• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    99
Ben cuma günü dayanamadım doktora gittim :)
Kahverengi lekelenmelerimde var insan ister istemez tedirgin oluyor. Ama ben biraz kendi kendime yapıyorum çok olumsuz konuları okuyorum, olumsuz şeyleri araştırıyorum. Artık bakmayacağım gerçekten söz verdim kendime 🙏🏻
Valla o pıt pıt hareketleri bende hissettim hatta doktora söyledim olmaz 2 haftaya hissedersin dedi🫠
Peki dedim ne diyim🙏🏻
Ama tevekkül en güzeli dediğiniz gibi. Rabbim zorlaştırmadan kolaylaştırarak evlatlarımıza kavuşmamızı nasip etsin 🙏🏻🧿♥️
Canim o hissettigin bebek hareketidir sen rahat ol 😍
zaten bagirsak hareketi ile karismasi mumkun degil benim 2 haftadir net hissediliyor hatta hissetmekle kalmiyor dumduz yattigimda disaridan gorunuyor yukselince sirti ya da kafasinj cikarinca videoya çekiyorum hep oyuzden bazi doktorlarin yok olamaz o degildir yorumlarina sok oluyorum 😅 benim doktorum video gorunce hemen dogrulamisti

Gaz sancısı bazen bıçak gibi saplanıyor eskiler çok söyler çorapla geziyorum dikkat ediyorum ama fayda etmiyor 15 ten sonra başladı bendede özellikle yediklerinizi düşünün hanımlar meyve çok gaz yapıyor bende mesela
Evet bende de oluyor bazen cok acili oluyor gercekten bende en cok ise yarayan sey belimi sicak yapip sol tarafa yatiyorum bacaklarimi karnima cekiyorum hafif karnima masaj yapiyorum ancak bu sekilde rahatlama oliyo

Kizlar ben hemen yoruluyorum ya 3 yasinda bir kizim var tempom tabiki yogun ama eskisi gini drhilim asla aksamlari bazen bayilmis gibi uyuyorum normalde asiri enerjik uykuyu sevmezrdim daha simdiden valla ayaklarim agriyo ileriki haftalarda ne olafak merak ediyorum😅 kizimda ki hamileligi hic hatirlamiyorum tabi evde prenses gibi sadece yatiyordum ondan olabilir hahaha

Kızlar 18+1 ikiz gebelikten sesleniyorum
Midem hep geceleri yanıyor akşam olduğunu hissediyor herhalde benim mide, gündüzleri hiç birsey yok akşamları başlıyor yanmaya maf oldum
Siz neler kullanıyorsunuz
Korkuyorum ilaçlar kullanmaya
Parol bile otizm yapiyormus gebelikte kullanılması önerilmiyor Amerika’da yapılan araştırmaya göre

Yaa bende diyordum hamilelik o kadar da zor değilmiş 16. Haftaya kadar premses gibiydim şimdi sürünüyorum resmen kusmak istiyorum bi şey yemekten korkuyorum direk yanma başlıyor bir tek sabah uyanınca rahatım😂
Artık hiçbir şey çekmiyor canım yaşam kalitem azaldı
Kusunca daha beter oluyor söylim aman ağız burun geniz ne varsa biber gibi yanıyor renine de iyi yada yoğurt sıyu o yeşilimsi su varya yoğurtda anında kesiyor tabi bnmde saatlikti sende tamamen keser inş

Ben kusamayan biriyim ne yazık ki öyle ki çocukken midem yıkanmak zorunda kalmıştı ve tedavi bitimi doktor kusman lazım demişti yapamadım gırtlağıma kadar parmağını sokmuştu doktor yok olmuyor 😄 midem ağzıma gelir ama kusamam sürekli bir yanma ve acı tat boğazım tahriş olmuştu kızımdayken ayrıca şuan başlayan mide yanması dediğin gibi giderek arttı dogumdan sonra da devam etti benim zaten normal hayatımda da reflüm var 🥲 ayrıca 3. Ayda çoğu kişi rahatlar ben hiç bulantı yaşamam ama karnım büyüdükçe dertlerim başlar 😄 kramplar da yolda gece uyandıran ağlatan cinsten.. zirve kabızlıklar😄 yani bunlar beni çok zorladi ya benimde baya şikayet edesim varmış sende hakkını helal et 😄
Ben yazınca biraz rahatlafım ne yalan söylim 😅😇 mide de reflü varsa şikayetleriniz pek geçici değil gibi bende sizin gibiyim aman ne hikmetse bu hamilelikte yanmam cok askeri 😁 sanırım bnm imtihanım baska mide sıkıntısından bu sefer 😇 Rabbim tüm sağlık sıkıntısı yaşayan kişilere en kısa zamanda tam şifa versin 🤲🏻

