Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    12
Canım tam 7+0da gittim bebeğimi karından değil vajinal ultrasonla ancak görebildik hiç korkma sonraki gittiğinde görürsün inşallah

selam kızlar, peki 17 cm kese varken vajinal usg’de bebek görülmemesi normal mi sizce? Birkaç gün önce acile gitmiştim çok ağrım olduğunda, normal, idrara sıkışıksınız ondan görülmemiştir birkaç gün daha bekleyip kendi doktorunuza gidin falan dediler düşünmemeye çalışıyorum ama randevu için son saatler artık daha da zor geçiyor. (Geçen hafta yolk kesesi görülmüştü)

Bugün mü canım kontrolün?

Yolk kesesi göründüyse sıkıntı yapma bence o da çok önemli bir yapı bebek oluşumunda

Tansiyonum hep böyle, baş dönmesi de var. Ayaklarımı kaldırıp yatıyorum. Yalnıızm da evde korkuyorum. Ne yapabilirim acaba

Eklentiler

• 1000223413.webp
    29,6 KB · Görüntüleme: 50
  • 1000223414.webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 48
Bende kontrolden geldim cumartesi kanama olunca gitmiştik bugün kontrol vardi ve kese etrafın da kanama alanı kaybolmuş artık yok çok şükür kalp atışı vajinal çok yavasti ama bugün net duyduk çok güzeldi baş popo ölçü 10. Küsür ama kağıtta o bölüm çıkmamış. Bu arada 7+1 olarak ölçüldü tekrardan sata gore en başta 9 günlük bir fark varken 5 güne düşmüş yanlış hesaplamadiysam. 2 hafta sonra görüşürüz dedi. Ayrıca dunden beri gebelik belirtilerinin kaybolmuştu mide yanması, kasik batması gogüslerdeki hassasiyet vs ve çok tedirgindim belirtilerin gidip gelmesi normalmiş demek ki.

Tuzlu ayran içebilirsiniz ve birjacgun takip edip not al dahiliye ya da kardiyolojiye randevu alabilirsiniz tansiuon notlarınızı da göstermelisiniz benim de yüksek 1 2 aydır ve ilaç kullanıyorum stabil şuan.
Tansiyonum hep böyle, baş dönmesi de var. Ayaklarımı kaldırıp yatıyorum. Yalnıızm da evde korkuyorum. Ne yapabilirim acaba

Pek tat alacak dönemde değiliz ama yine de teşekkürler
Evet haklısınız ama bunlar geçici. 12. 13 maksimum 15.haftadan sonra rahatlarsınız Allah’ın izniyle
Sonra doğurunca insan karnını çok özlüyor
Yanyana olmak harika bi duygu ama karnındaki hali de bambaşka

Benim de ara ara tansiyonum düşüyor. Bir de özellikle yemek yedikten sonra kafamı kaldıramıyorum. Tuzlu bir şeyler yemeye çalışıyorum. Ve sıvı alımına dikkat etmek gerekiyor

Tuzlu ayran içebilirsiniz ve birjacgun takip edip not al dahiliye ya da kardiyolojiye randevu alabilirsiniz tansiuon notlarınızı da göstermelisiniz benim de yüksek 1 2 aydır ve ilaç kullanıyorum stabil şuan.
Hep yüksek olurdu böyle düşük hiç olmadı daha önce, bayılacakmoşım gibi yer çekiyor sanki. Teşekkür ederim yapıp içiyorum hemen

İnşallah kızlaarrr dua edin lütfen. Vajinal hiç teklif etmedi.
Sen de isteyebilirdin için rahat etmiyorsa başka bir Dr a görün . Ama ben 5+5 de karından görünmedi alttan göründü ve daha yeni başlamıştı senin de öyledir muhtemelen karından bakınca idrara sıkışık olursan daha net görünüyor alttan bakarken mesane boş olursa o zaman da net görünüyor.
Duyarsin Allahin izniyle merak etme ☘

Benim de ara ara tansiyonum düşüyor. Bir de özellikle yemek yedikten sonra kafamı kaldıramıyorum. Tuzlu bir şeyler yemeye çalışıyorum. Ve sıvı alımına dikkat etmek gerekiyor
Sıcaklar da mı etki ediyor acaba. Ben de koktum yemek yemeye şimdi ayran içeceğim tuzlu inşallah düzelir dünden beri çok düşük

İnşallah kızlaarrr dua edin lütfen. Vajinal hiç teklif etmedi.
Vajinal bazen doktorlar tercih etmiyor. İlk gebeliğimde bana da hiç teklif etmemişlerdi. Kesenin boyutu 20 mm ve fazlası olsaydı karından görünmeseydi o zaman teklif ediyorlar genelde. Şuan zaten 16 mm bebek görünmesi için erken. En fazla 1 haftaya net görürsün Allah ın izniyle

Daha küçük bence. Burda 5. Haftada duyanları okuyunca telaş yapıyoruz. Benimki de 6+6 da kalp atışı yeni oluşmuştu. Yani saha önce gitsem duyamazdım. 8 gün bekleyip gittim. Bugün kontrolde dinledim kalbini. iyi durumu. 8+0 ım. Her şey yolundadır sizin de. Ultrason fotosu var mı?

İnşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…