Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    132
Ben mi çok alıngan takan biri oldum bilmiyorum.
Arayıp sormayan herkese gücenmeye başladım ki hayatta kimseden beklentisi olmayan biriydim.
Kafama takmaya başladım.🥲
Kendime en çok şaşırdığım nokta bu eskiden düşünmezdim ama şimdi bazen ağladığım bile oluyor sanırım hormonlardan kaynaklı 🥹🥹

Aynen bende sirkeli sudan korktum monurol dediğinizi deneyeyim öyleyse 1 haftadır hastaneden soğudum ilgi sıfır özele bile gittim orda da aynı boş sulu serum vereceğim o ağrıyı geçirir dedi ya muayene etmeden ölün diyorlar resmen
Canim cok uzuldum anlamadim ne bicim hastaneler vajinal mantar icin fitil veriyorlar yani boyle birakmak nedir yok mu soyle dogru duzgu. Bi ozel hastane etrafında o buyuklerden Acibadem , Amerikan Medicana Medipol o tarz bisey

Hamile kıyafetlerinde kendi bedeninizi mi alıyorsunuz yoksa birkaç beden büyük mü? Benim de artık sıkmaya başladı özellikle ev içinde rahat olmak istiyorum ama beden kestiremedim
Ben H&M pantolonlar aldim small beden hepsi bana bol geldi onlari bekletiyorun , tayt aldim hepsini xs onlar oluyor suan oyuzden bence buyuk almayin

Hamile kıyafetlerinde kendi bedeninizi mi alıyorsunuz yoksa birkaç beden büyük mü? Benim de artık sıkmaya başladı özellikle ev içinde rahat olmak istiyorum ama

Hamile kıyafetlerinde kendi bedeninizi mi alıyorsunuz yoksa birkaç beden büyük mü? Benim de artık sıkmaya başladı özellikle ev içinde rahat olmak istiyorum ama beden kestiremedim
Hamile kaldığımda S/M bedendim 10 kilo aldım XL alıyorum bazen çok büyük geliyor 8.9. Aylarda giyerim diyorum. Bedeni belirlemek gerçekten de zor.

Kol ağrısı olacağını biliyordum ben önceden de yaptırdığım için ama benim kol ağrım ertesi çok daha şiddetlendi. Korkmayın diğer gün de azalarak geçti, yoğun ağrıyı bir gün çektim yani. Ama benim de tesadüf mü aşıdan mı bilmiyorum 2-3 gün üşümüş gibiydim halsizlik, ateş, burun akıntısı, hapşırık vs. Yani aşı belirtileri değildir bunlar ama tam üstüne denk geldi gibi oldu. Sizinki biraz daha farklı belirtiler, umarım yarına azalır geçmiş olsun. Olmadı bir doktora görünürsünüz🙏
Benim de şiddetli kol ağrısı yüzümde yanma ve ishal oldu dün akşam. Ama bu sabah normal uyandım. Kol ağrım bir tek hafif devam ediyor.
Bugün de çok iyi hissetmiyorum ben. Yoğun halsizlik bayılcakmışım gibi hissetme devam. Törene geldim kendimi zorlayarak. Doktoruma da sordum cevap bekliyorum. Umarım normaldir

Hem kendi bedenimi hem bir beden büyük denedim pantolonlarda. İkisi de çuval gibi geldi. Terziye götürüp yaptırcam mecbur. Karın kısmı değil de bacaklar çok bol oluyor nedense.

Biz geldik teyzoşları herşey yolunda çok şükür diğer arkadaşlar sizde güzel haberlerle gelin inşallah 🥹🤲

Eklentiler

• 1000001345.webp
    1000001345.webp
    14 KB · Görüntüleme: 57
kizlar bugün hamilelikten alakasiz bir sey sorucam 😪 sabah dis dolgusu yaptirdim ve sanirim yüksek gibi cünkü tak tak yapinca çiğneyince o dolgulu disimi hissediyorum ve dilimle dokununca da büyük ve orantisiz napmam gerekiyor cok sinirim bozuldu baya rahatsiz ediyor beni 🥹🥹
Onu düzeltiyor diş hekimi. Çok sinir bozucu bir an önce git istersen gün içinde.

