Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    140
Hanımlar ben bugün kendimi hiç iyi hissetmiyorum. Başım dönüyor midem bulanıyor tansiyonum 8 lerde birazda sancım var normal bir durum mu bayilacak gibiyim
geçmiş olsun. gebeliğimin başında 1-2 kere öyle kötü olmuştum o gün sadece dinlendim diğer güne topladım

Teşekkür ederim Bende de başında öyle olmuştu ertesi gün düzeldi ama ekstra ağrım da var o yüzden endişeliyim biraz
ağrı konusunda kasık ağrısıysa kese plesanta bebek hepsi aynı anda büyüyor aşağı baskı yapabilir demişti doktorum sizin doktorunuzun numarası varsa bir iletişime geçin isterseniz umarım geçer ağrılarınız

evet haklısınız ben de hamilelikten önce genel olarak pimpirikli ve titiz biri olduğum için zorlanacağımı düşünürdüm 34 e kaldı hamilelik :) ama çevremdekiler aksine senin gibiler anne olmalı çok güzel yetiştireceğine eminiz diyerek cesaret verdiler inşallah güzel yetiştirir vatana millete bizlere hayırlı evlatlar olurlar

Teşekkür ederim. Böyle giderse akşam acile gideceğim vajinama da baskı yapıyor

Amiin inşallah Allah Salih evlat olmayı nasip etsin bize de bilinçli yetiştirmek düşüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…