Popüler Konu 2026 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• Üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    7
Çok şükür gelmiş geçmiş olsun

6+4 de görürsünüz.

7+2 oluyorum canım 5+3 de kese, 5+4 lekem gelince acilde yolk sacı da gördüm. 10 gün sonra 7+2 oluyorum 5+6 yım şuan

Canim ben 6+2 de gittim vajinal olarak gorebildik karindan gozukmedi. Daha garanti olsun istersen 7 leri bekle derimm
görünmüş demek ki canım ya bence de 6+4 de görünür ama şimdi bir de görünmezse strese girmeyeyim garanti 7+2 olsun dedim bir de doktor çok uzakta ya

Tüp bebekle kalan anneler progestan iğne vuruyoruz ya kendımiz benım bugün top gibi kalmış iğne o dağılır mı yoksa ben nasıl dagıtabilirim

Çok uzaktaysa ben olsam 7+2 İ beklerdim. Veya yakında bir hastane varsa orayı tercih ederdim. Ben öyle yapıyorum şahsen

Doktorlar normalde son 3 ay sonrasına izin veriyorlar ama organikte boya olsa katkısı var bende saçımı boyuyan bırıyım ama boyamayı düşünmüyorum
Benim ilkinde hiç izin vermemişti doğunca demişti saçlarım beyaz olmasa hiç düşün mi cem de

Tüp bebekle kalan anneler progestan iğne vuruyoruz ya kendımiz benım bugün top gibi kalmış iğne o dağılır mı yoksa ben nasıl dagıtabilirim
Ben vurulduktan sonra kolonyali pamukla bir kac dakika masaj yapiyorum canim hemsirem soylemisti ilaci dagit diye

Benim ilkinde hiç izin vermemişti doğunca demişti saçlarım beyaz olmasa hiç düşün mi cem de
Bacım bebeklerımız sağlıklı olsun da bısey olmaz sprey boyalar var galıba beyazları kapatan yani özel bır yere gıdersen kullan araştır ama gerek duymazsın yani

Kızlaar beni de ekler misiniz SAT 12 Eylül şuan 5+6 dayım. Daha önce 1 kürtaj ve 2 ay önce de dış gebelik geçirdiğim için hastaneye henüz gitmeye cesaret edemedim 7. Haftada giderim hem keseyi görürüm hem kalp atışını aradan çıkarır içim rahat eder diyorum. Şuanlık betayla devam ediyorum en son dün kan verdim 12850 çıktı yarında vericem nasipse. İnşallah herkes sağ salim bebeklerimize kavuşuruz

Bacım bebeklerımız sağlıklı olsun da bısey olmaz sprey boyalar var galıba beyazları kapatan yani özel bır yere gıdersen kullan araştır ama gerek duymazsın yani
Aynen öle canım Rabbim sağlıklarını versin.. Bende sprey leri araştırıyodum şuan bunun bayramı var düğünü var işte insan düşünüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…