• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• Üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    7
Kızlar sızlerın betasına bakınca benımdemı ıkız acaba dedım transfer sonrası
7.gun 86
9.gun 233
11.gun 770 cıkmıstı
5+5gunlukken dr ıkıncı kese var ama ufak gelısmemıs vucut ya atar yada emer dedı
Bugun 7+1de gıttıgımde ıkıncı kese buyumus ama ıcınde bırsey gormedı 5gun sonra tekrar cagırdı acaba ılerleyıp ıkız olma ıhtımalı olabılırmı
Karından mı baktı vajinadan mı? İçinde yolk bile mi göremedi

Çok severim sabah tuzlu kurabiye yaptım 1 tane yedim yanına çay sonra kendini lavoboda buldum.. Yiyebiliyoken yiyin hiç kiloya bakmayın canım benim için azıda gidio çoğuda😔
Kilo son düşündüğüm şey. Daha önceki hamileliklerinden biliyorum çünkü fazlasını bile verebildiğimi 😊

Benimde aşiri beyazlarım var boyatmamaya calisicam bakalım inşallah yapabilirim 😊
Ben doğum öncesi boyatmıştım. Fotoğraf çekimine kendi halim gibi girmem lazımdı. Ben sene de 1 kere saçımı boyatırım zatwn. O zamanlarda hep öyle yapmıştım. Doğumdan önce boyatırsın bence sende

kızlar günaydın, bu kış ayında insanın canı dondurma çeker mi ya valla dün yedim şimdi de hafif boğaz gıdıklanması yaşıyorum 🙈 ne tüketebilirim böyle durumda siz neler yapardınız

kızlar günaydın, bu kış ayında insanın canı dondurma çeker mi ya valla dün yedim şimdi de hafif boğaz gıdıklanması yaşıyorum 🙈 ne tüketebilirim böyle durumda siz neler yapardınız
Bitki çayı asla içme canım ama pekmezin içine zeytin yağı köy azıcık iç boğazını yumusatir
2 kaşık pekmeze 1 kaşık zeytincyagi

İnşallah ☺️ aynıymış günümüz bugün gittim kese görünmedi haftaya tekrar gidicem rahim duvarın kalınlaşmış gayet iyi görünüyor dedi sadece. Bakalım inşallah siz hemen görürsünüz haber verin bize de 🥰
Dün doktora gittim karından baktı keseyi gördü çok şükürr haber vermek istedim 🌸☺️

Ben doğum öncesi boyatmıştım. Fotoğraf çekimine kendi halim gibi girmem lazımdı. Ben sene de 1 kere saçımı boyatırım zatwn. O zamanlarda hep öyle yapmıştım. Doğumdan önce boyatırsın bence sende
O zaman zararı olmaz artık dimi

Kızlar sizin adet olacakmış gibi şiddetli olan ağrılarınızda azalma var mı? Sadece uzun süre ayakta durunca hafif bi bel ağrısı oluyor artık.

Back
X