- 25 Ağustos 2015
- 1.476
- 1.005
- 333
- 31
Evet bence ondanMaşallah kaç günlük tam.
10 gün sonra kalp atışınamı çagırdı

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet bence ondanMaşallah kaç günlük tam.
10 gün sonra kalp atışınamı çagırdı
Kese boyutuna 10 mm dediTebrik ederim hayırlı olsun kese boyutu kaç mm dedi kalp atışı için kaç gün sonraya cagirdi sizi
Bu benimki 12.5 mmKese boyutuna 10 mm dedi![]()
Doktora gittin miKızlar karın ağrım var her an regl olacakmış gibi hissediyorum 4+3 üm şuan sizce normal mi bi haftadır karnım ağrıyo
Günde 2 kullan canım hem sabah hem akşamkanamam yok düşük riskim falanda yok sadece hafif regl gibi çok arada sancı giriyo diye başlayalım zararı olmaz dedi kullanayım o zaman günde 1 yeter mi
İçini ferah tut bende cuma günü kese gördüm ben en son adeti 7 Eylül'de gördüm kesede bi problem görmediyse birşey dememiştir.. Kan verdinmi.. Bide bana konuşmayan doktor geldi cuma kan sonuçlarına gidicem.. Ben sormasam hocam nasıl ne diyorsunuz demesem güle güle dıcek yanibeylikdüzü medicana hastanesi nil hanıma ya da yıldız hanıma gidebilirsiniz ben nil hanıma gidiyorum akşam çalışıyor ama memnunum
Pazartesi gittim rahim kalınlığı iyi dedi beta 405 cikti sancım olduğunu söyledim normal dedi ama bana hiç normal gelmiyo sanki gittikce artıyo gibi acile gidicem yarın inşallah bi sorun yokturDoktora gittin mi
İlk dpo 10da 85. dpo 12 de 325. dpo 14 695 . civarı olarak ilerledi. Sat 20 eylül ovülasyon 4 ekimdi.Ya cok sevindim ne güzel süprizzbetanız kaçtı değerler merak ettim birde 4+4 de nasıl kese göründü ya yumurtlama tarihinizi biliyormsn
Ya kaybolan ikiz sendromu varmış doktorum bahsetti 8. Haftadan sonra tam netleşir dedi. Ama şu an iki kese var. Ordan sonrası nasip benim de iki hafta sonraya verdi kalp atışını dinlemek için iki hafta nasıl sabretcem bilmiyorumKız benımde ikiz iki tane kese vardı ama birinin gelişimi durmuş dedı doktor ama burda ikiz gebeliklere baktım bır tanesi zaten gerıden geliyormuş bakalım 4 kasımda gıttıgım de daha belli olur![]()
Beklenen regl günü 965lerdeydi 2,5-3 kat arttı her ölçümde.Massallah hayirli olsunn. Beta degerleriniz kaçti ? Bende ikizden şupheleniyorum da
Normaldir bence bendede oluyo sürekli batma ve kasıklarımda kramp doktor ilk haftalarda normal olduğunu söylediMerhaba! Kızlar bugün sol kasık tarafımda bi ağrı var sabahtan bi geçmedi fazla şidetli değil batma gibi 6 haftalık bebeğim sizde de var mı normal mi sizce ???
Tşk ederim inşallah hayırlısıyla kucağımıza alırız bebeklerimizi Geçmeyince bi sizlere sorayım dedimNormaldir bence bendede oluyo sürekli batma ve kasıklarımda kramp doktor ilk haftalarda normal olduğunu söyledi
Normal canım.. oluyorMerhaba! Kızlar bugün sol kasık tarafımda bi ağrı var sabahtan bi geçmedi fazla şidetli değil batma gibi 6 haftalık bebeğim sizde de var mı normal mi sizce ???
Aaaa benimkiyle aynı sizin sat benim de 20 Eylül bugün ilk defa beta verdim 392.89 çıktı. Siz keseyi görebildiniz mi nasıl ilerliyor sürecinizİlk dpo 10da 85. dpo 12 de 325. dpo 14 695 . civarı olarak ilerledi. Sat 20 eylül ovülasyon 4 ekimdi.
5+0Kaç haftalık sin çok küçük görünüyor mm yi biliyormusun
Küçük olması normal ozaman canım benim 6+0 da 12.5 mm gördü keseyi ama seni çok iyi anlıyorum bu doktorlar bazen gerçekten bizim duygularimizi anlamıyorlar bize stres yapmayın diyorlar ama en büyük stresi onlar yapıyor bize aydınlatıcı anlayacağımız dilden konuşmuyorlar tabi arada istisnalar var doktorlardan ama geneli böyle hep bir dusunceyle kaygıyla bekliyoruz malesef