Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
munzevimsi nin yorumu bende merak ediyorumİkizlerin olduğunu öğrenene kadar tek kalp atışı mı aldınız
Düşük yapanlarda sanırım oluyor bu bende de hep bi korku.hiç bir sorun olmamasına rağmen korku ve heyecanla girdim doktorun yanına. Çünkü önceki kaybimda çok kötü olmuştum. Şimdi Kalp atışını görmek o kadar güzel bir şey ki . Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın.insallah zamanında gelsin yavrularımız sağlıklaSağlıkla gelsinler inşallahben ilk bebeğimi kaybetmiştim çok tedirginim her günüm endişeler içinde geçiyor …
İkizlerin olduğunu öğrenene kadar tek kalp atışı mı aldınız
İkizlerin olduğunu öğrenene kadar tek kalp atışı mı aldınız
?munzevimsi nin yorumu bende merak ediyorum
Bi teoriye göre kesenin sol alt veya sol üstünde ise erkek oluyormuş![]()
Anaaa gerçekten ortada
Benimde 8 haziranAnaaa gerçekten ortadaseninki sürprizli biri bence
Bi önceki mesajında sat sormuşsun, 5 haziran benim canım. Seninle aramızda gün var sanırım![]()
hadi ya, niye öyle yapmış ki ne gerek var böyle insan terslemeye hiç anlamıyorum yaBenimde 8 haziranben daha kalp atışını dinlemedim acile gitmiştim oradaki dr kalp atışı var demişti ertesi gün randevum vardı cins birine denk geldim ne usg kağıdı verdi ne dinletti dün gitmişsin neden geldin dedi
acile mide ağrılarım yüzünden gitmiştim oysaki bebekşe alakası yok bende daha randevu alıp gitmedim en son acilde öğrenmiştim 7+3 dü şimdü 8+3 sanırım
Canım cift yumurta mı yoksa tek kesedeler mi?Kesinlikle beta ile alakası yok. Canlı şahidi benimben 228 i doktora gösterdiğimde bana düşük deger gibi bakmıştı. 10 gün sonra gel dedi
kese için gittigimde de yolk sac göremedi yine böyle umutsuz gibi konuştu.
hiç bilmiyorum ki canım zaman gösterecek
Kuzenim ikiz sonra da üçüz doğum yaptı benim. Bizim anne tarafında baya var çoğul gebelik. Ama ben o ay klomen de kullanmıştım. Onunda etkisi vardır.
Bende de aynı durum. Göğüslerimi kontrol ediyorum, bulantım hafilesin telaşlanıyorm. Artık şu 2.trimester gelse de biraz keyfini çıkarabilsek.kötü bir durum olursa hissederiz dimi belli eder mi kendini kızlar devamlı her gün hastaneye gidip muayene olmak istiyorum,9+2 deyim bir hafta önce gittim kalp atımını tekrar duyabilmek için 10 gün sonra tekrar gideceğim 10 gün nasıl dururum bilmiyorum![]()
![]()
Çok teşekkür ederim hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah, dinleyeceğim :)Allah bu sefer sağlıkla kolaylıkla kucağınıza almayı nasip etsin evladınızı, benim de bir düşüğüm var insan korkuyor ister istemez yine kaybetmekten ama iyi düşüncez iyi olcak. Her gece Yusuf suresi ve meryem suresi dinliyorum sana da öneririm
Doğrudur canım. Benim öylesine aklıma geldi. NasipBenim ilki kizdi ve hic dokulmem olmamisti canim 2 yil emzirdim hatta o zaman dahi olmadi
Yazdım aslındamunzevimsi nin yorumu bende merak ediyorum
Canım sürekli ikiz meselesi konusulunca şuan ikizlere hamileymisim gibi oldu. Benim ikizlerim 4 yaşını geçti. Şuan tek gebelik. Çift yumurta bir kızım bir oğlum varCanım cift yumurta mı yoksa tek kesedeler mi?
Evet ben de iki kontrolde de bayılıcam sandım, hep bir korku. Amin inşallah kucağımıza sağlıkla alalım bu günleri düşünüp güleriz :)Düşük yapanlarda sanırım oluyor bu bende de hep bi korku.hiç bir sorun olmamasına rağmen korku ve heyecanla girdim doktorun yanına. Çünkü önceki kaybimda çok kötü olmuştum. Şimdi Kalp atışını görmek o kadar güzel bir şey ki . Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın.insallah zamanında gelsin yavrularımız sağlıkla
Evet canım valla öyle sandım ama sonra çnceki yazışmaları gördüm fark ettimDoğrudur canım. Benim öylesine aklıma geldi. Nasip
Yazdım aslında7+4 te tek kalp atışı aldık. 10. Haftamda başka doktor gördü ikiz olduğunu
Canım sürekli ikiz meselesi konusulunca şuan ikizlere hamileymisim gibi oldu. Benim ikizlerim 4 yaşını geçti. Şuan tek gebelik. Çift yumurta bir kızım bir oğlum var![]()
Bana kalırsa 13 14. Haftalardahadi ya, niye öyle yapmış ki ne gerek var böyle insan terslemeye hiç anlamıyorum ya
Ne zaman gitmeyi düşünüyorsun? Sağlıkla büyüsün inşallah![]()
Selam sağlıkla alalim kucağımıza insallahSelam kızlaar. 10. Haftaya giriyorum yarın itibariyle doktor randevum var ne kadar büyüdü acabadoktorumuz genetik testler hakkında konuşacak ben sadece fetal dna yaptırmayı düşünüyorum. Bir de bu aralar burnum tıkanmaya başladı, yapay zekaya sordum hamilelik hormonları neden oluyormuş
gerçekten yaşamadığım belirti kalmadı ne varsa yaşıyorum
![]()
Kizlariniza hamile olurken mi tursu yiyordunuz?) ben de oyle duymusum. Erkekte tatli kizda eksi yeniliyor diye. Ama artik teoriler degismis insanlarinBenimde öylr 2 gebelikyite turşu yedim kavoz kavoz ağızım sulanırdınadını duyunca şimdi adınınduyunca kusasım geliyor yemeyi bile özlemedim o derece tatlıyorum 2 kızım var bakalım sağlıklı hayırlı evlad olsunlarda bide erkek olırsa iyi olır![]()
Bence de ))))Hep tersi oluyormuş neyi seversek![]()
Evet kızlar tursu kavonozu ile geziyordum inşallah doğuö sonrası gider bu tiksintim ilk gebelikte kekikten tiksinmiştim 11 yıl geçti hala yiyemem.Kizlariniza hamile olurken mi tursu yiyordunuz?) ben de oyle duymusum. Erkekte tatli kizda eksi yeniliyor diye. Ama artik teoriler degismis insanlarinvideolarda tam tersini nedense gosteriyorlar anlamadim.
Aminn hayirlisi ne ise o da olsun InsAllahama oglunuz olur bence
![]()