Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    119
Bende 18+4 un canım ikisi de erkek daha hareketlenme yok haftaya cumartesi kontrolum var nasipse ama dün sağ sol bacaktan bayağı Ağrı girdi
Bacak ağrısı ve mide yanması bende genelde akşam oluyor. Artık akşam yemeklerini pas geçiyorum meyve yiyorum iyi geliyor
Yatmadan da magnezyum kullanıyorum sende dene zamanla faydasını göreceksin

Canlarım selam bayadır yazmıyordum yarın 16+0 olacağız çok mutluyum hep korkularla geçirdim haftaları geçen seneden düşüğüm olduğu için ama geçiyor zaman hala ailelere söylemedik (anneler hariç)

Sıkıntı yaşayan arkadaşlar için dua edeceğim Allahın izniyle içini ferah tut hiçbişey olmayacak kuzum orange3752 bebeğin sağlıklı merak etme benim hislerim kuvvetlidir olumlu düşün bol dua et bizi bilgilendir sonuç düşük risk olacak korkma

Şimdi baktım sat larımız aynı 1 haziran, ultrasonda kaç çıkıyor bebiş, kaç gram oldunuzz
Ulturasonda 1 hafta kadar önde gidiyor. En son 2 hafta önce yanlış hatırlamıyorsam 255 gram demişti doktorum. Sonrasında hiç kontrole gitmedim. Haftaya Perşembe detaylı ulturasonda var. Orda bakalım kaç çıkacak

Yaaa benim de haftaya cuma detaylı mükemmel haberleri birbirimizle paylaşmamızı diliyorum çabuk geçsin bu haftaaaa

Hanımlar doğum sezaryen olursa bir dahaki doğumu ne kadar süre sonra düşünebiliyoruz biliyor musunuz
Yani tam iyileşme ne kadar sürer

Kızlar bugün doktor kontrolüm vardı en son 8 Eylül de gitmiştim uzun zaman oldu görmeyeli.
20. Haftamdayım her şey çok güzel, gelişimi 2 hafta önden gidiyormuş 430 gram olmuş
hala bebeği hissedemiyorum normalmiş bu hafta hissetmeye başlarsın ilk gebelikte normal bu haftalarda hissedilir dedi..
Magnezyum, demir ve kalsiyum takviyesi verdi bu hafta başlayacağım onlara.
Tek doz tetanoz boğmaca aşısı olmamı istedi Pazartesi sağlık ocağında olacağım aşıyı da.

kizlar herkese yorumları ve tecrübeleri için teşekkür ederim eurofins firmasına fetal için kan verdim bugün evden gelip aldılar. doktorum direk bu firmaya yönlendirdi inşallah güzel sonuclar aliriz suan tek duam
Canım bende o firmaya yaptırdım kan Fransa'da çalışılıyormuş hata oranı çok çok daha düşükmüş umarım sonucun güzel çıkar

antibiyotik verip gönderdiler
Diş Dr u enkaz 1000 ilk kullanmalısın dedi ama kadın doğumcu 500 lük verdi
Enfeksiyon tüm ağız içine yayılmış
Diğer dişlerde sallanıyor
Kurutmadan işlem yapamayız dediler
Sonrasında da çekecekler ama kaç diş bittikten sonra bakacaklarmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…