Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    15
Siyah çayın bir zararı var mı acaba ben ona hiç dikkat etmiyordum 2-3 bardak içtiğim oluyor günde zararlıysa azaltayım

Merhaba canım aminnn inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım kesinlikle geç kalmış olmazsın 10. Hafta diyorlar ama asıl kan 12. Haftaya yakın iyice karışıyor bebekle. Hatta görüştüğüm firmada şöyle bir bilgi verdiler kilo çok önemli bu testte eğer annenin kilo fazla ise dahada bekleyip ileri hafta kanı alıyoruz dedi 13. Hafta dahada güzel sonuç alırsın hatta Hayırlı haberler inşallah

Ben geçen gün grip oldum ıhlamur içtim birkaç gün

Kızlar siyah çay nasıl zararlı? Ben 5 6 bardak içiyordum bir ara şimdi bıraktım. Ama zararlı olduğunu bilmiyordum

Siyah çayın bir zararı var mı acaba ben ona hiç dikkat etmiyordum 2-3 bardak içtiğim oluyor günde zararlıysa azaltayım
Günlük belli Bi miktar kafein limiti var 200mg miydi 300 muydu tam hatırlamıyorum ama. Ben çok çok açık içiyorum çay. Renkli su bunu nasil içiyorsun diyorlar iş yerinde Eğer canım kahve isterse yarım fincan içiyorum, aksam çay içmiyorum. Kendimce öyle yaptım. Kahve sadece Türk kahvesi ama

Türk kahvesini kafeinsiz aldım 1 aydır kafeinsiz kahve içiyorum tadı tabi ki normalden farklı ama yine kesiyor :) haftada 1-2 ice latte falan içiyorum azaltmaya çalıştım bu kadar oldu ama çaya çok dikkat etmiyordum bundan sonra daha dikkatli olacağım

Kahvede de çayda da kafein var malum. Birini içersem oburunu azaltmak mantikli haliyle. Internette 1 fincan çayda şu kadar falan diyo ama nasil Bi çay demli mi açık mı net birsey yok kafamda oturmuyor ki. Ben de anlattigim gibi kendimce dengeliyorum. Kolada da kafein var mesela ama tüketmiyorum şahsen. Bi kez çok canım çekti yanimda içtiler çünkü yarım bardağa yakın ictim ve çay kahve içmedim o gün lattenin içeriği nasil bilmiyorum ben Türk kahvesi harici normalde de içmem. Ama kahvede içine süt tozu dedikleri şey giriyorsa içmemeye çalışın. Adı süt tozu ama aslında sütle alakası yok. Beyazlatıcı/ağartıcı içeriği

Bana doktorum özellikle ilk üç ay kesinlikle tüketme demişti o yüzden içmiyorum bazen yanımda içilince çok canım çekiyor o zaman küçük bir yudum alıp bırakıyorum

Ah çok teşekkür ederim, içim rahatladı. Hepimiz hayırlı haberler alalım inşallah

Merhaba kızlar bir şey soracağım 12+2 deyim az önce tuvalete gittiğimdw peçeteye yoğun bir akıntıyla karışık siyaha dönük bir parça lekenme geldi. Baya et gıbı yoğun bir parça. Bir kere daha silince toplu ipne başlığı kadar iki nokta daha geldi sonra hiç bir şekilde gelmedi. Chat cpt ye sordum bu aylarda rahim büyüdüğü için normal diyor ama bilemedim.

Kızlar siyah çay nasıl zararlı? Ben 5 6 bardak içiyordum bir ara şimdi bıraktım. Ama zararlı olduğunu bilmiyordum
O kadar icmesen iyi olur bana tavsiye etmemişti tr de ki doktor bi bardak acık icerbilirsin demişti iki bardakta bişey olmaz sanırım ama her gün icme ara ver nolur nolmaz

Bende bugün zencefil limon ictim dayanamadım canım istiyor bişeyler icmek bayadır icmiyorum dikkatli tüketirim
Zencefili bir kadın dogumcu bulantı için de çok öneriyordu bahsettiğiniz şekilde ama doktoruma ayrıca onu sormamistim açıkçası bana genelleme yapmıştı,doktorunuza gidince isterseniz bir sorun bulantı için tavsiye eden çok

Evet bende okudum o yüzden aldım icerim diye ama bugün ictim sadece doktoruma gittiğim de bi sorarım. Teşekkürler

Bende bugün zencefil limon ictim dayanamadım canım istiyor bişeyler icmek bayadır icmiyorum dikkatli tüketirim
Evet özellikle bulantı da çok rahatlatıyor benim kadın doğum doktorum özellikle kusmamın yoğun olduğu dönemlerde günde bir çay bardağı içebilirsiniz demişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…