Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    14
Bel ağrısı yasiyormusunuz ilk defa bugün belim çok ağrıyor arada sırtının ortasında da ağrı hissediyorum iğne batması gibi

Bel ağrısı yasiyormusunuz ilk defa bugün belim çok ağrıyor arada sırtının ortasında da ağrı hissediyorum iğne batması gibi
Benim galiba 9. Haftaydi belimin özellikle sol tarafı çok ağrımıştı cok korkmustum, haftasonuydu bi de. 2 gün sonra kontrolüm vardı gittim şükür sorun yoktu bebekte. Dr. Normal demişti ağrılarım için. Düşük vs olsa seni ağrıdan kimse tutamaz öyle kolay değil korkma demişti. Kaybım olduğu için çok endiseliydim huyumu da bildiği için bu şekilde açık konuştu sanırım

Ayrıca kocaman bir kistimin olması beni aşırı korkutuyor

Ben de kendimden örnek vereyim. İlk hamileliğimde 3 ay folik asit kullandıktan sonra multivitamin, demir ve omega 3 almaya başladım.

Daha sonraki haftalarda bacağıma öyle bir kramp girdi ki gecenin bi vakti o zamandan sonra da magnezyuma başladım. Hepsi dr önerisiyle oldu.

Ama kullandığım multivitaminde folik asit vardı yine de. Fakat daha düşük dozdaydı. Çok sağlıklı doğdu kızım.

fazla folik asit b12 ve demiri baskılar diye yazıyordu içeriğini incelediğimde. Ayrıca a ve d vitamini fazlalılığı doğmamış bebeğe zarar verebilir uyarısı vardı. Decavit pronatal vermişti bana. Arkadaşım tüp bebek yaptırdı. şu an 20.haftalarda ve bu vitamini vermiş doktoru ona da.

Ben de şimdi soracağım dr a efamom kullansam nasıl olur diye. İçeriği iyi görünüyor. Onda ekstra başka vitaminler de var ama folik asit düzeyi daha yüksek. Omega 3 oranı doktorun bana verdiğinden daha düşük. İyot da var. Kafam çok karışık bu konuda. Dr ne derse onu yapacağım sonuç olarak.

en iyisini o biliyor. Başka sesleri dinlemeye başlayınca iyice zorlaşıyor her şey. Bana göre doğru olan sadece dr u dinlemek. Fikrimiz varsa ona teyit ettirip harekete geçmek. Efamom için kullanabilirsin derse onu almayı planlıyorum ben de. Değişiklik olsun bu defa

merhaba güzel gelsin sonuçlarınız inş. bende istanbulda eurofins yaptırıcam ücreti nedir
Ben sali gunu verdim evde gelip aldilar 470 euro dediler daha ucreti odemedim muhasebe arayacak yine yazarim ne kadar :)
Tam 11+0 da verdim doktor kontrolünde doktrum bu firmayi onerdi anlasmaliymis anladigim kadariyla. Yaptirabilirsin dedi 10. Haftadan sonra yapilir dedi ayni gun kan verdim iste bakalim sonuc ne kadarda cikacak :) İnşallah sağlıklı sonuclar alirim
Bu arada paket ninalia genomewide

Merhaba kızlar ,bugun 12+4 olarak kontrole gittim . Büyük ihtimal kızım olacakmış . Bu zamanlarda öğrenip değişen var mıdır acaba
Ben de 13+1 deyim ultrasona göre 14 lerdeyim net göremedik ama Kordon parlamadiysa erkek gibi duruyor dedi doktorum,yine de kesin bir şey söylemek için birkaç hafta daha geçmesi lazım cinsiyete göre alışveriş yapma hemen dedi

Kızlar instada gördüm. Şu kendi kendine sallanıyor. Çok mantıklı geldi. Şundan alacağım

Eklentiler

• IMG_9136.webp
    63,1 KB · Görüntüleme: 48
Evet bana da net diyemedi tabi. Allah hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin

Doğru söylüyorsunuz fazla irdeleyip kafa karıştırmaya gerek yok. İlk çocuk diye mi bilmiyorum ama fazla pimpirikli oldum her şeyi didik didik araştırasım geliyor

Gobegi cikan oldu mu aranizda, benim 2. Hamileligim bugun itibariyle pantolonlarima giremiyorum dugmesini kapatamiyorum, ilk hamileligimde boyle olmamisti , kilo mu bebek mi anlayamadim ama o kadar kilo alacak bir donemim olmadi :/

Gobegi cikan oldu mu aranizda, benim 2. Hamileligim bugun itibariyle pantolonlarima giremiyorum dugmesini kapatamiyorum, ilk hamileligimde boyle olmamisti , kilo mu bebek mi anlayamadim ama o kadar kilo alacak bir donemim olmadi :/
Canım benimde ara ara karnım şişiyor 5 aylık hamileymişim gibi şişkinlik oluyor sonra eski haline dönüyor belki seninde öyle birşeydir. Ben hamileliğimi ilk öğrendiğimde vücut ölçülerimi not ettim şişkinliğim geçtiğinde karın ölçüm sabit görünüyor şimdilik

İkinci gebelikte kaslar saldığı için normal, bende de öyle

Ben 5 aylık hamile gibiyim ama sadece gaz şişkinliği bu.. çok fazla gaz problemi yaşıyorum belki de sizin de öyledir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…