Popüler Konu 2026 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız

• ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• Üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    2
Kızlar benim bat 1 gün geçti gebelik testim pozitif henüz kan vermedim. Özele gitsem 1000 tl beta bakıyorlar. Devlete gidemedm çalışıyorum acile gitsem kızıyorlar napacagm
Canım çok kötü hissediyorum falan de sonra miğdem bulanıyoru da ekle arada zaten soracak genelik şüphesi varsa bilmiyorum dersen mutlaka bakmak zorundalar ben öyle yaptım hamile olduğumu öğrendim

Şu an 6 haftalık olduk 5 haftadır uyuyorum çocuğu uyutmaya çalışırken bi bakmışım bende yanında uyumuşum erkenden mide bulantım başladı ama o rahatsız ediyor ya inşallah uzun sürmez :)
Benimde kabızlık var ya ne yapmam lazım zeytinyaği içsem bi kaşik işe yarar mı

Kızlar mide bulantısı olan varmı ben berbat durumdayım ama doktorum suan bebek çok küçük dedi ilaç vermedi

Benim mide bulantım ara ara oluyor ama hiç kusmadım da sabahları birde geceleri oluyor
Bende kusmadım ama Benımde aynı sekılde cinsiyeti belli olanlar var mı aramızda benım geçen gün kese kontrolüne gittik doktor iki kese var ama bırı gerıde kalmış dedı gelişimi durmuş dedi bır sonraki kontrolum 4 kasımda gerıde kalan kese acaba ilerlermi sağlıklı sekılde ya Diger kese sağlıklı dedi

Cinsiyet belli olmazki daha 12 haftada belli oluyor canım

Benim mide bulantım ara ara oluyor ama hiç kusmadım da sabahları birde geceleri oluyor
Geceleri için bende anormalim sanıyordum sabah bulantılarım zaten kötü durumda ama gece lavaboya kalkıyorum ve bulantıdan uyuyamıyorum gece daha zormuş

Son adet tarihimiz aynı. Bende bugün test yaptım pozitif çıktı kan verdim 1219 çıktı kese görünmedi siz ne durumdasınız? Beta hcg baktırdınız mı

Yaş 27, ilk çocuk, sat 26 Ağustos, Kese 5+4, Kalp Atışı 7+2, Tahmini Doğum Tarihi 1 Haziran

Tabloya ekler misiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…