Evet kız hissediyorum eşimde kızım olacak deyip duruyorSizde mi kızçe istiyorsunuz
Ay hadi inşAllahEvet kız hissediyorum eşimde kızım olacak deyip duruyor
Sizinle ayniymisiz 9+4 deyim bende benim de geç döllenme dedi doktor sizde geç döllenme flan yazınca cinsiyet merak ettim
Oranın takipli hastası mısınız ona göre fiyatı daha uyguna veriyorlar eğer ilk defa gidiyorsam ücreti yüksek söylüyorlar maalesef
merhaba herkeseHayırlı olsungöbeğiniz çıkmaya başladı mı? Merak ediyorum aranızda da göbeği hafif çıkanlar oldu mu? Bende 11+4 teyim şu birkaç gündür hafif bir şişkinlik var gibi karnımda, acaba göbeğim gelmeye başlıyor mu diye düşündüm
Bu haftalarda olduğunuzu bilmiyordum ilk sorduğumda tabiki 12.haftadan önce ogrenilmiyor 12.de bile bazı doktorlar söylüyor17 mayıs son adet tarihim.
En son tatil yerinde doktora gittiğimde haftasına uyumlu çıktı.
O yüzden geç döllenme olmaması lazım.
Demek ki kendi doktoruma gittiğimde gerideydi bebek ama gününü yakaladı şimdi. Zaten az fark vardı.
Tatil yerindeki dr ultrasona göre de farklılıklar olabiliyor dedi.
Bu haftada cinsiyet öğrenen duymadım hiç
Evet öyle gerçekten tabi öncelik sağlıkla gelmesi cinsiyetin bir önemi yok ama hep hayalimiz di kızımız olacak rengarenk tiril tiril elbiseler giydirecez paytak paytak yürüyüşünu izleyecez .Allah im nasip etsin inşallah ilk evladimiz olacakAy hadi inşAllahBen de bazen düşünüyorum hani kız çocuk büyüyünce arkadaş gibi oluyor ya, insan bir ısınıyor
Ben tok gittim bisey sormadılar almışlardıKızlar ilk kontrole gittiğimde 1 ay aç gitmiştim kan idrar alınmıştı. Salı günü 2. Kontrole gideceğim aç mı gideceğim tok mu ?
Tsh bakılacaksa aç gitmek gerekiyor. Ama onun haricinde aç gitmeye gerek yok diye biliyorum canımKızlar ilk kontrole gittiğimde 1 ay aç gitmiştim kan idrar alınmıştı. Salı günü 2. Kontrole gideceğim aç mı gideceğim tok mu ?
MaşallahBizde 10+4 üz :) cinsiyet için varmı tahmin
Gerçekten havalar korkunç. Biz gün içerisinde 44 dereceyi görüyoruz. 8-9 aylıkken ya da doğum döneminde böyle olduğunu düşünemiyorum. Çok şükür ilk aylarda geçiriyoruz sıcaklarıBu nasıl bi sıcaktır kızlarAllâh dan doğumumuz kışa geliyor Allâh kolaylık versin hepimize
bana da attı kullandığının fotoğrafını ama yok gerçekten hiçbir yerde, dediğiniz gibi başka bir losyon gördüm heralde kutusu degıstı dıye dusunduk bız de. onu alacağımm ben deBen de kullanıp çok memnun kalmıştım ama kendi sitesinde bile stokta yoktu en son baktığımda. Siz bulabildiniz mi?
Şimdi mustela başka bir losyon çıkarmış çatlak için.
Ben de onu bulamayınca badger çatlak yağı aldım. O da çok övülen bir yağ.
Ama mustela yağına bayılmıştım gerçekten.
Bebeğime de onun vücut yağını almıştım. Evde çatlak yağım yoktu göğüslerim çok kaşınınca kızımın yağını sürdüm, anında kesti kaşıntımı.
TSH açlık gerektirmiyor, sadece sabah erken saatlerde mümkünse de hep aynı saatlerde kan vermek tercih ediliyorTsh bakılacaksa aç gitmek gerekiyor. Ama onun haricinde aç gitmeye gerek yok diye biliyorum canım
merhaba, teşekkürler size de hayırlı olsun ben 5+2 de gittiğimde kese içi de belli belirsiz görünüyordu dr yolk sac denilen beslenme kesesini de görmüştü 7+0 da çok net kalp atışını duyduk 7. haftada giderseniz hem kese hem kalp atışı duyarsınız bizim aşılama ile oldu o yüzden dr umuz kontrole çağırdığı günlerde gittik normal 5 biraz erken olabilir ultrason için ama insan sabırsızlanıyor tabi :)Merhabalar,
Öncelikle hayırlı olsun. Kese 5+2 görünüyor yazmışsınız peki kese içi ne zaman gözükür ? Her halde 7+0 kalp atışını duyduğunuz zaman doğru mu ? Benim yarın tam 5.haftam olucak İnşAllah. Ama etrafım çok erken diyor doktora gitmem için. Zaten bişey gözükmeyecekmiş boşuna kendimi stresse sokacakmışım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?