım 1 tane yedim yanına çay sonra kendini lavoboda buldum.. Yiyebiliyoken yiyin hiç kiloya bakmayın canım benim için azıda gidio çoğuda
Kilo son düşündüğüm şey. Daha önceki hamileliklerinden biliyorum çünkü fazlasını bile verebildiğimi

Benimde aşiri beyazlarım var boyatmamaya calisicam bakalım inşallah yapabilirim
Ben doğum öncesi boyatmıştım. Fotoğraf çekimine kendi halim gibi girmem lazımdı. Ben sene de 1 kere saçımı boyatırım zatwn. O zamanlarda hep öyle yapmıştım. Doğumdan önce boyatırsın bence sende

kızlar günaydın, bu kış ayında insanın canı dondurma çeker mi ya valla dün yedim şimdi de hafif boğaz gıdıklanması yaşıyorum ne tüketebilirim böyle durumda siz neler yapardınız

kızlar günaydın, bu kış ayında insanın canı dondurma çeker mi ya valla dün yedim şimdi de hafif boğaz gıdıklanması yaşıyorum ne tüketebilirim böyle durumda siz neler yapardınız
Bitki çayı asla içme canım ama pekmezin içine zeytin yağı köy azıcık iç boğazını yumusatir
2 kaşık pekmeze 1 kaşık zeytincyagi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…