Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    14
Sizinle ayniymisiz 9+4 deyim bende benim de geç döllenme dedi doktor sizde geç döllenme flan yazınca cinsiyet merak ettim

17 mayıs son adet tarihim.
En son tatil yerinde doktora gittiğimde haftasına uyumlu çıktı.
O yüzden geç döllenme olmaması lazım.
Demek ki kendi doktoruma gittiğimde gerideydi bebek ama gününü yakaladı şimdi. Zaten az fark vardı.
Tatil yerindeki dr ultrasona göre de farklılıklar olabiliyor dedi.
Bu haftada cinsiyet öğrenen duymadım hiç

merhaba herkese 10+5 oldum bende ikiz bebiş bekliyorum . 2-3 Gündür göbüşüm belirginleşti baya alt karnımda büyüme oldu hatta bazı pantolonlarım rahatsız etmeye başladı

Bu haftalarda olduğunuzu bilmiyordum ilk sorduğumda tabiki 12.haftadan önce ogrenilmiyor 12.de bile bazı doktorlar söylüyor

Ay hadi inşAllah Ben de bazen düşünüyorum hani kız çocuk büyüyünce arkadaş gibi oluyor ya, insan bir ısınıyor
Evet öyle gerçekten tabi öncelik sağlıkla gelmesi cinsiyetin bir önemi yok ama hep hayalimiz di kızımız olacak rengarenk tiril tiril elbiseler giydirecez paytak paytak yürüyüşünu izleyecez .Allah im nasip etsin inşallah ilk evladimiz olacak

Kızlar ilk kontrole gittiğimde 1 ay aç gitmiştim kan idrar alınmıştı. Salı günü 2. Kontrole gideceğim aç mı gideceğim tok mu ?

Bu nasıl bi sıcaktır kızlar Allâh dan doğumumuz kışa geliyor Allâh kolaylık versin hepimize
Gerçekten havalar korkunç. Biz gün içerisinde 44 dereceyi görüyoruz. 8-9 aylıkken ya da doğum döneminde böyle olduğunu düşünemiyorum. Çok şükür ilk aylarda geçiriyoruz sıcakları

bana da attı kullandığının fotoğrafını ama yok gerçekten hiçbir yerde, dediğiniz gibi başka bir losyon gördüm heralde kutusu degıstı dıye dusunduk bız de. onu alacağımm ben de

merhaba, teşekkürler size de hayırlı olsun ben 5+2 de gittiğimde kese içi de belli belirsiz görünüyordu dr yolk sac denilen beslenme kesesini de görmüştü 7+0 da çok net kalp atışını duyduk 7. haftada giderseniz hem kese hem kalp atışı duyarsınız bizim aşılama ile oldu o yüzden dr umuz kontrole çağırdığı günlerde gittik normal 5 biraz erken olabilir ultrason için ama insan sabırsızlanıyor tabi :)

Merhabalar kızlar
Kontrolden geldim çoook şükür her şey yolunda ense kalınlığına ve burnuna baktı her şey normal Sat göre 11+3 ultrasonda 11+5 çıktı kilo kaybıma göre gelişim iyii.
Vitaminler verdi demir magnezyum D vitamini onlara başlicam
Cinsiyet için tahmin söyle dersen kız gibi dedi ilki de kız kızları çook seviyorumm ama farklılığa da varım eşim zaten sadece sağlıklı olma kısmıyla ilgileniyor hiç umru değil cinsiyet
Fetal Dna önerdi en kesin yol diye ama açıkcası niyetim yook

Kızlar kronik kabızlığım var ve şuan har safhaya gebelikten dolayı be yapsam çare olmuyor mideme kadar doldum nefesimi kesiyor artık çarpıntı yapıyor sizin çözümünüz var mı ? Kayısıyı suya basıp içiyorum yiyorum, duphalac kullandım probiyotic aldım yok olmuyor deliricem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…