Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    9
Sağlıkla gelsinler inşallah ♥️ ben ilk bebeğimi kaybetmiştim çok tedirginim her günüm endişeler içinde geçiyor …
Düşük yapanlarda sanırım oluyor bu bende de hep bi korku.hiç bir sorun olmamasına rağmen korku ve heyecanla girdim doktorun yanına. Çünkü önceki kaybimda çok kötü olmuştum. Şimdi Kalp atışını görmek o kadar güzel bir şey ki . Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın.insallah zamanında gelsin yavrularımız sağlıkla

Bi teoriye göre kesenin sol alt veya sol üstünde ise erkek oluyormuş 🙈
1000077964.webp
benimki tam ortada o zaman ne olur 😂😂😂

Anaaa gerçekten ortada 🙈 seninki sürprizli biri bence 🫠
Bi önceki mesajında sat sormuşsun, 5 haziran benim canım. Seninle aramızda gün var sanırım 😍
Benimde 8 haziran 😃 ben daha kalp atışını dinlemedim acile gitmiştim oradaki dr kalp atışı var demişti ertesi gün randevum vardı cins birine denk geldim ne usg kağıdı verdi ne dinletti dün gitmişsin neden geldin dedi 😂 acile mide ağrılarım yüzünden gitmiştim oysaki bebekşe alakası yok bende daha randevu alıp gitmedim en son acilde öğrenmiştim 7+3 dü şimdü 8+3 sanırım

Benimde 8 haziran 😃 ben daha kalp atışını dinlemedim acile gitmiştim oradaki dr kalp atışı var demişti ertesi gün randevum vardı cins birine denk geldim ne usg kağıdı verdi ne dinletti dün gitmişsin neden geldin dedi 😂 acile mide ağrılarım yüzünden gitmiştim oysaki bebekşe alakası yok bende daha randevu alıp gitmedim en son acilde öğrenmiştim 7+3 dü şimdü 8+3 sanırım
hadi ya, niye öyle yapmış ki ne gerek var böyle insan terslemeye hiç anlamıyorum ya 😞
Ne zaman gitmeyi düşünüyorsun? Sağlıkla büyüsün inşallah 🙏🏻

Kesinlikle beta ile alakası yok. Canlı şahidi benim 🤣 ben 228 i doktora gösterdiğimde bana düşük deger gibi bakmıştı. 10 gün sonra gel dedi 🫠 kese için gittigimde de yolk sac göremedi yine böyle umutsuz gibi konuştu. 😅

hiç bilmiyorum ki canım zaman gösterecek 😁
Kuzenim ikiz sonra da üçüz doğum yaptı benim. Bizim anne tarafında baya var çoğul gebelik. Ama ben o ay klomen de kullanmıştım. Onunda etkisi vardır.
Canım cift yumurta mı yoksa tek kesedeler mi?

kötü bir durum olursa hissederiz dimi belli eder mi kendini kızlar devamlı her gün hastaneye gidip muayene olmak istiyorum,9+2 deyim bir hafta önce gittim kalp atımını tekrar duyabilmek için 10 gün sonra tekrar gideceğim 10 gün nasıl dururum bilmiyorum :KK43: :KK43:
Bende de aynı durum. Göğüslerimi kontrol ediyorum, bulantım hafilesin telaşlanıyorm. Artık şu 2.trimester gelse de biraz keyfini çıkarabilsek.

Allah bu sefer sağlıkla kolaylıkla kucağınıza almayı nasip etsin evladınızı, benim de bir düşüğüm var insan korkuyor ister istemez yine kaybetmekten ama iyi düşüncez iyi olcak. Her gece Yusuf suresi ve meryem suresi dinliyorum sana da öneririm
Çok teşekkür ederim hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah, dinleyeceğim :)

Benim ilki kizdi ve hic dokulmem olmamisti canim 2 yil emzirdim hatta o zaman dahi olmadi
Doğrudur canım. Benim öylesine aklıma geldi. Nasip 😅
munzevimsi nin yorumu bende merak ediyorum
Yazdım aslında 🙈 7+4 te tek kalp atışı aldık. 10. Haftamda başka doktor gördü ikiz olduğunu
Canım cift yumurta mı yoksa tek kesedeler mi?
Canım sürekli ikiz meselesi konusulunca şuan ikizlere hamileymisim gibi oldu. Benim ikizlerim 4 yaşını geçti. Şuan tek gebelik. Çift yumurta bir kızım bir oğlum var 🤣