Ben H&M pantolonlar aldim small beden hepsi bana bol geldi onlari bekletiyorun , tayt aldim hepsini xs onlar oluyor suan oyuzden bence buyuk almayin
Ben de bir elbise ve pantolon aldım kendi bedenimden büyük. Pantolon ayarlanabilir olmasına rağmen bol :( ama kendi bedenimi deneyince de olmuyor.

Sadece ben 80 kilo hamile kaldığımı sanıyordum :( ilk başta doktorların tepkisi üzücüydü
Ben de 82 kiloyla hamile kaldım şu an 83 kiloyum. Doktorum hiç bi zaman bununla işgili bişey söylemedi dikkat et bile demedi ama ben kendim dikkat etmeye çalışıyorum. Hiç üzmeyin kendinizi lütfen dikkat ederek ilerlerseniz sorun olmayacaktır.

Yok mu cinsiyeti ya da ismi kesinleşen🎀🧸
Biz Rümeysa koycaz inşallah 😍
Kizlar normalde hamişler ekşi yada tatli aşerir ben deli gibi acı aşeriyorum. Aci bir ramen var buldak ramen.kase kase yiyebilirim.1 tane yedim az once agzim yuzum yaniyor ama genede kesmedi bir tane daha yiyecegim sanirim.benim bebek aci delisi olcak sanirim🤣🤣

Ben baya kara deftere yazdım öğrendiğini bildiğim ve aramayanları. Ama arkadaşlarım değil çoğu hala bilmiyor zaten. Halalarım vs, öğrendikten 2 hafta sonra aradılar sağolsunlar zahmet verdim 😂
Kızlar aynı şeyi bu gebeliğimde daha yaşamadım. İkizlerde lohusayken ve önceki boş gebeligimde kürtaj olduğumda. Boş gebelik yaşayıp kürtaj olacağımı bilenlerin arayıp sormamasi aşırı kırmıştı beni. Ki annem bile beni o gün aramadı 😐😐 o günden beri anneme eskisi gibi değilim. Çünkü bu zamana kadar hiç bir özel anımda yanımda değildi. Şimdi yeterki sağlık olsun diyorum ama kürtajdan sonra bildiğin lohusalık yaşamıştım.

kizlar bugün hamilelikten alakasiz bir sey sorucam 😪 sabah dis dolgusu yaptirdim ve sanirim yüksek gibi cünkü tak tak yapinca çiğneyince o dolgulu disimi hissediyorum ve dilimle dokununca da büyük ve orantisiz napmam gerekiyor cok sinirim bozuldu baya rahatsiz ediyor beni 🥹🥹
Ben de geçen sene implantta yaşadım aynı durumu ertesi gün gittim hemen biraz törpü 5 dk da ilaç vs kullanılmıyor ☺️

Canim tekrar randevu al, onemli.bu nedenle benim disim yer degistirdi. Doktor tekrar revize etsin.

Kızlar bu arada 61.5 kilo olmuşum doktorum kızar diye bekledim ama ayda 2 ila 3 kiloya bişe demiyorum dedi bir oh çektim 😂

18 inci haftadayım
Şimdi gördüm ben 20 haftabın içindeyim 18. Haftanın sonunda öğrendim 😅 randevu zamnını bekleseydim hala bilmiyor olacaktın 😂 dayanamayıp baska hastaneye gittimde öğrebdim %100 erkek dedi ama bn hala şüphe ediyırum neden bilmiyorum oek güvenilir gelmedi erkek de istiyordum 2 kızım var bnm de hayurlı sağlıklı evladlar olsun hepsi önce sonra gönlümüze göre olsun 🥰

Back
X