Akşam yemeğinden sonra benimde mide yanmam oluyor
Soğuk süt bana iyi geldi elhamdülillah tavsiye ederim
Yavaş yavaş içmek daha etkili

Midem hep geceleri yanıyor akşam olduğunu hissediyor herhalde benim mide, gündüzleri hiç birsey yok akşamları başlıyor yanmaya maf oldum
Parol bile otizm yapiyormus gebelikte kullanılması önerilmiyor Amerika’da yapılan araştırmaya göre
Akşam yemekten sonra uyuyor musunuz

Akşam olduğunda gün boyu yiyip içtiklerimizin etkisiyle yanma artıyor tabiki doğal olarak, özellikle yatınca daha çok artar. Her ilacın kötü bir yan etkisi var bebek ateş düşürücüsünde ani ölüm diye bir ender yan etki var mesela ama yeri geliyor vermek zorunda kalıyorum o yüzden doktor tavsiyesi ile görece en zararsız olanı kullanacağız. Genelde gaviscon öneriyorlar ama soda, soğuk süt türevi şeylerin iyi geldiği kişiler de var
Ben yazınca biraz rahatlafım ne yalan söylim 😅😇 mide de reflü varsa şikayetleriniz pek geçici değil gibi bende sizin gibiyim aman ne hikmetse bu hamilelikte yanmam cok askeri 😁 sanırım bnm imtihanım baska mide sıkıntısından bu sefer 😇 Rabbim tüm sağlık sıkıntısı yaşayan kişilere en kısa zamanda tam şifa versin 🤲🏻
Amiiin canım benim illaki oluyor bazı zorluklar sağlıkla doğsunlar yeterki hepsi birgün bitecek 🥰

Ayy çok iyi olur benim ki cuma günü fazlaca olursa erkene alırım demiştim ama .. Sorunca yaz lütfen ✨
Merhaba, sordum sağ kasıktaki ağrıyı. Apandisitten şüphelenebiliriz ama sadece ağrıyla apandisit diyemeyiz, bulantı-kusma ve sadece cenin pozisyonunda rahatlatan onun dışında geçmeyen sürekli bi ağrı olması lazım dedi. Onun dışında benim geçirdiğim dış gebelik kaynaklı rahimde yapışıklık oluşmuş diyebiliriz ama bunların hepsi ihtimaldir bunların dışında gaz sancısı rahim genişlemeside olabilir dedi doktorum. Ulturasonla baktı herhangi bişi göremedi bebeğin gelişiminde de bi sorun yok dedi. Her ağrı için evhamlanmak yerine vücudunu dinlemeyi, tanımayı dene diye bi tavsiye aldım 🌸

Kızlar sarı ve kokulu akıntı var ilk hamileliğimde yoktu diye hatırlıyorum neden olabilir acaba önemli bir şey midir ? Cuma günü doktora gideceğim buraya da sormak istedim.

Merhaba, sordum sağ kasıktaki ağrıyı. Apandisitten şüphelenebiliriz ama sadece ağrıyla apandisit diyemeyiz, bulantı-kusma ve sadece cenin pozisyonunda rahatlatan onun dışında geçmeyen sürekli bi ağrı olması lazım dedi. Onun dışında benim geçirdiğim dış gebelik kaynaklı rahimde yapışıklık oluşmuş diyebiliriz ama bunların hepsi ihtimaldir bunların dışında gaz sancısı rahim genişlemeside olabilir dedi doktorum. Ulturasonla baktı herhangi bişi göremedi bebeğin gelişiminde de bi sorun yok dedi. Her ağrı için evhamlanmak yerine vücudunu dinlemeyi, tanımayı dene diye bi tavsiye aldım 🌸
Çoookk geçmiş olsun ben de doktoruma yazdım ne olur ne olmaz yarın gel dedi stres oldum 🥹
Senin de iyi olmana çok sevindim inşallah bende de güzel sonuçlar çıkar. Gelmeden idrsr tetkiki ver dedi bakalım

Canim o hissettigin bebek hareketidir sen rahat ol 😍
zaten bagirsak hareketi ile karismasi mumkun degil benim 2 haftadir net hissediliyor hatta hissetmekle kalmiyor dumduz yattigimda disaridan gorunuyor yukselince sirti ya da kafasinj cikarinca videoya çekiyorum hep oyuzden bazi doktorlarin yok olamaz o degildir yorumlarina sok oluyorum 😅 benim doktorum video gorunce hemen dogrulamisti
Evet ben de geçen video çektim doktoruma izlettim şok oldu nasıl olur daha çok erken diye 13+5ti 🥰🥰

Back
X