- 19 Ocak 2016
- 2.293
- 1.755
- 133
- 29
- Konu Sahibi ogretmenhanim
-
Amin canım çok korkuyorum anlatamamKesinleşti miçok sevindim. Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin
AminÇok heyecanlı bir şey gerçekten. Zor da olacak biliyorum bu yaşlarda ama Allah kolaylığını verir inşallah. Size de hayırlı olsun sağlıkla kucaklayalım inşallah
Korkma her şey güzel olacak Allah ın izniyleAmin canım çok korkuyorum anlatamam
5 haftalıkken rahat görünür ama erken döllenme falansa 4. Haftalarda da görünürKese ne zaman görünüyor tam olarak kızlar :) ben henüz 3+4 falanım
Anladım canım ben varsa belki çıkmaz diye endişeliyim çünkü döngüm düzensiz en geç bugün olmam gerekiyordu işte bugün de olmadım hani belki yarına sadece bir günlük gecikme de olabilir daha fazla gecikme dolmuş olabilir düzensiz olduğu için bilmiyorum 1 günlük gecikmede de varsa çıkar mıSenin bekeldigin adet tarihin geçmiş zaten. 1 gün beta da fark eder ama öncelik gebelik var mı yok muvarsa değer yükselmiştir zaten.
İlk gebeliğin heyecanıyla tatilde randevu alıp gittim beta için.5 haftalıkken rahat görünür ama erken döllenme falansa 4. Haftalarda da görünür
Tabi ki çıkar varsa. Ama geç döllenme olduysa bilememAnladım canım ben varsa belki çıkmaz diye endişeliyim çünkü döngüm düzensiz en geç bugün olmam gerekiyordu işte bugün de olmadım hani belki yarına sadece bir günlük gecikme de olabilir daha fazla gecikme dolmuş olabilir düzensiz olduğu için bilmiyorum 1 günlük gecikmede de varsa çıkar mı
12 gün önce nasıl öğrendinİlk gebeliğin heyecanıyla tatilde randevu alıp gittim beta için.Doktor hanım biraz sabırsızız galiba dedi ben adetten 12 gün önce öğrendiğim için hala inanamıyorum
Sağlıkla tamamlansın inşallahMerhabalarBen de pazartesi günü 167 beta ile gebeliğimi öğrendim sat 8 hazirandı, bat 10 Temmuz yani yarın bugün tekrar kontrol beta verdim sonuç akşama çıkacak inşallah. 30 yaşına gireceğim yakında, ilk gebeliğim, 6 aylık bekleyiş sonucu oldu, tabii ki çok heyecanlıyım ve aynı zamanda çok korkuyorum. Eşim hala inanamıyor tabii ben de kalp atışını vs duymadan tam bilemiyorum inşallah hayırlısı olur ama herkese söylemek istiyorum karnımda ara sıra spazmlar oluyor, göğüslerimde şişkinlik var bir de geçen haftalarda duygu durumum berbattı, yani çook kötü hissediyordum sebebini anlamamıştım, sanırım hormonlarla ilgiliymiş. İnşallah hepinizin süreci hayırlısıyla sağlıkla geçer, sağlıkla kucağımıza almak nasip olur. Şimdi yapmak istediğim bir sürü şey var, kitaplar vardı zaten okumaya başladım, yürüyüşe başladım bu süreçte bebeğim için hatim yapmak istiyorum ona başladım işte anlatmaya gerek yok çok heyecanlıyım
Anladım canım sağ ol en azından bir şansımı deneyeyim çıkan değere göre yola devam ederiz negatif çıkarsa zaten adet beklerim varsa da öğrenmiş olurum mantıklı değil minegatif çıkarsa zaten adet beklerim varsa da öğrenmiş olurum mantıklı değil miTabi ki çıkar varsa. Ama geç döllenme olduysa bilemem
Ben de anlamadım ki ona şaşırırıyorum. 14 haziran sat. Beklenen 12 temmuz. Şu an 16012 gün önce nasıl öğrendinyumurtlama bile yeni olmuş. Tekrar beta verdin mi
Biz gece emzirmesini yaklaşık 2 hafta önce kestik zorlu ama sevgi dolu bir şekilde, şimdi yavaş yavaş gündüzü azaltıyordum ki 2 yaşında tamamen kesmek zor olmasın diye sistematik azaltma ile ilerleyecektim ki tam 2 yaşında 2. bebeğim olacak yani 2 yaşından önce bu süreci gercekleştirmem gerekiyor. Çünkü küçüğünü emzirmeye başlarken onu bıraktırsam içlenir. Emzirmeye devam etsem 2 yaşından sonra gereği yok bu sefer yeni doğan bebek için iyi değil çünkü kızım saniyede boşaltıyor memeyi. Ama çok emziren var hamileliği boyunca ve devamında sadece riskli durumlarda kesilmesi isteniyormuşBen de emziriyorum hala .doktora da sormadım ama hamileyken 4. Aya kadar emzirme de sıkıntı yokmuş sonraki aylar için bebek yediklerimizden beslendiği için yediğimize içtiğimize dikkat edersek bebek gelişimi yönünden sıkıntı olmazsa doktorlar devam edin diyormuş çok kasmak istemiyorum aslında 3-4 ay daha emzirsem yeter.ara ara kahverengi lekelenmelerim olmaya başladı ama yerleşme sürecinde normal olduğu söyleniyor emzirmeyle alakalı olduğunu düşünmüyorum kontrolde doktora sorucam.
Tüp bebek sonrası ne güzel bir lütuf olmuşSelamlar kızlar, 2024 Mart'ta kızım dünyaya geldi, inşallah 2026 Mart'ta da diğer evladımı kucağıma alacağım. Beklenmedik oldu, ilk bebeğim Tüp bebek yöntemi ile 4. denemede oldu bu ise kendiliğinden geldi. Kucağımdaki bebeğim 16 aylık, içim biraz buruk bebeğim daha küçük hazır değildim sanırım ama bir yandan da kızım yalnız kalmayacak düşüncesi mutlu ediyor. Kreş yaşını bekliyordum işime dönmek için ama 2 yıl daha evdeyim.Bu arada dün beta 210 değeri ile hamileliğimi öğrendim. İlk belirtilerim idrara sıkışık olup 1-2 damla yapıp çıkmak ve kasık batması. Yani rahmimde farklılığı şu an bile hissediyorum diğer hamileliğim ile her şey aynı. Bir de hala emziriyorum
Benim 4+4 de alttan muayne ile göründüKese ne zaman görünüyor tam olarak kızlar :) ben henüz 3+4 falanım
Amin inşallahTüp bebek sonrası ne güzel bir lütuf olmuşsağlıkla dünyaya gelsin
Keske bende nefret edebilsem bulanti tiksinme sifir doguma kadar 20 kilo garantiMide bulantılariniz basladimi 5+4 üm midem bulanıyor çikolata tatlıdan nefret eder hala geldim sadece tuzlu şeyler yiyebiliyorum
Bugün mü 160 çıktı canımBen de anlamadım ki ona şaşırırıyorum. 14 haziran sat. Beklenen 12 temmuz. Şu an 160
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?