- 31 Ekim 2008
- 117
- 68
- 623
- Konu Sahibi Mrs Dalloway
-
- #3.741
Ay çok alıştırmışım kendimi keşke baştan hiç söylemeseymişNubu düz kız gibi ama şu varmış. 10. haftada açı farkı henüz oluşmuyormuş ama senin bebeğin başı zaten ben erkeğim diye bağırıyor
Ondan sonra gitmedim dr a. Ağustosun 15i gibi bi sonraki12.hafta ultrasonu da gelir mi acaba varsa
Benim ilk gunden çıkmıştı ama kilo almıştım.Sizin karnınız da büyüme başladı mı? Yoksa benimki kilo aldım diye mi çıkmaya başladı normal mi bu aşamada? 10 haftalık
İlginç benimki açlık gerekmiyor dedi sadece ilacı sabah almadan kan vermek tercih ediliyor diye biliyorum. Özellikle ilk aylarda ben aç versem üstüne ilacı alıp yarım saat beklesem çok kötü olurdum. İlacı bile aldım o yüzdenDahiliyecim ve kadın dogumcu hep aç bakılması gerektigini söyledi
Yine de teşekkür ederimOndan sonra gitmedim dr a. Ağustosun 15i gibi bi sonraki
Benim de tansiyonum çok düşüyor her seferinde baygınlık geçiriyorum ama işte öyle istiyorlar diyeİlginç benimki açlık gerekmiyor dedi sadece ilacı sabah almadan kan vermek tercih ediliyor diye biliyorum. Özellikle ilk aylarda ben aç versem üstüne ilacı alıp yarım saat beklesem çok kötü olurdum. İlacı bile aldım o yüzden
Bendede sanki öyle gibi emin olamadım sabahları ac karnına bakıyorum hafif var gibi öğlenleri daha çok tabi ama o şişkinlik sanırım. Ben zaten hep zayıfdım sabahlarıda karnım hep düz olurdu ama hafif cıkıntı var gibi bilemedimyarın 11.0 olcaz hayırlısıyla
Ahh hayırlı oksun ikiz bebişleriniz çok tatlı ne güzelmerhaba herkese10+5 oldum bende ikiz bebiş bekliyorum . 2-3 Gündür göbüşüm belirginleşti baya alt karnımda büyüme oldu hatta bazı pantolonlarım rahatsız etmeye başladı
Galiba kişiden kişiye değişiyor 11+5 im şuanda 3 aydır pilatese gidiyordum bala devam ediyorum haftada 2 gün olacak şekilde. Gebeliği farkettiğimde tabi daha gebeye uygun hareketler yaptırıyorlar. Çok memnunum çok sıkılaştım devamda edeceğim. Sadece hoplamalı zıplamalı hareketleri önermiyorlar, ağırlık kaldırmalıda aynı şekilde. Bizim doktorumuz tersine yüzebiliyorsanız sürekli yüzün dedi bizim vucudumuzun rahatlaması açısından çok iyiymiş. ( tabi riskli gebeliklerde bunlar geçerli değildir diye düşünüyorum)O zaman dikkat edelim
Ben yuzmeyi sordum. Dedi kalp atisini duyalim sonra yuze bilirsin
Şimdi bi araştırdım da açlık tokluğun TSH'ı etkileyebileceğini iddia eden çalışmalar var. Ama bazı kaynaklar açlık şart değil derken bazıları açlık istiyormuş.Benim de tansiyonum çok düşüyor her seferinde baygınlık geçiriyorum ama işte öyle istiyorlar diye
Merhaba, 11+5 teyim bazı günler hafif bir şişkinlik hissediyorum. Bazı günler karnım dümdüz hiç yok. Sanırım yediklerimize bağlı ödem tutmaya meyilli vucudumuz. Kilo almış mıydınız? Benim kilom sabit henüz tam olarak bir belirginleşme yaşamadım. Ama birkaç haftaya başlar diye düşünüyorum:)Sizin karnınız da büyüme başladı mı? Yoksa benimki kilo aldım diye mi çıkmaya başladı normal mi bu aşamada? 10 haftalık
Merhaba 9 ve 10. Haftalarda çok kabızlık sıkıntısı yaşadım. Sabah sıcak su ile 1-2 kuru incir yedim. Duphalac içtim. Bol bol su içtim ve birlaç akşam kabak çorbası yaptım( bağırsakları çalıştırdığını duymuştum) buları yaptığım günlerde hep tuvalete çıktım. Bu hafta hep kendiliğimden çıkabildim. Birde tuvalettte biraz uzun bekleyin o zamanda 5-10 dakika sonra bekleyip çıkabilirsiniz deneyimlerim bunlar:)Ben de aynı durumdan muzdaribim çok rahatsız ediyor artık hayattan tat almamaya başladım
Sabahları üç tane kayısı yiyip su içiyorum gaz yapıyor karnım ağrıyor değişik bir şeyler oluyor ama bir fayda yok bu durumu yaşayıp doğal bir yöntemle geçiren varsa lütfen paylaşabilir mi
Bende hep aç verirdim ama dahiliye doktoru o kadar önemli değil dedi ve tokken kan verdim.Şimdi bi araştırdım da açlık tokluğun TSH'ı etkileyebileceğini iddia eden çalışmalar var. Ama bazı kaynaklar açlık şart değil derken bazıları açlık istiyormuş.
Sindirimi zor besinlere ara vermek gerekiyor, lifli beslenirseniz yürüyüş yaparsanız bunlara ek kefir kuru kayısı eklerseniz beslenmenize zamanla düzelecektir. Benim öyle olduBen de aynı durumdan muzdaribim çok rahatsız ediyor artık hayattan tat almamaya başladım
Sabahları üç tane kayısı yiyip su içiyorum gaz yapıyor karnım ağrıyor değişik bir şeyler oluyor ama bir fayda yok bu durumu yaşayıp doğal bir yöntemle geçiren varsa lütfen paylaşabilir mi
Zaten bisey demedi benim doktorum da:) sadece guvenlik acisindan denizden enfeksion kapma riski oldugu icin daha tedbirli olmak lazim ondanGaliba kişiden kişiye değişiyor 11+5 im şuanda 3 aydır pilatese gidiyordum bala devam ediyorum haftada 2 gün olacak şekilde. Gebeliği farkettiğimde tabi daha gebeye uygun hareketler yaptırıyorlar. Çok memnunum çok sıkılaştım devamda edeceğim. Sadece hoplamalı zıplamalı hareketleri önermiyorlar, ağırlık kaldırmalıda aynı şekilde. Bizim doktorumuz tersine yüzebiliyorsanız sürekli yüzün dedi bizim vucudumuzun rahatlaması açısından çok iyiymiş. ( tabi riskli gebeliklerde bunlar geçerli değildir diye düşünüyorum)
En nihayetinde bebeklerimiz sağlıklı gelsinde gerisi önemli değilZaten bisey demedi benim doktorum da:) sadece guvenlik acisindan denizden enfeksion kapma riski oldugu icin daha tedbirli olmak lazim ondanilk trimester dikkat edilmesi gerek. Doktordan doktora da degisiyor tabii:) ben Turkiyede degilim
Hayırlı olsun. Ne kadara yaptırdınız acabaDoktorun yüzde 80 kız demesine, chatgptnin tüm olasılıklara göre kız demesine rağmen fetal dna sonucuna göre erkek geliyormuştüm teoriler yalan çıktı bende
Amin canimEn nihayetinde bebeklerimiz sağlıklı gelsinde gerisi önemli değilsize de çok güzel bir hamilelik dilerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?