- Konu Sahibi Mrs Dalloway
-
- #7.901
Benimde hep içimden kız geçmişti ama oğlum olursa da yine sevinirdim çünkü bu devirde kız çocuk bence daha çok düşündürtüyor. Ülkemizde kadınların yaşadıkları ortada. Kız erkek tabi evlat olunca insan çok tedirgin olur illa ki ama bu açıdan düşünerek oğlunuz olmasına sevinebilirsiniz bence :) bir de en güzel yanı şu olmalıdır yeğenimden biliyorum anneye aşık oluyorlar. Yine evin prensesi sizsiniz. Hem eşiniz hem oğlunuz size aşıkKızlar
İlk bebeğime hamileyim, çok şükür sağlıkla ilerliyor ama içim biraz karışık… Hep gönlümden kız bebek geçmişti ama geçen gün soylemistim zaten erkekolduğunu.
Tabii ki en önemlisi sağlıklı gelmesi, buna şükrediyorum ama yine de içimde garip bir boşluk ve tedirginlik var. Erkek çocuk büyütmek nasıl olur, altından kalkabilir miyim, doğru yönlendirebilir miyim diye çok düşünüyorum.
Bu süreçten geçeniniz oldu mu? Özellikle erkek çocuk annelerinin tecrübelerini duymak bana çok iyi gelir.
Zaten öğlen vaktine denk gelmiş eczaneler kapalıydı sonra tekrar baktırcam, mentol etkisi bende işe yaramıyor yine de zarar gelmez dedim de şu an zaten kafam uyuşuk değişik bir ağrı ve hissizlik var(dışarıdan müdahaleye)Benim migrenim çok şiddetli oluyor bana da arkadaşım önermişti. Bence kişiye göre değişiyor olabilir ben de çok etki yapmadı. Parol serum iyi gelmişti. Anladığım kadarıyla sizin de benim gibi aşırıııııı şiddetli oluyor. Deneyin inşallah faydası olur. Dayanamayacak durumlara gelirseniz parol serum rahatlatmıştı bilginiz olsun geçmiş olsun
Hayır tat koku vs yok kolay yutuluyor her gün bir bardak su ile bir tane içiliyorBunun tadı kokusu var mı? Kullanımı nasıl?
Geçmiş olsun ama endişelenmeyin, bende kronik bağırsak rahatsızlığı (ülseratif kolit) var. 10 da çıkıyor, 25 de çıkıyor.Selam kızlar bugün doktora gittim kan verdim crp 10 çıktı. Doktorla henüz görüşmedim ama canım sıkıldı referans aralığı 0-5 arası olması lazımmış umarım bir sorun yoktur
Teşekkür ederimGeçmiş olsun ama endişelenmeyin, bende kronik bağırsak rahatsızlığı (ülseratif kolit) var. 10 da çıkıyor, 25 de çıkıyor.
Herhangi başka bir semptomunuz varsa (ateş, ishal vs.) antibiyotik kullanırsınız. Benimki sürekli böyle, antibiyotik kullanmıyorum. Kendi ilaçlarım var onları arttırıp azaltıyoruz. Bir semptom yoksa doktorunuz takip eder, tekrar kan ister vs. Yine de kafanıza takmayın. Crp'si 100'lerde gezen gebeler var, genelde de sistit sebepli.Teşekkür ederim10 çıkınca ya da 25 ilaç kullanıyor musunuz ?
Doktorumla görüştük şimdi sorun yok dedi gebelikte 10 15 normal en ufak üşütmede bile yükselebiliyor dedi. Teşekkür ederim sizeHerhangi başka bir semptomunuz varsa (ateş, ishal vs.) antibiyotik kullanırsınız. Benimki sürekli böyle, antibiyotik kullanmıyorum. Kendi ilaçlarım var onları arttırıp azaltıyoruz. Bir semptom yoksa doktorunuz takip eder, tekrar kan ister vs. Yine de kafanıza takmayın. Crp'si 100'lerde gezen gebeler var, genelde de sistit sebepli.
