- 30 Ağustos 2025
- 241
- 53
- 13
- 32
- Konu Sahibi Prettywomaan
-
- #1.881
Ben varım cnm bizde kimseye demedık bende 12. Haftayı bekliyorumBiz ailelere hala söylemedik ya eşim tarafından ilk torun olacak üstelik 3 hafta sonra cinsiyeti belli olacak12.haftada söylemeyi düşünüyoruz çünkü ailelerimiz ağzında bakla ıslanmayan insanlar. Dıdının dıdısına bile telefon açıp haber vereceklerine eminiz. Hamileliğim zor geçtiği için bunaltılmak istemiyorum, her gün arayıp sorup beni strese sokacakları için. İnşallah çok trip atmazlar Bizim gibi olan var mı başka
İlk gebeliğimi direk soyledım 8. Haftada kalbi durdu bu yüzden en iyisi beklemek benim kayınvalidem dedıgın gıbı dıdını dıdısına buket söyler en mantıklısı beklemekBiz ailelere hala söylemedik ya eşim tarafından ilk torun olacak üstelik 3 hafta sonra cinsiyeti belli olacak12.haftada söylemeyi düşünüyoruz çünkü ailelerimiz ağzında bakla ıslanmayan insanlar. Dıdının dıdısına bile telefon açıp haber vereceklerine eminiz. Hamileliğim zor geçtiği için bunaltılmak istemiyorum, her gün arayıp sorup beni strese sokacakları için. İnşallah çok trip atmazlar Bizim gibi olan var mı başka
Evet benim annem bazen gelip gidiyor ama onun dışında hiçkimse yok olduğumuz şehirdeFarklı şehirdemisiniz. Maşallah iyi saklamışsınız yaa ben braz daha sabırsızım bu konuda kalp atışını zor bekledik
İnşallah bu sefer sapasağlam kucağına alacaksınİlk gebeliğimi direk soyledım 8. Haftada kalbi durdu bu yüzden en iyisi beklemek benim kayınvalidem dedıgın gıbı dıdını dıdısına buket söyler en mantıklısı beklemek
Bencede iyisini yapmışsınız. Birde uzaklık olunca saklamak daha kolay benceEvet benim annem bazen gelip gidiyor ama onun dışında hiçkimse yok olduğumuz şehirdeZor günler geçirince mecbur kaldık keşke bizde güvenip sevincimizi paylaşabilseydik diyoruz
İnşallah bu sefer sapasağlam kucağına alacaksınBizim ailemizde kuzenlerimin hamile olduğunu 4.5.ayda duymuştum ama eşimin ailesinde 5 haftalık hamileliği alakasız insanlara söylediklerini duyunca korktum açıkçası. Bide kadının ne yediğini içtiğini kilosunu doğum şeklinin lafını ediyorlardı sürekli bunları duyunca soğudum tabi
Doktorumda ilk 12 hafta bizim için çok önemli hemen duyurmaya gerek yok sonra paylaşırsınız dedi
Bende de 2 gündür öyle şu gibi akıntı oluyor. Eşofmanin ön tarafı dahi ıslanıyor.İki gündür bende oluyor yarın doktora gidince sorucam
Ben keseyi bile beklemeden söyledimFarklı şehirdemisiniz. Maşallah iyi saklamışsınız yaa ben braz daha sabırsızım bu konuda kalp atışını zor bekledik
Çok özür dileyerek soruyorum neden kalbi durdu yani baştan beri herşey olumlu olup sonradanmi sorun olduİlk gebeliğimi direk soyledım 8. Haftada kalbi durdu bu yüzden en iyisi beklemek benim kayınvalidem dedıgın gıbı dıdını dıdısına buket söyler en mantıklısı beklemek
Akıntı çok oluyor hamilelikte çok normal , benim 6+2 şu an en büyük belirtim akıntı ve tatlıdan soğuma . Mide bulantım yok ama hiç elim tatlı şeylere gitmiyorBende de 2 gündür öyle şu gibi akıntı oluyor. Eşofmanin ön tarafı dahi ıslanıyor.
Evet kesinlikle böyle bulantı falan olmayınca, kanama alanı da gördüler diye korkuyorum. Rabbim yardımcımız olsun inşallahTabiki bizimle canımhaftaya bende kendi doktoruma gitmeyi planlıyorum bakalım. Bu haftalarda böyle geçecek işte. Aslında mide bulantıları tam pik yapsa daha kolay olacak bizim için beklemek
Ben öğretmenim iki gün nöbet tutuyorum ona rağmen söylemedim kimseyeKızlar çalışan varmı aramızda işyeirne söyledinizmi
Evet hiçbir sorun yoktu kontrole gittim maalesef kalbi durmuştu ben 10 gün sonra ogrendım sadece belirtilerim kesilmişti birden bireÇok özür dileyerek soruyorum neden kalbi durdu yani baştan beri herşey olumlu olup sonradanmi sorun oldu
Amin insallah hepımız sağ selamet alalım kucağımızaEvet benim annem bazen gelip gidiyor ama onun dışında hiçkimse yok olduğumuz şehirdeZor günler geçirince mecbur kaldık keşke bizde güvenip sevincimizi paylaşabilseydik diyoruz
İnşallah bu sefer sapasağlam kucağına alacaksınBizim ailemizde kuzenlerimin hamile olduğunu 4.5.ayda duymuştum ama eşimin ailesinde 5 haftalık hamileliği alakasız insanlara söylediklerini duyunca korktum açıkçası. Bide kadının ne yediğini içtiğini kilosunu doğum şeklinin lafını ediyorlardı sürekli bunları duyunca soğudum tabi
Doktorumda ilk 12 hafta bizim için çok önemli hemen duyurmaya gerek yok sonra paylaşırsınız dedi
Allah bir daha yaşatmasın inşallahEvet hiçbir sorun yoktu kontrole gittim maalesef kalbi durmuştu ben 10 gün sonra ogrendım sadece belirtilerim kesilmişti birden bire
ben de çalışmaya devam bir mani olmazsa Allah’ın izniyle doğuma kadar da çalışmak isterimKızlar çalışan varmı aramızda işyeirne söyledinizmi
Ben varım ama çokta korkuyorum ofis temizlik çay kahve işi hareketli bir isim varKızlar çalışan varmı aramızda işyeirne söyledinizmi
Allah'ım bir daha yaşatmasın çok üzgünüm ama bende kafama çok takıyorum formda okuyorum böyle belirti yok diyorlar kalbi durdugunda bilmiyormussun bileEvet hiçbir sorun yoktu kontrole gittim maalesef kalbi durmuştu ben 10 gün sonra ogrendım sadece belirtilerim kesilmişti birden bire
Eğer Rabbim onu yazdıysa olacaktır . Kaderi varsa olacak inşallahAllah'ım bir daha yaşatmasın çok üzgünüm ama bende kafama çok takıyorum formda okuyorum böyle belirti yok diyorlar kalbi durdugunda bilmiyormussun bile
Amin inşallah canım Allah'ım tüm isteyen anne adaylarının kucağını doldursunEğer Rabbim onu yazdıysa olacaktır . Kaderi varsa olacak inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?