- 29 Haziran 2024
- 2.258
- 2.927
- 53
- Konu Sahibi Mrs Dalloway
-
- #7.921
Çok geçmiş olsun, benim hiç fikrim yok ama yediğiniz mi dokundu acaba?Hanımlar ben bugün kendimi hiç iyi hissetmiyorum. Başım dönüyor midem bulanıyor tansiyonum 8 lerde birazda sancım var normal bir durum mu bayilacak gibiyim
geçmiş olsun. gebeliğimin başında 1-2 kere öyle kötü olmuştum o gün sadece dinlendim diğer güne topladımHanımlar ben bugün kendimi hiç iyi hissetmiyorum. Başım dönüyor midem bulanıyor tansiyonum 8 lerde birazda sancım var normal bir durum mu bayilacak gibiyim
merakım çok ama video çekilecek anı eşimle öyle öğrenelim istedik dayandım o kadar. 2 gün daha sabredicem artıkBaş harfini söyleseydi en azındanInsan çok merak ediyor. Hissiniz var mı
Teşekkür ederim Bende de başında öyle olmuştu ertesi gün düzeldi ama ekstra ağrım da var o yüzden endişeliyim birazgeçmiş olsun. gebeliğimin başında 1-2 kere öyle kötü olmuştum o gün sadece dinlendim diğer güne topladım
Teşekkür ederim ama sanmıyorum her zaman yediğim şeyler . Tansiyon normalde de hep düşüyor ama hiç bu kadar rahatsız etmedi beniÇok geçmiş olsun, benim hiç fikrim yok ama yediğiniz mi dokundu acaba?
ağrı konusunda kasık ağrısıysa kese plesanta bebek hepsi aynı anda büyüyor aşağı baskı yapabilir demişti doktorum sizin doktorunuzun numarası varsa bir iletişime geçin isterseniz umarım geçer ağrılarınızTeşekkür ederim Bende de başında öyle olmuştu ertesi gün düzeldi ama ekstra ağrım da var o yüzden endişeliyim biraz
evet haklısınız ben de hamilelikten önce genel olarak pimpirikli ve titiz biri olduğum için zorlanacağımı düşünürdüm 34 e kaldı hamilelik :) ama çevremdekiler aksine senin gibiler anne olmalı çok güzel yetiştireceğine eminiz diyerek cesaret verdilerEvet zamanın şartlarını düşününce kız çocuk yetiştirmekte çok zor gerçekten ama bilhassa erkek çocukta iyi yetiştirilmiş olması gerekiyor ki geleceğe faydalı ve insanlara merhametli olsun. Ve gerçekten ebeveyn olmak kolay değil herşey doğurmak beslemek giydirmek değil. Bende biraz tahammül seviyesi düşük biriyim ne saygısızlığa nede yanlis davranışlara karşı sabırlı olamıyorum bu huyumu nasıl torpilerim onu düşünüyorum etrafında çok fazla yanlış anne baba tutumu gösteren anne babalar var ve saygısız ve kötü huylu çocuklar görünce korkmuyor degilim ya benim çocuğum da böyle olursa diye. Ve bu tamamen çocuğun değil bence anne babanın tutumlarından kaynaklı ama sorsan etraftan görüp uyguluyor derler ama ben yine de ebeveyn sorunu olarak görüyorum belki de henüz anne olmadığım yaşamadım diye öyle zannediyorum yanlışım varsa düzeltin belki benim fazla baskın karakter ve tutumumdan böyle düşünüyor olabilirim
Ben de çatlayacağımm hemen cumartesi olsun artıkmerakım çok ama video çekilecek anı eşimle öyle öğrenelim istedik dayandım o kadar. 2 gün daha sabredicem artık
bende seninkinde böyleydim anla beniBen de çatlayacağımm hemen cumartesi olsun artık
Geçmiş olsun bir fikrim yok maalesefHanımlar ben bugün kendimi hiç iyi hissetmiyorum. Başım dönüyor midem bulanıyor tansiyonum 8 lerde birazda sancım var normal bir durum mu bayilacak gibiyim
O haftalarda bana çok oluyordu bu duurm dısarı cıkamıyordum hiç.. Düşük tansiyonlularda oluyor genelde ama doktora sormakta fayda var yineTeşekkür ederim ama sanmıyorum her zaman yediğim şeyler . Tansiyon normalde de hep düşüyor ama hiç bu kadar rahatsız etmedi beni
Teşekkür ederim böyle devam ederse acile gideceğim en azından serum falan verirler belkiO haftalarda bana çok oluyordu bu duurm dısarı cıkamıyordum hiç.. Düşük tansiyonlularda oluyor genelde ama doktora sormakta fayda var yine
Teşekkür ederim. Böyle giderse akşam acile gideceğim vajinama da baskı yapıyorağrı konusunda kasık ağrısıysa kese plesanta bebek hepsi aynı anda büyüyor aşağı baskı yapabilir demişti doktorum sizin doktorunuzun numarası varsa bir iletişime geçin isterseniz umarım geçer ağrılarınız
Amiin inşallah Allah Salih evlat olmayı nasip etsin bize de bilinçli yetiştirmek düşüyorevet haklısınız ben de hamilelikten önce genel olarak pimpirikli ve titiz biri olduğum için zorlanacağımı düşünürdüm 34 e kaldı hamilelik :) ama çevremdekiler aksine senin gibiler anne olmalı çok güzel yetiştireceğine eminiz diyerek cesaret verdilerinşallah güzel yetiştirir vatana millete bizlere hayırlı evlatlar olurlar
Evet belki beslenmeniz yetersiz geldi bulantıdan vs, tuz eksikliği olmuştur belki bi sorunTeşekkür ederim böyle devam ederse acile gideceğim en azından serum falan verirler belki
Olabilir birkaç defa ayran da içtim ama aynıyımEvet belki beslenmeniz yetersiz geldi bulantıdan vs, tuz eksikliği olmuştur belki bi sorun
Geçmiş olsun canım benimde ara ara oluyor salatalığı tuz dokup ye istersenOlabilir birkaç defa ayran da içtim ama aynıyım
içiniz rahat edecekse tabi gidin inşallh şifa olur bi ilaç verirler toplarsınızTeşekkür ederim. Böyle giderse akşam acile gideceğim vajinama da baskı yapıyor
Bence de çekeceğine acile git bi serum verirler toparlarsın. Ben böyle olunca serum yemeden kendime gelemiyorum. İçin de rahatlar bebişi görürsün moral olurOlabilir birkaç defa ayran da içtim ama aynıyım
Ayy maşallah ya ben ne zaman meyve yesem içim eziliyor anında acıkıyorumKızlar asırı derece de meyveye ilgim arttıbugün 4 tane muz, 1 yeşil elma birazda muz yedim. Soğuksa özellikle favorim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?