Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    22
Bizde 10+4 üz :) cinsiyet için varmı tahmin
Kızlar ben bir şeyi merak ediyorum. Bu bebeğin nub kısmı bacak değilmi. Bende 3 çizgi vardı. Doktor bacak diye gösterdi. Diğeri neydi bilmiyorum artık. Bak bacakları bile çıkmış dedi. 10. haftadayken tam. Şimdi Uç kısım bacak olmuyor mu? Ama ayrıklardı baya bacaktı. Bende araştırdım 10. haftada bacak oluyormuş. Nası 3 çizgi nun oluyor ki ?

Evet benim de bugun 5+6mis:)
Doktor 2 hafta sonra muayene gele bilirsin dedi kalp atisi icin. Once 10 gun dedi sonra ise acelesi yok 2 hafta bekle dedi

Evet benim de bugun 5+6mis:)
Doktor 2 hafta sonra muayene gele bilirsin dedi kalp atisi icin. Once 10 gun dedi sonra ise acelesi yok 2 hafta bekle dedi
Canim seninle baktim tahmini dogum tarihi ayni sende mi tup bebektin bu arada ben de 5+1 de gittim karin ultrasonu ile keseyi ve yolk u gorduk kalp atisi icin cok sabirsizlaniyorum

Canim seninle baktim tahmini dogum tarihi ayni sende mi tup bebektin bu arada ben de 5+1 de gittim karin ultrasonu ile keseyi ve yolk u gorduk kalp atisi icin cok sabirsizlaniyorum
Yok canim ben dogal yolla hamile kaldimama gec dollenme olmus. Takvime gore 6+3 olmam lazim ama 5+6 yazmis doktor. Aslinda dogum tarihi olarak 17 mart bende cikiyor. Ben kendim 23nu manifestlemisimbilerekten oyle yazdim
Senin bu gun mu 5+1 oldu?
6 gun once ben de keseyi ve yol saci gormustum

Yok canim 5+1 de gittim ama bugun 5+4 um

Hayirli olsun simdiden
2 haftani bekleyek artik sabirsiklikla:)
Ben her seyi sordum ama affedersin esimle beraber ola bilirmiyiz yoksa yok o soruyu unuttum
Canim ben sordum doktorum hastalarima kalp atisina kadar ben uzak durulmasini oneriyorum dedi

Doktorun yüzde 80 kız demesine, chatgptnin tüm olasılıklara göre kız demesine rağmen fetal dna sonucuna göre erkek geliyormuş tüm teoriler yalan çıktı bende

Ben de aynı durumdan muzdaribim çok rahatsız ediyor artık hayattan tat almamaya başladım
Sabahları üç tane kayısı yiyip su içiyorum gaz yapıyor karnım ağrıyor değişik bir şeyler oluyor ama bir fayda yok bu durumu yaşayıp doğal bir yöntemle geçiren varsa lütfen paylaşabilir mi

Ben de ssvd düşünüyorum ama ikametgah Bartın. İki gün önce bu konudaki ilk eğitime kati
Kızlar ilk kontrole gittiğimde 1 ay aç gitmiştim kan idrar alınmıştı. Salı günü 2. Kontrole gideceğim aç mı gideceğim tok mu ?
Şeker testi hariç diğer kontrollerde aç gitmenize gerek yok. Şeker kontrolü yapacağınız günden birkaç gün önceden karbonhidrati bile biraz kisitlamanz gerekir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…