Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    99
Kızlar sarı ve kokulu akıntı var ilk hamileliğimde yoktu diye hatırlıyorum neden olabilir acaba önemli bir şey midir ? Cuma günü doktora gideceğim buraya da sormak istedim.
canım benim de var son zamanlar birde su gibi gelmeye başladı kasılmamda olunca doktor yarın gel dedi bende endişelendim biraz , idrar testi ver dedi bakalım bi şey çıkmaz umarım . Onun için bi idrar testi verip doktoruna göster istersen

Kızlar karın içinizde böyle acı hissi var mı mide ve genel karın içinde sanki ateş var gibi ama aynı zamanda kas yırtılması gibi canım acıyo birkaç gündür şiddetli olmasa da

Kızlar karın içinizde böyle acı hissi var mı mide ve genel karın içinde sanki ateş var gibi ama aynı zamanda kas yırtılması gibi canım acıyo birkaç gündür şiddetli olmasa da
benim ara ara mide ile göbek deliğimin arasında aniden bir şey kopma gibi bir his oluyor anlamıyorum sebebini değişik bir durum ağrı gibi de değil sanki güçlü bir bebek hareketi gibi ama bebek olmadığını biliyorum içimde aniden birlşey kopuyoır yırtılıyor gibi

kızlar dr dan şimdi geldim idrar yolu enfeksiyonu için hafif enfeksiyon var dedi monurol verdi ama daha nce hiç kullanmadım kullanan var mı aranızda gebelikte kullanılan bir ilaç mı

kızlar dr dan şimdi geldim idrar yolu enfeksiyonu için hafif enfeksiyon var dedi monurol verdi ama daha nce hiç kullanmadım kullanan var mı aranızda gebelikte kullanılan bir ilaç mı
geçmiş olsun benimde enf vardı.10 gün önce kullandım yeterli olmamıs bugün tekrar bir doz yazdı yeniden kullanacağım. dediğiniz gibi benimde göbek deliğimin etrafında ara ar sancı gibi mi desem nasıl tarıf etsem bilmiyorum bi baskı hissediyorum monurol kullanınca azaldı

size de geçmiş olsun gece içeyim bakalım 3 gün sonrada kültür sonucu çıkacak

Benim de böyle kaslar yırtılıyor gibi oluyo bazen bi de yanma hissi cok var midem ağzıma falan geliyo ne yesem midem kalkıyorum ilk üç ay daha rahattım resmen mide konusunda.
Bu arada ben monurol kullandım hayatım gece mesane boşken yatarken bi bardak suda çözdürüp iç en az 4-5 saat kalkmaman lazım direkt uyumaya calıs. İçtikten muhtemel 2-3 gün sonra tamamen rahatlatıyor vücudu idrar yolu enfeksiyonu konusunda. Ama sonra mantar yapabiliyor bilgin olsun antibiyotik olduğu için

Bir sıkıntı çıkmaz inşallah. Bende cumaya almıştım normal randevuyu bir mesaj atayım erken gel derse gideyim.

sık sık idrar vermek gerekiyor desene

Bir sıkıntı çıkmaz inşallah. Bende cumaya almıştım normal randevuyu bir mesaj atayım erken gel derse gideyim.
Sadece sarı akıntın varsa , ben onu ilk doktora söylediğimde tamam sorun değil dedi. Ama benim su gibi bi akıntı ve kasılmam olunca o yüzden beni önceye aldı. Ağrın yanman vs yoksa cuma gününü bekletir muhtemelen ama sen yine de doktorunla iletişime geçebiliyorsan geç

Enfeksiyon size de direk idrar testinde çıktı mı ? Yoksa ayrı kültür testi verdiniz mi ?

sık sık idrar vermek gerekiyor desene
Maalesef mantar ve idrar yolu enfeksiyonu gebeleri çok seviyor ben ki temmuzda gebeliği öğrendiğimden beri ayağımda çorapla gezdim üşütmeyeyim vs diye hala da öyleyim ama 2 kere idrar yolu enfeksiyonu oldum 16 haftada. Mantar da benim floram çok hassas hemen bozuluyor dengesi o yüzden ilaç içince mantar tetikleniyo. Yani kendini sürekli kolla ve sakın ama sakın dışarda girmeyeyim diyip idrar tutma ben öyle yaptım mahvoldum daha kötü geçti ikinci kez enfeksiyon oldugumda

enfeksşyon olunca bekleyemedim bende kendi dr gitmedim randevusu yoktu diye devlete gi,ttim daha kolay ve hızlı muayene oldum :)
Canım merhaba
Enfeksiyon direk idrar testinde mi çıktı senin ? Sonuçlar nasıl geldi de doktor enfeksiyon var dedi . Bende de varda o yüzden bende bugün verdim idrsr testi

Enfeksiyon size de direk idrar testinde çıktı mı ? Yoksa ayrı kültür testi verdiniz mi ?
10 gün önce verdiğimde idrarda cıktı çok yüksek dedi doktorum,monurol ve augmentın 1 grlik kullandım.sonra ishal salgınına yakalandık yaşadığımız şehirde çok yaygın acile gittiğimizde tekrardan idrarda enf çıktı.kültür testi temiz çıktı ama lökosıt çıkıyor.Gebelikte cok yaygın oluyor normal dendi ama bir daha monurol yazıldı bugün tekrar kullanacağım inşallah bununla geçer

Ay hadi inşallah geçsin , çok geçmiş olsun. Bende bugün verdim test ama ne cıkcak bilmiyorum yarın doktor kontrolüm var inşallah bende hayırlı sonuçlar duyarım . Herkes hamileliğin tadını çıkar diyor ama ben hemen zamanı gelsin bebek olsun istiyorum. Zaten normalde de pimpirik biriyim . Gerçi doğunca da aynısı ama işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…