• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• Üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    4
Kızlar gittik çok şükür gördük keseyi🥹🥹 iyi şuan bi problem yok 10 gün sonra gidicez tekrar Coraspin kullanıyordm devam dedi ve folik asit bide fitil vermişti hafif pembe leke oldu diye onada devam dedi herşey yolunda😍😍

Kızlar gittik çok şükür gördük keseyi🥹🥹 iyi şuan bi problem yok 10 gün sonra gidicez tekrar Coraspin kullanıyordm devam dedi ve folik asit bide fitil vermişti hafif pembe leke oldu diye onada devam dedi herşey yolunda😍😍
Tebrik ederim hayırlı olsun kese boyutu kaç mm dedi kalp atışı için kaç gün sonraya cagirdi sizi

Kızlar 2 gün önce ilk beta değerim 500 çıkmıştı bugün tekrar kan verdim 1070 çıktı nasıl sizce ?

Maşallah kaç günlük tam🥰.
10 gün sonra kalp atışınamı çagırdı

Keseyi gördüm 5 haftalığım cuma kan tahlilleri mi görücem bir kızım var 2 buçuk yaşında kuzum.

Kızlar içinizde antidepresan kullanan yada kullanmayıp anksiyetesi olan yaşayan varmı acaba 🙄

Kızlar içinizde antidepresan kullanan yada kullanmayıp anksiyetesi olan yaşayan varmı acaba 🙄
Yıllarca antidepresyon ilaclari kullandım 10 yıl sonra kendi irademle bıraktım çok şükür iyiyim ama biraz biraz ankisiyete var bendede ondada derin derin nefes alıp beynimi kontrol altına almaya çalışıyorum biraz bizim elimizde inan buna

Yıllarca antidepresyon ilaclari kullandım 10 yıl sonra kendi irademle bıraktım çok şükür iyiyim ama biraz biraz ankisiyete var bendede ondada derin derin nefes alıp beynimi kontrol altına almaya çalışıyorum biraz bizim elimizde inan buna
Bende 8 yılın 5 yılı kullandım ve bebek haberini duyunca hemen bıraktım nasıl baş edicem diye düşünüyorum..kaygılar loading😞

Kızlar bısey sorcam progestan iğne saat 8 de yaptım kanıyor halıyle kan durunca bende pamuğu bastırmayı bıraktım ama şimdi baktım ki atletim ve iç çamasırım ilaçla beraber kan olmuş yani ilaç geri gelmiş tekrar yapsam mı igne bılemedim

Kızlar bısey sorcam progestan iğne saat 8 de yaptım kanıyor halıyle kan durunca bende pamuğu bastırmayı bıraktım ama şimdi baktım ki atletim ve iç çamasırım ilaçla beraber kan olmuş yani ilaç geri gelmiş tekrar yapsam mı igne bılemedim
Yapma öbür be bim'de kullanmıştım biliyorum ertesi gün yaparsın

Korkma bişi olmaz varsa biraz kolonya sür orana biraz yakar ama iyi gelir

doktorum kanama olmamasına rağmen çok hafif regl gibi sancılarım oluyo ara sıra diye progestan fitili kullanalım zararı olmaz dedi. pcosta var ayrıca önceki kimyasal oldu. sizce kullanmalı mıyım

Back
X