- 6 Aralık 2021
- 872
- 1.396
- 63
- Konu Sahibi Prettywomaan
- #1.061
Benim ilki erkekti ama 2. Kız çıkıyor eşinin yılı da etkiliyor ya aynı ay yıl olmak farketmiyorKız o zaman senınde mi erkek
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim ilki erkekti ama 2. Kız çıkıyor eşinin yılı da etkiliyor ya aynı ay yıl olmak farketmiyorKız o zaman senınde mi erkek
Canım bende de rahmimimde böyle bi batma bi rahatsızlık hissi var hemen rahmimin üstü. 1-2 gün önce regl olacak gibi benzer ağrıydı ama bu değişik baskı hissi gibi. Ama yoğun baya sızısı. bildiğin sızlıyor. Bir de tuvalete çıkamıyorum :/ Çarşamba doktora gideceğim yarın da tekrar kan vericem inş keseyi görürüm sen görebildin mi canımBenimde sat 18 Eylül hemen hemen aynıyızbende kasık ağrısı ve gaz sancısı çok fazla sende belirti varmı
Benim rahmimin sağ tarafı yok. Tüm hissi solda hissediyorum zaten şuanBen dr'a sordum Bebek bende sağ yerleşimli olduğu için ve rahim genişlemesi olduğu için vajinanın sag tarafı ve kemik kısmında ince bir sızlama olması normalmiş. Bıcak gibi batma kramp şiddetli anlık ağrı olursa acil gel dedi.
Bende aynı durumdayımyok oyle degilde böyle sanki bi sızı gibi
Aslında ikisi de aynı şey değil mi önemli olan sizin kaçıncı haftada OlduğunuzKızlar Bende bu gün tekrar devlete doktora gittim doktor kesenin boş olduğunu söylüyor diğer gittiğim profesör yolk sac olduğu kesenin sağlıklı olduğunu söylemişti kime güveneceğimi bilemedim
Yok aynı şey değil yolk sac olması iyi bişey bebeği besliyormuş burdaki direk boş olduğunu söylüyor profesör yolk saçın olduğunu kesenin sağlıklı olduğunu ve kalbinde hafif kıpırtı olduğunu söyledi 7+2 deyimAslında ikisi de aynı şey değil mi önemli olan sizin kaçıncı haftada Olduğunuz
Devletteki doktorda kese oluştuğunu söylemiş profesör de kesenin sağlıklı olduğunu söylemiş ikisi de bebek hakkında bilgi vermemiş aslında
Arada ki fark anlatım şekli gibi geldi
bacım sana demiyom isteyen alıyor grubu.normalde editörler açıyor ilk snra birisi devralıyor galibaKız ben hiç yapamam bu grubu kim açtıysa onun hakkıdır bacım
Umarım güzel sonuç alırsın canım bizim aramızda senle 2 gün var dua ediyorum sanaYok aynı şey değil yolk sac olması iyi bişey bebeği besliyormuş burdaki direk boş olduğunu söylüyor profesör yolk saçın olduğunu kesenin sağlıklı olduğunu ve kalbinde hafif kıpırtı olduğunu söyledi 7+2 deyim
ay ağzın bal damlıyo biliyo musunKız canım
KızP Prettywomaan cano bana bakkkk ben 25 kasım 1994 eşim 09 ağustos 1990 bebişde tahmini 28 haziran 2026![]()
Erkek çıkıyor canım![]()
Benimki de 17 eylül bat , dün keseyi gördüm:))Benimde sat 18 Eylül hemen hemen aynıyızbende kasık ağrısı ve gaz sancısı çok fazla sende belirti varmı
canım ben kasım 96 eşim mayıs 92 bebişim de nasipse 29 haziran 2026KIZLAR KONUYU ALMIŞIZ TABLODAKİ BİLGİLERİ SIRASIYLA YAZIP BENİ ETİKETLEYİN EKLEYEYİM HERKESİ![]()
Yaaaa hissediyorum kız diye zaten inşalhh saglikla dogar bir oglum var birde kızım olursa supeeerrrr
İnşallah canım Allah razı olsunUmarım güzel sonuç alırsın canım bizim aramızda senle 2 gün var dua ediyorum sana
Nisa 1995Kendinizin eşinizin ve bebeğin doğum yılı ve ayı
Erkekcanım ben kasım 96 eşim mayıs 92 bebişim de nasipse 29 haziran 2026
KızNisa 1995
Agustos 1990
Haziran 2026
Sayfada aktif uyemisiniz devralmissiniz hayırlı olsun sizi 1 kere yorum yaparken gördüm cunki