Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    12
Canım ben bugün hastaneye gittim doktor alttan baktı kalp atışını duydum rabbime şükürler olsun ki. 5+6 haftalık dedi
Merhaba benim de sat 2 haziran. 11 temmuzda sat a göre 5+4 ama doktorum mıayeneden sonra geç döllenme olablr kese 3,1 mm 5 haftalık dedi. Araya tatil giridği için salı günü gideceğim belki kalp atışını da duyarız dedi. Göğüs hassayazaldı mide bulantılarımm oluyor gelip giden iştahsızlok var bi de siz de ne belirtiler oldu sizin de mi geç döllenmeymiş

Ben oğlumda öyle idim biraz da acemiydim hiç bir şey bilmeden geçirdim çok rahatti Haziran temmuz ayında zorlandım temmuzda da doğum yaptım zaten. 2 sene önce 2. Gebeliğimi öğrendim 10 haftalıkken düşük yaptım o yüzden belirti arıyorum açıkçası. İnşallah boş gebelik değildir diyorum

İnşallah ya şimdilik çok iyi gidiyor ama benim için kafamdaki tek şey kalp atışını duymak. Sonra da heyecan devam edecek tabiki. Şimdilik hamileyim gerçekten diyebilmek

Kızlar 7+2 deyim ama hep bi ishal söz konusu ishal olmak normal mii enfeksiyondan korkuyorum.
İshal bu aralar salgın ben de yaşadım. Doktora gittim serum takıldı. Bu arada hamilelikte kabızlık gibi ishal de oluyormuş. Enfeksiyon var mı diye yine de tahlil yaptırın isterseniz içiniz rahatlasın

Ay 6. Hafta herkes kötü olmuş haftaya beni neler bekliyor bakalım
Benim 6+6 bugün itibariyle 7 hafta bitmiş oluyor. Bende göğüs hassasiyeti dışında belirti yok. Ara sıra çok nadir kasık ağrısı gibi bir his o kadar. Hatta bugün kalp atışını duyana kadar çok endişeliydim neden belirtim yok oluşmadı mı acaba diye korka korka gittim doktora. Daha önce kayıplarım var insan ister istemez endişe ediyor.
Ama kalp atışını duyduk çok şükür inşallah böyle rahat geçer hamilelik oğlumda hiç hamile gibi değildim çok rahattım umarım bu da öyle olur.

Sağlıkla gelsin inşallah daha önce düşük olduğu için bunda ekstra bir önlem aldımı dr ilaç iğne vs gibi benımde gecen sene bır düşüğüm oldu bende endişeliyim

2 Sezeryanim var ama iste bu 3.olacakrahim incelmesi var demisti simdi cok erken diye gidemiyorum da doktora.ne der bilmiyorum pek saglikli bulacagini sanmiyorum.....7aylik bebegimi nasil besleyecegim nasil ilgilenecegimi dusundukce deliriyorum
Korkularınızda ne kadar haklısınız ama Rabbim size bebeklerinize bakacak gücü ve ortamı sunacak, hiç merak etmeyin

Günaydın Ben de bugün 5+2 oldum. Kalp atışı için 18'inde bakalım dedi. Ama ben gidemeyeceğim. Ordu'ya gidiyorum, uçakla gideceğim. Uçak seyahat rsikli mi biliyor musunuz
Merhabalar ben ilk gebeligimde de tup bebek doktorlariminda onayiyla transfer itibariyle yurtdisi tr arasi hep gidip geldim hic hir sorun olacagini soylemediler suanda da ucaktan yeni indim hatta

Hiç belirtim yoktu göğüs hassasiyeti haricinde heralde oluşmadı diye korka korka gittim doktora ama çok şükür kalbide yeni atmaya başlamış azda olsa duyabildik 6+6 Eki Görüntüle 3619184
Erkek bebek kesesi fasulye gibi derler, doğru mu acaba sizinle takip edelim bakalım doğru muymuş. Kesesi çok net naşallah Sağlıkla büyüsün inşallah

Sağlıkla gelsin inşallah daha önce düşük olduğu için bunda ekstra bir önlem aldımı dr ilaç iğne vs gibi benımde gecen sene bır düşüğüm oldu bende endişeliyim
Hayır herhangi bir şey kullanmıyorum genelde sebepsiz oluyor ya da stres. Patolojiye de gönderdiler bir şey çıkmadı.
2 boş gebelik sonra oğlum oldu 2 düşük oldu sonra kızım oldu. Hiç birinde sebep yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…