- 25 Mart 2023
- 1.262
- 565
- 53
- 32
- Konu Sahibi Prettywomaan
- #2.001
Tamam kız at benımde beyazlarım var valla bende sana atarımSana atıcam bi ara fotomu oturup birlikte gülcez![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam kız at benımde beyazlarım var valla bende sana atarımSana atıcam bi ara fotomu oturup birlikte gülcez![]()
Beyaz saçta beni kimse geçemezTamam kız at benımde beyazlarım var valla bende sana atarım![]()
Benimde aşiri beyazlarım var boyatmamaya calisicam bakalım inşallah yapabilirimBeyaz saçta beni kimse geçemezama ben L'Oreal in saç kapaticisini kullanıyorum sadece ön kısımlara
Tamam kız at benımde beyazlarım var valla bende sana atarım
Attım gelirseTamam kız at benımde beyazlarım var valla bende sana atarım![]()
Karından mı baktı vajinadan mı? İçinde yolk bile mi göremediKızlar sızlerın betasına bakınca benımdemı ıkız acaba dedım transfer sonrası
7.gun 86
9.gun 233
11.gun 770 cıkmıstı
5+5gunlukken dr ıkıncı kese var ama ufak gelısmemıs vucut ya atar yada emer dedı
Bugun 7+1de gıttıgımde ıkıncı kese buyumus ama ıcınde bırsey gormedı 5gun sonra tekrar cagırdı acaba ılerleyıp ıkız olma ıhtımalı olabılırmı
Kilo son düşündüğüm şey. Daha önceki hamileliklerinden biliyorum çünkü fazlasını bile verebildiğimiÇok severim sabah tuzlu kurabiye yaptım 1 tane yedim yanına çay sonra kendini lavoboda buldum.. Yiyebiliyoken yiyin hiç kiloya bakmayın canım benim için azıda gidio çoğuda![]()
Ben doğum öncesi boyatmıştım. Fotoğraf çekimine kendi halim gibi girmem lazımdı. Ben sene de 1 kere saçımı boyatırım zatwn. O zamanlarda hep öyle yapmıştım. Doğumdan önce boyatırsın bence sendeBenimde aşiri beyazlarım var boyatmamaya calisicam bakalım inşallah yapabilirim![]()
Bitki çayı asla içme canım ama pekmezin içine zeytin yağı köy azıcık iç boğazını yumusatirkızlar günaydın, bu kış ayında insanın canı dondurma çeker mi ya valla dün yedim şimdi de hafif boğaz gıdıklanması yaşıyorumne tüketebilirim böyle durumda siz neler yapardınız
deniyim bunu canım aklıma da bal limon ılık su gelmiştiBitki çayı asla içme canım ama pekmezin içine zeytin yağı köy azıcık iç boğazını yumusatir
2 kaşık pekmeze 1 kaşık zeytincyagi
Dün doktora gittim karından baktı keseyi gördü çok şükürr haber vermek istedimİnşallahaynıymış günümüz bugün gittim kese görünmedi haftaya tekrar gidicem rahim duvarın kalınlaşmış gayet iyi görünüyor dedi sadece. Bakalım inşallah siz hemen görürsünüz haber verin bize de
![]()
Ilık süt iç canımkızlar günaydın, bu kış ayında insanın canı dondurma çeker mi ya valla dün yedim şimdi de hafif boğaz gıdıklanması yaşıyorumne tüketebilirim böyle durumda siz neler yapardınız
Çoook sevindim hemde karından görünmüş ne güzel darısı başımızaDün doktora gittim karından baktı keseyi gördü çok şükürr haber vermek istedim![]()
Hahha canim dun aksam bende dondurma yedimkızlar günaydın, bu kış ayında insanın canı dondurma çeker mi ya valla dün yedim şimdi de hafif boğaz gıdıklanması yaşıyorumne tüketebilirim böyle durumda siz neler yapardınız

O zaman zararı olmaz artık dimiBen doğum öncesi boyatmıştım. Fotoğraf çekimine kendi halim gibi girmem lazımdı. Ben sene de 1 kere saçımı boyatırım zatwn. O zamanlarda hep öyle yapmıştım. Doğumdan önce boyatırsın bence sende
Alttan baktı goremedıKarından mı baktı vajinadan mı? İçinde yolk bile mi göremedi