- 29 Haziran 2024
- 1.761
- 2.366
- 53
- Konu Sahibi Mrs Dalloway
-
- #3.721
Kızlar ben bir şeyi merak ediyorum. Bu bebeğin nub kısmı bacak değilmi. Bende 3 çizgi vardı. Doktor bacak diye gösterdi. Diğeri neydi bilmiyorum artık. Bak bacakları bile çıkmış dedi. 10. haftadayken tam. Şimdi Uç kısım bacak olmuyor mu? Ama ayrıklardı baya bacaktı. Bende araştırdım 10. haftada bacak oluyormuş. Nası 3 çizgi nun oluyor ki ?Bizde 10+4 üz :) cinsiyet için varmı tahmin
Hamilelere aç gelin demiyorlarKızlar ilk kontrole gittiğimde 1 ay aç gitmiştim kan idrar alınmıştı. Salı günü 2. Kontrole gideceğim aç mı gideceğim tok mu ?
Evet benim de bugun 5+6mis:)merhaba, teşekkürler size de hayırlı olsun ben 5+2 de gittiğimde kese içi de belli belirsiz görünüyordu dr yolk sac denilen beslenme kesesini de görmüştü 7+0 da çok net kalp atışını duyduk 7. haftada giderseniz hem kese hem kalp atışı duyarsınız bizim aşılama ile oldu o yüzden dr umuz kontrole çağırdığı günlerde gittik normal 5 biraz erken olabilir ultrason için ama insan sabırsızlanıyor tabi :)
Canim seninle baktim tahmini dogum tarihi ayni sende mi tup bebektinEvet benim de bugun 5+6mis:)
Doktor 2 hafta sonra muayene gele bilirsin dedi kalp atisi icin. Once 10 gun dedi sonra ise acelesi yok 2 hafta bekle dedi
Ben de bazen oluyor sol tarafimda ilk hamilelik belirtimde öyleydi ve kesemde o tarafta demekki ondan diye dusundum bendeKızlar kasık ağrınız var mı ? Benim sağ sol orta batma tarzında ağrı var geçmedi bir türlü.
Yok canim ben dogal yolla hamile kaldimCanim seninle baktim tahmini dogum tarihi ayni sende mi tup bebektinbu arada ben de 5+1 de gittim karin ultrasonu ile keseyi ve yolk u gorduk kalp atisi icin cok sabirsizlaniyorum
Yok canim 5+1 de gittim ama bugun 5+4 umYok canim ben dogal yolla hamile kaldimama gec dollenme olmus. Takvime gore 6+3 olmam lazim ama 5+6 yazmis doktor. Aslinda dogum tarihi olarak 17 mart bende cikiyor. Ben kendim 23nu manifestlemisim bilerekten oyle yazdim
Senin bu gun mu 5+1 oldu?
6 gun once ben de keseyi ve yol saci gormustum
Hayirli olsun simdidenYok canim 5+1 de gittim ama bugun 5+4 um
Canim ben sordum doktorum hastalarima kalp atisina kadar ben uzak durulmasini oneriyorum dediHayirli olsun simdiden
2 haftani bekleyek artik sabirsiklikla:)
Ben her seyi sordum ama affedersin esimle beraber ola bilirmiyiz yoksa yok o soruyu unuttum
Doktorun yüzde 80 kız demesine, chatgptnin tüm olasılıklara göre kız demesine rağmen fetal dna sonucuna göre erkek geliyormuşBenim doktorum dün cinsiyet tahmininde bulundu. Bayağı erken aslında ama yüzde 80 de bi oran verdigördüğü bildiği bişeyler var deyip inanmak istiyorum doktordan sonra ultrason görüntüsünü chatgpt ye gönderdim o da bütün teorilere göre aynı tahmini yaptı kız olacakmış
Kaçıncı haftadasın şu anDoktorun yüzde 80 kız demesine, chatgptnin tüm olasılıklara göre kız demesine rağmen fetal dna sonucuna göre erkek geliyormuştüm teoriler yalan çıktı bende
Bugün 12+1 olduk. 10+6 dan görüntü var şöyleKaçıncı haftadasın şu an10. Hafta ultrason görüntün var mı
O zaman dikkat edelimCanim ben sordum doktorum hastalarima kalp atisina kadar ben uzak durulmasini oneriyorum dedi
Evet benimde iki gündür vardı bugün yokKızlar kasık ağrınız var mı ? Benim sağ sol orta batma tarzında ağrı var geçmedi bir türlü.
Ben de aynı durumdan muzdaribim çok rahatsız ediyor artık hayattan tat almamaya başladımKızlar kronik kabızlığım var ve şuan har safhaya gebelikten dolayı be yapsam çare olmuyor mideme kadar doldum nefesimi kesiyor artık çarpıntı yapıyor sizin çözümünüz var mı ? Kayısıyı suya basıp içiyorum yiyorum, duphalac kullandım probiyotic aldım yok olmuyor deliricem
Nubu düz kız gibi ama şu varmış. 10. haftada açı farkı henüz oluşmuyormuş ama senin bebeğin başı zaten ben erkeğim diye bağırıyorBugün 12+1 olduk. 10+6 dan görüntü var şöyle
Ben de ssvd düşünüyorum ama ikametgah Bartın. İki gün önce bu konudaki ilk eğitime katiKızlar selam.İnşallah Şbat annesiyimİlk çoçuğum 2022 de doğdu.Çok fazla kendimi yorduğum bir günde suyum geldi ve sezeryan oldu .Şimdi ssvd yi denemek istiyorum.İstanbulsa ssvd yapan doktor önerisi verir misiniz kızlar.Ssvd yapmayı düşünen var mı
Şeker testi hariç diğer kontrollerde aç gitmenize gerek yok. Şeker kontrolü yapacağınız günden birkaç gün önceden karbonhidrati bile biraz kisitlamanz gerekirKızlar ilk kontrole gittiğimde 1 ay aç gitmiştim kan idrar alınmıştı. Salı günü 2. Kontrole gideceğim aç mı gideceğim tok mu ?
12.hafta ultrasonu da gelir mi acaba varsaBugün 12+1 olduk. 10+6 dan görüntü var şöyle
Dahiliyecim ve kadın dogumcu hep aç bakılması gerektigini söylediTSH açlık gerektirmiyor, sadece sabah erken saatlerde mümkünse de hep aynı saatlerde kan vermek tercih ediliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?