- Konu Sahibi ogretmenhanim
-
- #11.101
lökosit yüksek çıkmış dr çok değil dedi gerçi ama akıntım çok oldu gecen hafta. kullanacam ilacı bu aksam. sizinde hemen geçer inşallah çok korkmayın benim gebeliğin başından beri vardı dr ilaç yazmamıştı bile cok değil diye belki kendi dr gitsem o yine yazmazdı kültür sonucunu bekliyecem bide umarım başka antibiyotik gerekmezHangi değer yüksek çıktı direk bakteri olarak mı ? Ayy nasıl gerildim anlatamam ya
Size de geçmiş olsun bu arada inşallah hemencik geçer enfeksiyonunuz
Lökosıt çıkmıstı ,inşallah sizin cıkmaz hepimiz bu süreci sağlıcakla atlatırız yani enfeksiyon olunca insan ister istemez panıklıyor sankiAy hadi inşallah geçsin , çok geçmiş olsun. Bende bugün verdim test ama ne cıkcak bilmiyorum yarın doktor kontrolüm var inşallah bende hayırlı sonuçlar duyarım . Herkes hamileliğin tadını çıkar diyor ama ben hemen zamanı gelsin bebek olsun istiyorum. Zaten normalde de pimpirik biriyim . Gerçi doğunca da aynısı ama işte
Özellikle rahim etrafındaki bağlar genişleyip büyüdüğü ve karına tutunduğu için bu tarz karın ağrıları çok normal yine de doktorunuza sorunKızlar karın içinizde böyle acı hissi var mı mide ve genel karın içinde sanki ateş var gibi ama aynı zamanda kas yırtılması gibi canım acıyo birkaç gündür şiddetli
İnşallah inşallah hiç çıkmasın ya . Benden de normal idrar tahlili istedi kültür istememekte ısrarcılar ama yarın kültür vermem gerekir mi diye bi sorcam. Doktorlar rahat rahat ahahaha sinirlerim bozuluyorlökosit yüksek çıkmış dr çok değil dedi gerçi ama akıntım çok oldu gecen hafta. kullanacam ilacı bu aksam. sizinde hemen geçer inşallah çok korkmayın benim gebeliğin başından beri vardı dr ilaç yazmamıştı bile cok değil diye belki kendi dr gitsem o yine yazmazdı kültür sonucunu bekliyecem bide umarım başka antibiyotik gerekmez
E tabi canım , çıkmasına gerek yok ki ihtimallerde bile panikliyoruz . Bu da böyle bi süreçLÖ
Lökosıt çıkmıstı ,inşallah sizin cıkmaz hepimiz bu süreci sağlıcakla atlatırız yani enfeksiyon olunca insan ister istemez panıklıyor sanki
Benim de oturup kalkarken tam doğrulamıyorum kasıklarım geriliyor yarın kontrolüm bi sorcam. Umarım normaldir . Bugün eve girerken ben kasılmadan iki büklüm girdim korktumKızlar karın içinizde böyle acı hissi var mı mide ve genel karın içinde sanki ateş var gibi ama aynı zamanda kas yırtılması gibi canım acıyo birkaç gündür şiddetli olmasa da
evet ya bazı doktorlar hiç içimi rahat ettirmiyor kendim araştırıp buluyorum bilemiyorum belki de bu kadar araştırmamamk daha iyi hep diyorum cahillik bazen mutluluk diye :) umarım szide de birşey çıkmaz içiniz rahat eder yine kültür isteyin tabi belki bu defa alır doktorunİnşallah inşallah hiç çıkmasın ya . Benden de normal idrar tahlili istedi kültür istememekte ısrarcılar ama yarın kültür vermem gerekir mi diye bi sorcam. Doktorlar rahat rahat ahahaha sinirlerim bozuluyor
Ben mesaj attım bana daha önce fitil vermişti onu kullan dedi normal randevuya giderim artık cuma günü.enfeksşyon olunca bekleyemedim bende kendi dr gitmedim randevusu yoktu diye devlete gi,ttim daha kolay ve hızlı muayene oldum :)
evet sadece sarı akıntı ve hafif koku var. Kasılma yok. Bana fitil kullan dedi hiç sevmiyorum ya şu fitilleri bir kurtulamadım.Sadece sarı akıntın varsa , ben onu ilk doktora söylediğimde tamam sorun değil dedi. Ama benim su gibi bi akıntı ve kasılmam olunca o yüzden beni önceye aldı. Ağrın yanman vs yoksa cuma gününü bekletir muhtemelen ama sen yine de doktorunla iletişime geçebiliyorsan geç
Fitil gebe kalmadan önce kullanmıştım valla bende hiç sevmiyorum ve kullanamıyorum , antibiyotik istemiştim ama fitil daha etkili oluyormuş. Ondan mecbur kullanmıştım bakalım bana da verecek gibi duruyor ama yarın belli olurBen mesaj attım bana daha önce fitil vermişti onu kullan dedi normal randevuya giderim artık cuma günü.
evet sadece sarı akıntı ve hafif koku var. Kasılma yok. Bana fitil kullan dedi hiç sevmiyorum ya şu fitilleri bir kurtulamadım.
Kaç çıkmıştı sizdeLÖ
Lökosıt çıkmıstı ,inşallah sizin cıkmaz hepimiz bu süreci sağlıcakla atlatırız yani enfeksiyon olunca insan ister istemez panıklıyor sanki
Bunu duymak içimi rahatlattı zaten şiddetli bi ağrım yok şükür teşekkür ederim canımÖzellikle rahim etrafındaki bağlar genişleyip büyüdüğü ve karına tutunduğu için bu tarz karın ağrıları çok normal yine de doktorunuza sorun
ilk verdiğimde tam değer yazmıyor >100 bu şekilde yüksek,cumartesi verdiğim 17 ye düşmüştü ama o da yüksek diye bir tane daha antıbotık yazıldıKaç çıkmıştı sizde
Herşey yolunda çok şükürGüzel haberler al inşallahbenim de yarın kontrolüm bende sen gibi hissediyorum inşallah iyi sonuçlar alırız haber et
İki büklüm isen muhakkak sor enfeksiyon olabilir bende olmuştu aynısı idrar yolu enfeksiyonu yaşarkenBenim de oturup kalkarken tam doğrulamıyorum kasıklarım geriliyor yarın kontrolüm bi sorcam. Umarım normaldir . Bugün eve girerken ben kasılmadan iki büklüm girdim korktum
Çok şükür herşey yolundaGüzel haberler aşkım stres yapma her sey yolundadır allahın izniyle
Enfeksiyon olmuşum bende maalesef bende iki büklümdümİki büklüm isen muhakkak sor enfeksiyon olabilir bende olmuştu aynısı idrar yolu enfeksiyonu yaşarken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?