meyve konusunda bende dur durak bilmiyorum mideme çok iyi geliyor özellikle gece acıkmalarında ama korkum gebelik şekerini etkiler mi ama hem mevsim meyvelerini seviyorum hem iyi geliyor böyle bir ikilemdeyimKızlar asırı derece de meyveye ilgim arttıbugün 4 tane muz, 1 yeşil elma birazda muz yedim. Soğuksa özellikle favorim
Evet zamanın şartlarını düşününce kız çocuk yetiştirmekte çok zor gerçekten ama bilhassa erkek çocukta iyi yetiştirilmiş olması gerekiyor ki geleceğe faydalı ve insanlara merhametli olsun. Ve gerçekten ebeveyn olmak kolay değil herşey doğurmak beslemek giydirmek değil. Bende biraz tahammül seviyesi düşük biriyim ne saygısızlığa nede yanlis davranışlara karşı sabırlı olamıyorum bu huyumu nasıl torpilerim onu düşünüyorum etrafında çok fazla yanlış anne baba tutumu gösteren anne babalar var ve saygısız ve kötü huylu çocuklar görünce korkmuyor degilim ya benim çocuğum da böyle olursa diye. Ve bu tamamen çocuğun değil bence anne babanın tutumlarından kaynaklı ama sorsan etraftan görüp uyguluyor derler ama ben yine de ebeveyn sorunu olarak görüyorum belki de henüz anne olmadığım yaşamadım diye öyle zannediyorum yanlışım varsa düzeltin belki benim fazla baskın karakter ve tutumumdan böyle düşünüyor olabilirimBenimde hep içimden kız geçmişti ama oğlum olursa da yine sevinirdim çünkü bu devirde kız çocuk bence daha çok düşündürtüyor. Ülkemizde kadınların yaşadıkları ortada. Kız erkek tabi evlat olunca insan çok tedirgin olur illa ki ama bu açıdan düşünerek oğlunuz olmasına sevinebilirsiniz bence :) bir de en güzel yanı şu olmalıdır yeğenimden biliyorum anneye aşık oluyorlar. Yine evin prensesi sizsiniz. Hem eşiniz hem oğlunuz size aşık
O kervanda ben de varımaranızda cinsiyet öğrenmeyen var mıfetal testim temiz çıktı çok şükür haftasonu pastayla öğreneceğim cinsiyetler yarı yarı olmuş bile çok merak ediyorum
Armut dibine duserse yanarımBen de ilk bebeğime hamileyim çok bir tecrübem yok ama 4 tane yeğenim var ve bebekliklerinde hep yanlarındaydım cinsiyeti öğrenmeden hatta hamile kalmadan önce ben de çok kaygılıydım bu konuda hala pek rahat olduğum söylenemez ama iş yerindeki benden büyük bir ablamla konuştuğumda içim çok rahatlamıştı bebeğini sen ve eşin beraber yetiştireceksiniz sizden öğrenecek sevgiyi merhameti güzel huyları bu dönemde evlat yetiştirmek çok zor evet ama karakter temelleri yuvanızda atılacak armut dibine düşer diye bir laf var ya evet bazen dibine düşmüyor ama genelde çok da uzağa düşmüyor demişti bu yolculukta bilmediklerimizi de sorarak araştırarak doğrusunu öğreneceğiz diye düşünüyorum
Onu daha önce kullandım çok kötü oldum yan etkisindeTek kullanımlık toz kullandım 4 5 defa
Insallah bırsey olmazmeyve konusunda bende dur durak bilmiyorum mideme çok iyi geliyor özellikle gece acıkmalarında ama korkum gebelik şekerini etkiler mi ama hem mevsim meyvelerini seviyorum hem iyi geliyor böyle bir ikilemdeyim
güzel haberler alın inşO kervanda ben de varımçok şükür temiz çıkmış sonucunuz darısı bana inşallah, nipt sonucu bekliyoruz
dün fetal çıkınca doktora gittik doktorda ultrasonla teyit etti zarfı çıkışta direk pastacıya verdik cumartesi pastayla öğreneceğiz şuan sadece doktor ve pastacı biliyorInsallah bırsey olmazCinsiyet belli mi benim değil çünkü
Baş harfini söyleseydi en azındandün fetal çıkınca doktora gittik doktorda ultrasonla teyit etti zarfı çıkışta direk pastacıya verdik cumartesi pastayla öğreneceğiz şuan sadece doktor ve pastacı biliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?