Düşük yapanlarda sanırım oluyor bu bende de hep bi korku.hiç bir sorun olmamasına rağmen korku ve heyecanla girdim doktorun yanına. Çünkü önceki kaybimda çok kötü olmuştum. Şimdi Kalp atışını görmek o kadar güzel bir şey ki . Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın.insallah zamanında gelsin yavrularımız sağlıkla
Evet ben de iki kontrolde de bayılıcam sandım, hep bir korku. Amin inşallah kucağımıza sağlıkla alalım bu günleri düşünüp güleriz :)

Doğrudur canım. Benim öylesine aklıma geldi. Nasip 😅

Yazdım aslında 🙈 7+4 te tek kalp atışı aldık. 10. Haftamda başka doktor gördü ikiz olduğunu

Canım sürekli ikiz meselesi konusulunca şuan ikizlere hamileymisim gibi oldu. Benim ikizlerim 4 yaşını geçti. Şuan tek gebelik. Çift yumurta bir kızım bir oğlum var 🤣
Evet canım valla öyle sandım ama sonra çnceki yazışmaları gördüm fark ettim 🙈😬

hadi ya, niye öyle yapmış ki ne gerek var böyle insan terslemeye hiç anlamıyorum ya 😞
Ne zaman gitmeyi düşünüyorsun? Sağlıkla büyüsün inşallah 🙏🏻
Bana kalırsa 13 14. Haftalarda 😂 ama eşim artık bu hafta git dedi nedense bu hamileliğimfe pek gidesim gelmiyor

Selam kızlaar. 10. Haftaya giriyorum yarın itibariyle doktor randevum var ne kadar büyüdü acaba 😍 doktorumuz genetik testler hakkında konuşacak ben sadece fetal dna yaptırmayı düşünüyorum. Bir de bu aralar burnum tıkanmaya başladı, yapay zekaya sordum hamilelik hormonları neden oluyormuş😊 gerçekten yaşamadığım belirti kalmadı ne varsa yaşıyorum 🙏
Selam sağlıkla alalim kucağımıza insallah💕💕bende 10+3 teyim çarşamba günü bende sadece nipt (fetal ) dna testi yaptıracağım.ya benimde çok burnum tıkanıyor bazen nefes alamıyorum özellikle akşamları 2 yastıkla yatıyorum rahat uyumak için 🤭🤭ama bu şükür sağlıklı olsunlar yeter🙏🏻

Benimde öylr 2 gebelikyite turşu yedim kavoz kavoz ağızım sulanırdınadını duyunca şimdi adınınduyunca kusasım geliyor yemeyi bile özlemedim o derece tatlıyorum 2 kızım var bakalım sağlıklı hayırlı evlad olsunlarda bide erkek olırsa iyi olır 🥰😃
Kizlariniza hamile olurken mi tursu yiyordunuz?) ben de oyle duymusum. Erkekte tatli kizda eksi yeniliyor diye. Ama artik teoriler degismis insanlarin😂🤣videolarda tam tersini nedense gosteriyorlar anlamadim.
Aminn hayirlisi ne ise o da olsun InsAllah🙏ama oglunuz olur bence❤️

Kizlariniza hamile olurken mi tursu yiyordunuz?) ben de oyle duymusum. Erkekte tatli kizda eksi yeniliyor diye. Ama artik teoriler degismis insanlarin😂🤣videolarda tam tersini nedense gosteriyorlar anlamadim.
Aminn hayirlisi ne ise o da olsun InsAllah🙏ama oglunuz olur bence❤️
Evet kızlar tursu kavonozu ile geziyordum inşallah doğuö sonrası gider bu tiksintim ilk gebelikte kekikten tiksinmiştim 11 yıl geçti hala yiyemem. 😞 ecet bende tam tersi duyuyorum tatlı yiyorum kızım olacak turşu yiyorum oğlum olacak diye tabi herseyin başı sağlık sağlıklı hayırlı evlad olsunlar önce sonra gönlümüze göre olsun Kim ne istiyorssa Rabbim hayırlı bi şekilde versin 💕

Back
X