Sizinki daha ilginçYa bana ne demelikolalı jelibon nedir ya en gereksiz en faydasız şey ama mecbur hissettim yemeye
Jelibon normalde de severdim ama karışık Bi paket almıştık içinde kolalilar da vardı. Sanki Bi tek onun kokusunu alıyor gibiydim seçip onları yemiştim ben deYa bana ne demelikolalı jelibon nedir ya en gereksiz en faydasız şey ama mecbur hissettim yemeye
Ben de DioFol kullaniyorum çocuk aspirini kadar küçük kokusuz ,bulantı vs de yaşamadımTüm vitaminler kokuyor gebelik harici de çok kullandım ordan biliyorum. Ama bulantı olayı içerikle de alakalı bence. Bi de çok büyük hap olanları yutmak çok zor oluyor. Ben ağrı kesici sadece parol içerdim mesela onu bile kırmadan yutamam. Kırılmasında sakınca olmayan Bi ilaç olduğu icin kırıp içiyordum. Ama vitamini kıramam haliyle daha küçük formda olması lazımdı. Bu kullandığım da küçük ve dışı yumuşak, oval yapıda o yüzden rahat yutabiliyorum mesela
Bende her zaman bana sarılan bir kız bebek görüyorum rüyamda acaba benim de mi kızım olacakRiyamda 10 yaşlarında kız cocugu gördüm. Benim kızımmış. Acaba bebek mız mı? Rüyası çıkan var mı arkadaşlar
Memnun oldugunu bulunca dr da uygun dediyse devam etmek lazimBen de DioFol kullaniyorum çocuk aspirini kadar küçük kokusuz ,bulantı vs de yaşamadım
Bilemiyorum bana hamile kalmadan önce doktorum birkaç marka önermişti ama en çok bunu beğendiğini söyleyip seçimi bana bırakmıştı ben diğerlerine bakmaya gerek duymadımMemnun oldugunu bulunca dr da uygun dediyse devam etmek lazimBaktım içeriğine de benim dediğim daha komplex birsey. Arkadaş da içeriği zengin birsey arıyor zannediyorum ki
Anneler rüya da görüyormuş öyle diyorlar ama. Acaba istediğimiz şeyi mi görüyoruzBende her zaman bana sarılan bir kız bebek görüyorum rüyamda acaba benim de mi kızım olacak
ben de öyleyim hamur kadın oldum ama bence bunun sebebi mide bulantıları en güzel bastıran da hamur işi olduğu için onları istiyor canımız. mide bulantıları bitsin sağlıklı beslenmeye başlarım diye düşünüyorum :)))Benimde canım sürekli poğaça, sokak simidi, börek çekiyorsürekli olsa yiyebilirim nereden çıktı hiç anlamadım domatesin suyuna simit batırıp yemek istiyorum sürekli birde karpuz buz gibi karpuz peynir yedim sürekli gerçekten uygun fiyata kapatıyoruz bu aşerme işlerini eşlerimiz şanslı:))
Benim bugün 10+5 oldu . Gönlümüzden geçen kız olması ilk çocuğumuz olacak eşim kızım olacak deyip duruyor. Tabi Allah hayırlısıyla sağlıkla nasip etsin kız erkek önemi yok ama bende kız hissediyorumAnneler rüya da görüyormuş öyle diyorlar ama. Acaba istediğimiz şeyi mi görüyoruzSizin kaç haftalık oldu? Ben cuma az çok bir tahmin alırım.
Memnun olduktan sonra mesele yok dediğim gibi ben ilaç içmekte cok zorlanıyorum midem bulanıyor çoğu şeyden zaten. Bunda o saydığınız hepsi var tek hap yutmak daha işime geldi sanırım bi de bulantı yapmadı büyük de degil benim icin gerekli tum kriterleri sagliyorBilemiyorum bana hamile kalmadan önce doktorum birkaç marka önermişti ama en çok bunu beğendiğini söyleyip seçimi bana bırakmıştı ben diğerlerine bakmaya gerek duymadımzaten buna ek olarak d vitamini ,magnezyum ,Demir basladigi için aşırı komplex bir şey arayışına gitmemiştim
Ay tabi ki sağlıklı hayırlı evlat olsunlar daBenim bugün 10+5 oldu . Gönlümüzden geçen kız olması ilk çocuğumuz olacak eşim kızım olacak deyip duruyor. Tabi Allah hayırlısıyla sağlıkla nasip etsin kız erkek önemi yok ama bende kız hissediyorum
Memnun olmana rahat kullanmana cok sevindim canımMemnun olduktan sonra mesele yok dediğim gibi ben ilaç içmekte cok zorlanıyorum midem bulanıyor çoğu şeyden zaten. Bunda o saydığınız hepsi var tek hap yutmak daha işime geldi sanırım bi de bulantı yapmadı büyük de degil benim icin gerekli tum kriterleri sagliyorBi de eskiden de vitamin eksikliğim vardı ondan kompleks bakmıştım. Gebelik oncesi dr tavsiyesi ile bi ilac aliyordum bulanti yapmisti. Sonra kaybettiğim gebelikte kısa süre başka bi marka denemiştim Dr tavsiyesi ile yine. Omega ayrı diğerleri de başka bi hapta olmak üzere 1 kutuda 2 çeşit vardi. Günde 2 tane alıyordum. Ama aşırı büyüktü yutarken ayrı yuttuktan sonra bulantiyla ayrı eziyetti. Bu gebelikte o yüzden bayağı bakınmıştım ne alsam diye en baştan
Hamile kalmadan bi iki ay önce eşim de ben de çok tatlış bi erkek bebek severken gördük kendimizi. Sonuç doğru olabiliyor yaniRiyamda 10 yaşlarında kız cocugu gördüm. Benim kızımmış. Acaba bebek mız mı? Rüyası çıkan var mı arkadaşlar
Evet yaa eski devir olsa erkek diye tuttururlar. Onlar da anladı herhalde erkolarin kapatılması gerektiğiniAy tabi ki sağlıklı hayırlı evlat olsunlar daErkeklere kız çocuk güncellemesi gelmiş gerçekten. Çevremde tüm erkekler kız istiyor.
Ne zaman oldu bu en son iki hafta önce randevu aldım 4 agustosaBu arada devlete giden arkadaşlar kendimizin randevu aldığımız sistem bitti artık önce sağlık ocağına gidicez ramdevumuzu onlar oluşuracaklar gideceğimiz bölüm için , yürürlüğe girmiş haberiniz olsun
Öyle diyorlar :) Cuma anlarım bende az cok. Devlete gitcem bu sefer İnşallah görürler :)Hamile kalmadan bi iki ay önce eşim de ben de çok tatlış bi erkek bebek severken gördük kendimizi. Sonuç doğru olabiliyor yani
Kaç haftalık oldu sizinÖyle diyorlar :) Cuma anlarım bende az cok. Devlete gitcem bu sefer İnşallah görürler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?