Popüler Konu 2026 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• Üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    5
Benimde sat 18 Eylül hemen hemen aynıyız bende kasık ağrısı ve gaz sancısı çok fazla sende belirti varmı
Canım bende de rahmimimde böyle bi batma bi rahatsızlık hissi var hemen rahmimin üstü. 1-2 gün önce regl olacak gibi benzer ağrıydı ama bu değişik baskı hissi gibi. Ama yoğun baya sızısı. bildiğin sızlıyor. Bir de tuvalete çıkamıyorum :/ Çarşamba doktora gideceğim yarın da tekrar kan vericem inş keseyi görürüm sen görebildin mi canım

Benim rahmimin sağ tarafı yok. Tüm hissi solda hissediyorum zaten şuan ya benim acı eşiğim çok düşüktür bilmiyorum ki ama sızladı mı tam sızlıyor yani benim ağrı göbek deliğim hizzasında bi karış altı ortada yani :/

yok oyle degilde böyle sanki bi sızı gibi
Bende aynı durumdayım
İki gündür çok aşırı ağrım oluyor hatta Çarşamba gecesi acile gittim öğlen başlayıp geceye kadar devam etmişti çünkü reglimin ilk günü gibi bacağıma vuran Bi ağrıydı çok şükür bir sorun olmadı kalp sesini duymamıştım bonus olarak onu dinlemiş oldum
Bahsettiğiniz gibi sızım oluyor ama doktor normal dedi.

Kızlar Bende bu gün tekrar devlete doktora gittim doktor kesenin boş olduğunu söylüyor diğer gittiğim profesör yolk sac olduğu kesenin sağlıklı olduğunu söylemişti kime güveneceğimi bilemedim
Aslında ikisi de aynı şey değil mi önemli olan sizin kaçıncı haftada Olduğunuz
Devletteki doktorda kese oluştuğunu söylemiş profesör de kesenin sağlıklı olduğunu söylemiş ikisi de bebek hakkında bilgi vermemiş aslında
Arada ki fark anlatım şekli gibi geldi

Yok aynı şey değil yolk sac olması iyi bişey bebeği besliyormuş burdaki direk boş olduğunu söylüyor profesör yolk saçın olduğunu kesenin sağlıklı olduğunu ve kalbinde hafif kıpırtı olduğunu söyledi 7+2 deyim

Umarım güzel sonuç alırsın canım bizim aramızda senle 2 gün var dua ediyorum sana

KIZLAR KONUYU ALMIŞIZ TABLODAKİ BİLGİLERİ SIRASIYLA YAZIP BENİ ETİKETLEYİN EKLEYEYİM HERKESİ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…