Popüler Konu 2026 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• Ankete Katılan
    6
Ben 6+4 de karından çok kısa duydum ama özelde devlette bence 7+2 de gitmelisin ultrason kalitesi değişiyor devletteki doktorum 8+0 da çağırdı ona daha gideceğim 5 kasimda

ya doktor bana betan çok yuksek ikiz olabilir dedi ilk keseyi gördük ikincisini göremedim haftaya tekrar bakalım dedi. şimdi sizden görünce hatırladım benim 4+5 te 6000 lerdeydi ikiz olabilir mi ki. şimdi sizin betayla kıyaslayınca düşündüm

Ooooo çok yüksekmiş cidden sizin bence de olabilir valla ikiz ben 3-4 günlük gecikmede 390 beta ile öğrendim 2 gün sonra 670 3-4 gün sonrada 3000 küsür geldi işte 5+4 te

Ben 6+4 de karından çok kısa duydum ama özelde devlette bence 7+2 de gitmelisin ultrason kalitesi değişiyor devletteki doktorum 8+0 da çağırdı ona daha gideceğim 5 kasimda
Özele gideceğim canım. Ama garanti olsun diye 7+2 ye randevu aldım şimdi duyamazsam falan gerilmeyeyim diye. Bu 10 gün nasıl geçecek bakalım bu günler hep sabırsızlık.

Kızlar bir şey soracağım ben mi çok anksiyete yapıyorum bilmiyorum burası anksiyete günlüğüm gibi oldu malumunuz 2 gün önce kırmızı lekelenmem olmuştu 2-3 saat sonra çok çok az açık kahverengi akıntıya çevirdi şimdi de komple bitti gibi. Zaten kanama geldiğinde kese de falan hiçbir sorun görünmemişti aksine ilk defa yolk sacı gördük kese düne göre büyümüştü falan. Acilde ultrasona girebilmek için abartmıştım tabi durumu doktor da şuan her şey yolunda ama 2 saat sonrasını bilemem falan diyip korkuttu. Betam da gayet haftasıyla uyumlu çıktı.kendi Doktorum da korkma yerleşme dedi. Ben şimdi 10 gün sonraya randevu aldım kalp atışı için ama hata yapmıyorum dimi…

Canım o haftalarda benimde oldu kanamam sanırım çoğumuz yaşıyoruz bu durumu. Korkutmuyor aslında olanı söylüyor onlarda bilemiyor çünkü Allah'ın izniyle bişey olmaz. Benim hala kahverengi lekem oluyor ama bir sorun yok dediler ilaç kullanıyorum bide iğne. 10 güne duyarsınız bence kalp atışını

Ooooo çok yüksekmiş cidden sizin bence de olabilir valla ikiz ben 3-4 günlük gecikmede 390 beta ile öğrendim 2 gün sonra 670 3-4 gün sonrada 3000 küsür geldi işte 5+4 te
Allah Allahh ay cidden ikiz olmasınlar tüp bebek de değildi eğer öyle olursa cidden şok olurum

10 gün sonra kaç haftalık oluyorsunuz ben kese için devlete 5+4 de gittim yolk saç yoktu sonra lekem gelince 6+4 de özele gittim yolk saç bebek ve kalp atışını duydum şükür ama devletteki kontrolüm kalp atışı için daha 5 Kasım'da

ya ben de merak ediyorum. doktor bana 5 haftalıksın dedi ama gün söylemedi doktor onu söylediğinde 4+'larda mı oluyodum yoksa 5+larda mı bilmiyorum çok kafa karıştırıcı

ya ben de merak ediyorum. doktor bana 5 haftalıksın dedi ama gün söylemedi doktor onu söylediğinde 4+'larda mı oluyodum yoksa 5+larda mı bilmiyorum çok kafa karıştırıcı
Evet çok değişik sistem transfer sonrası uygulamayla doktorun demesi 1 hafta oynuyor bence kese boyutuyla alakalı bence hafta

Aşırı bulantı kusma var ya ilk gebelikte de böyleydim bu hamilelik beni çok etkiliyor. Suyu da az tüketiyorum su bile midemi bulandırıyor o yüzden idrarımda bakteri çıkmış. 12 13. Haftalarda bitmişti ilk gebelikte bir an önce o haftalara gelmek istiyorum

benim midem hiç bulanmıyor bi geçen hafta bulandı bir de bugün bulandı resmen sevindim
bu vakitler nasıl geçecek hem hastalık hem gebelik psikolojisi beni çok yordu Allah hepimize yardım etsin. hastalığı olanlara bebeği şifa olsun inşAllah

Canim ben 6+2 de gittim vajinal olarak gorebildik karindan gozukmedi. Daha garanti olsun istersen 7 leri bekle derimm

Ayy bende bittigi gunlere gelmek istiyorum doya doya yemek yemeyi ozledim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…