Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    12
Amin canım çok korkuyorum anlatamam
Korkma her şey güzel olacak Allah ın izniyle tabi ki ikiz gebeliğin kendine göre farklı şeyleri var ama çok güzel bir şey. Sık takibe gidersin. Benimkiler 31 haftalık doğdu. Sağlıklılar çok şükür güzel düşünelim güzel olsun.

Senin bekeldigin adet tarihin geçmiş zaten. 1 gün beta da fark eder ama öncelik gebelik var mı yok mu varsa değer yükselmiştir zaten.
Anladım canım ben varsa belki çıkmaz diye endişeliyim çünkü döngüm düzensiz en geç bugün olmam gerekiyordu işte bugün de olmadım hani belki yarına sadece bir günlük gecikme de olabilir daha fazla gecikme dolmuş olabilir düzensiz olduğu için bilmiyorum 1 günlük gecikmede de varsa çıkar mı

Tabi ki çıkar varsa. Ama geç döllenme olduysa bilemem

İlk gebeliğin heyecanıyla tatilde randevu alıp gittim beta için. Doktor hanım biraz sabırsızız galiba dedi ben adetten 12 gün önce öğrendiğim için hala inanamıyorum
12 gün önce nasıl öğrendin yumurtlama bile yeni olmuş. Tekrar beta verdin mi

Sağlıkla tamamlansın inşallah
Kaygı heyecan mutluluk hepsi bir arada içimizdeki mucize büyürken yaşanan duygular muazzam
Süreç öyle güzel bir süreç ki bebeği kucağınıza aldığınızda annelik güncellemesi yükleniyor adeta
Bebeği nasıl tutacağımı düşünürken ilk haftadan uzman tecrübesi ile yaklaşıyorsunuz
Bana da arada ağlama geliyor sonra gülüyorum
Balık burcuyum şimdi balık annesi olacağım iki balık birlikte Allah çevremizdekilere sabır versin

Tabi ki çıkar varsa. Ama geç döllenme olduysa bilemem
Anladım canım sağ ol en azından bir şansımı deneyeyim çıkan değere göre yola devam ederiz negatif çıkarsa zaten adet beklerim varsa da öğrenmiş olurum mantıklı değil minegatif çıkarsa zaten adet beklerim varsa da öğrenmiş olurum mantıklı değil mi

Biz gece emzirmesini yaklaşık 2 hafta önce kestik zorlu ama sevgi dolu bir şekilde, şimdi yavaş yavaş gündüzü azaltıyordum ki 2 yaşında tamamen kesmek zor olmasın diye sistematik azaltma ile ilerleyecektim ki tam 2 yaşında 2. bebeğim olacak yani 2 yaşından önce bu süreci gercekleştirmem gerekiyor. Çünkü küçüğünü emzirmeye başlarken onu bıraktırsam içlenir. Emzirmeye devam etsem 2 yaşından sonra gereği yok bu sefer yeni doğan bebek için iyi değil çünkü kızım saniyede boşaltıyor memeyi. Ama çok emziren var hamileliği boyunca ve devamında sadece riskli durumlarda kesilmesi isteniyormuş

Tüp bebek sonrası ne güzel bir lütuf olmuş sağlıkla dünyaya gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…