- 17 Kasım 2022
- 314
- 171
- 33
- Konu Sahibi ogretmenhanim
-
- #2.501
Güzel haberlerini bekliyorum kuzumDoktor günüm çok heyecanlıyım 6. hafta
Canım tam 7+0da gittim bebeğimi karından değil vajinal ultrasonla ancak görebildikKızlar 5+6 yim hesaplamalarima göre sat 14 haziran geçen hafta 7mmdi bu hafta 16mm çıktı doktor hiçbir şey demedi küçük daha dedi işte memlekette doktora giderim dedim gidebilirsin ama 10 gün bekle dedi olumeuz konuşmadı benim modum düştü
Karından baktılar
Bugün mü canım kontrolün?selam kızlar, peki 17 cm kese varken vajinal usg’de bebek görülmemesi normal mi sizce? Birkaç gün önce acile gitmiştim çok ağrım olduğunda, normal, idrara sıkışıksınız ondan görülmemiştir birkaç gün daha bekleyip kendi doktorunuza gidin falan dediler düşünmemeye çalışıyorum ama randevu için son saatler artık daha da zor geçiyor. (Geçen hafta yolk kesesi görülmüştü)
Evet canımBugün mü canım kontrolün?
Yolk kesesi göründüyse sıkıntı yapma bence o da çok önemli bir yapı bebek oluşumundaselam kızlar, peki 17 cm kese varken vajinal usg’de bebek görülmemesi normal mi sizce? Birkaç gün önce acile gitmiştim çok ağrım olduğunda, normal, idrara sıkışıksınız ondan görülmemiştir birkaç gün daha bekleyip kendi doktorunuza gidin falan dediler düşünmemeye çalışıyorum ama randevu için son saatler artık daha da zor geçiyor. (Geçen hafta yolk kesesi görülmüştü)
Tansiyonum hep böyle, baş dönmesi de var. Ayaklarımı kaldırıp yatıyorum. Yalnıızm da evde korkuyorum. Ne yapabilirim acaba
Evet haklısınız ama bunlar geçici. 12. 13 maksimum 15.haftadan sonra rahatlarsınız Allah’ın izniylePek tat alacak dönemde değiliz ama yine de teşekkürler
Benim de ara ara tansiyonum düşüyor. Bir de özellikle yemek yedikten sonraTansiyonum hep böyle, baş dönmesi de var. Ayaklarımı kaldırıp yatıyorum. Yalnıızm da evde korkuyorum. Ne yapabilirim acaba
Hep yüksek olurdu böyle düşük hiç olmadı daha önce, bayılacakmoşım gibi yer çekiyor sanki. Teşekkür ederim yapıp içiyorum hemenTuzlu ayran içebilirsiniz ve birjacgun takip edip not al dahiliye ya da kardiyolojiye randevu alabilirsiniz tansiuon notlarınızı da göstermelisiniz benim de yüksek 1 2 aydır ve ilaç kullanıyorum stabil şuan.
Sen de isteyebilirdin için rahat etmiyorsa başka bir Dr a görün . Ama ben 5+5 de karından görünmedi alttan göründü ve daha yeni başlamıştı senin de öyledir muhtemelen karından bakınca idrara sıkışık olursan daha net görünüyor alttan bakarken mesane boş olursa o zaman da net görünüyor.İnşallah kızlaarrr dua edin lütfen. Vajinal hiç teklif etmedi.
Sıcaklar da mı etki ediyor acaba. Ben de koktum yemek yemeye şimdi ayran içeceğim tuzlu inşallah düzelir dünden beri çok düşükBenim de ara ara tansiyonum düşüyor. Bir de özellikle yemek yedikten sonrakafamı kaldıramıyorum. Tuzlu bir şeyler yemeye çalışıyorum. Ve sıvı alımına dikkat etmek gerekiyor
Sifa olsun düşük olması süründürür insanı onu da biliyorum maalesef. Geçmiş olsun canimHep yüksek olurdu böyle düşük hiç olmadı daha önce, bayılacakmoşım gibi yer çekiyor sanki. Teşekkür ederim yapıp içiyorum hemen
Vajinal bazen doktorlar tercih etmiyor. İlk gebeliğimde bana da hiç teklif etmemişlerdi. Kesenin boyutu 20 mm ve fazlası olsaydı karından görünmeseydi o zaman teklif ediyorlar genelde. Şuan zaten 16 mm bebek görünmesi için erken. En fazla 1 haftaya net görürsün Allah ın izniyleİnşallah kızlaarrr dua edin lütfen. Vajinal hiç teklif etmedi.
Daha küçük bence. Burda 5. Haftada duyanları okuyunca telaş yapıyoruz. Benimki de 6+6 da kalp atışı yeni oluşmuştu. Yani saha önce gitsem duyamazdım. 8 gün bekleyip gittim. Bugün kontrolde dinledim kalbini. iyi durumu. 8+0 ım. Her şey yolundadır sizin de. Ultrason fotosu var mı?Kızlar 5+6 yim hesaplamalarima göre sat 14 haziran geçen hafta 7mmdi bu hafta 16mm çıktı doktor hiçbir şey demedi küçük daha dedi işte memlekette doktora giderim dedim gidebilirsin ama 10 gün bekle dedi olumeuz konuşmadı benim modum düştü
Karından baktılar
İnşallahVajinal bazen doktorlar tercih etmiyor. İlk gebeliğimde bana da hiç teklif etmemişlerdi. Kesenin boyutu 20 mm ve fazlası olsaydı karından görünmeseydi o zaman teklif ediyorlar genelde. Şuan zaten 16 mm bebek görünmesi için erken. En fazla 1 haftaya net görürsün Allah ın izniyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?