- 2 Ekim 2024
- 63
- 90
- 8
- 29
- Konu Sahibi Mrs Dalloway
-
- #7.941
Yok kastettiğim o değildi karakter olarak yani sevgi merhamet açısındanArmut dibine duserse yanarımeşim şuan uysal ama çocukken çok yaramazmis ve yeğenleri ateş parçası
1 kere bende de olmuştu yediğime bağladım ama siz yine de gözükünHanımlar ben bugün kendimi hiç iyi hissetmiyorum. Başım dönüyor midem bulanıyor tansiyonum 8 lerde birazda sancım var normal bir durum mu bayilacak gibiyim
Ben de bugün aynı durumdayım sabahtan beri. Bişeyler yiyerek toparlamaya çalışıyorum. Geçmeyen bir enfeksiyonum var bir de. Beslenmenize ve su içmeye dikkat edin geçmiş olsun..Hanımlar ben bugün kendimi hiç iyi hissetmiyorum. Başım dönüyor midem bulanıyor tansiyonum 8 lerde birazda sancım var normal bir durum mu bayilacak gibiyim
Yeterince su alıyor musunuz, susuzluk sancı da yapar enfeksiyon da tansiyon düşüklüğü de, ayran kapatmaz suyun yeriniHanımlar ben bugün kendimi hiç iyi hissetmiyorum. Başım dönüyor midem bulanıyor tansiyonum 8 lerde birazda sancım var normal bir durum mu bayilacak gibiyim
Aklıma geldikçe içiyorum bide bugün her zamankinden çok idrara çıkıyorumYeterince su alıyor musunuz, susuzluk sancı da yapar enfeksiyon da tansiyon düşüklüğü de, ayran kapatmaz suyun yerini
Teşekkür ederim idrar enfeksiyonundan şüpheleniyorum çünkü arada yanma ve kaşıntı oluyor bu durum tansiyon problemi yada bulantı baş dönmesine sepep olurmu kiBen de bugün aynı durumdayım sabahtan beri. Bişeyler yiyerek toparlamaya çalışıyorum. Geçmeyen bir enfeksiyonum var bir de. Beslenmenize ve su içmeye dikkat edin geçmiş olsun..
Çok şükür merhametli bir ailesi var hem anne hem baba tarafı olsun ama koca tarafı çocuklarınin huyu suyu beni rahatsız ediyor gorusturmesem ayıp edermiyimYok kastettiğim o değildi karakter olarak yani sevgi merhamet açısından
İşin kötü yanı buradaki acilde belli bir saatten sonra ultrason da baktirmiyorlar acil bölümünde. Ama en azından serum almak iyi gelebilir bide ilk def bu kadar idrara çıkıyorumBence de çekeceğine acile git bi serum verirler toparlarsın. Ben böyle olunca serum yemeden kendime gelemiyorum. İçin de rahatlar bebişi görürsün moral olur
Teşekkür ederim İyi gelirmi salatalık.Geçmiş olsun canım benimde ara ara oluyor salatalığı tuz dokup ye istersen
Ben de ondan da şüphelendim sağlık ocağına gidip tahlil vereceğim yarın sabah. Kaç haftalıksınız zaten rutin tahlillerde bakılması gerekiyor idrara da. Ateş varsa belirti olabilir ama baş dönmesini hiç duymadımTeşekkür ederim idrar enfeksiyonundan şüpheleniyorum çünkü arada yaa ve kaşıntı oluyor bu durum tansiyon problemi yada bulantı baş dönmesine sepep olurmu ki
15. Hafrataya gireceğimBen de ondan da şüphelendim sağlık ocağına gidip tahlil vereceğim yarın sabah. Kaç haftalıksınız zaten rutin tahlillerde bakılması gerekiyor idrara da
Yakınız hemen hemen. İçin rahat eder yoksa da. Bence bi kan ve idrar tahlili yaptırabilirsin son zamanlarda baktırmadıysan15. Hafrataya gireceğim
En son gebeliğin başında baktirmistim sanırım yarın sabah sağlık ocağına gidip baktiracagim . Bu gebelik ne kadar zor birseymis daha 1 hafta olmadı bebeğimi göreli meraklar icerisindeyim en ufak bir puruzde aklıma hep kötü şeyler geliyorYakınız hemen hemen. İçin rahat eder yoksa da. Bence bi kan ve idrar tahlili yaptırabilirsin son zamanlarda baktırmadıysan
Aynı durumdayız. Yapıyla alakalı sanırım. Normalde de kaygılı olunca hamilelikte birkaç kat artıyor bu kaygılarEn son gebeliğin başında baktirmistim sanırım yarın sabah sağlık ocağına gidip baktiracagim . Bu gebelik ne kadar zor birseymis daha 1 hafta olmadı bebeğimi göreli meraklar icerisindeyim en ufak bir puruzde aklıma hep kötü şeyler geliyor
Amin inşallah ama bende algimi başka yöne çevirmek istesemde birşeyler beni sürekli agrilarima ve bebeğin sağlık durumuna itiyor inşallah bu evhamlar yersizdirAynı durumdayız. Yapıyla alakalı sanırım. Normalde de kaygılı olunca hamilelikte birkaç kat artıyor bu kaygılarAlgımı başka yerlere vermeye çalışsam da akıntı veya ağrı olunca bir de kötü bişey mi oluyor diye ağlıyorum. İnşallah sağlıkla kucağımıza alırız
Sürekli tavsiye verir gibi hissediyorum kusura bakmayın. Ama somut bir belirtiniz olmadığı sürece kaygının peşine düşmeyin derim çünkü gebelikte çok farklı farklı durumlar olabiliyor içinden çıkamayız. Şiddetli ağrı, kötü kokulu akıntı, ateş, kanama vs. bu gibi belirtiler var mı diye sorun kendinize. Kontrolleri de ihmal etmezsek gerisi tevekkül.Amin inşallah ama bende algimi başka yöne çevirmek istesemde birşeyler beni sürekli agrilarima ve bebeğin sağlık durumuna itiyor inşallah bu evhamlar yersizdir
Yok estağfurullah burda okuduğum her fikir benim için kıymetli. Zaten sorunun altında yatan nedenleri merak etmesem size danışma ihtiyacı duymam .Sürekli tavsiye verir gibi hissediyorum kusura bakmayın. Ama somut bir belirtiniz olmadığı sürece kaygının peşine düşmeyin derim çünkü gebelikte çok farklı farklı durumlar olabiliyor içinden çıkamayız. Şiddetli ağrı, kötü kokulu akıntı, ateş, kanama vs. bu gibi belirtiler var mı diye sorun kendinize. Kontrolleri de ihmal etmezsek gerisi tevekkül.
İnşallah anormal bir durum yoktur da o da geçerYok estağfurullah burda okuduğum her fikir benim için kıymetli. Zaten sorunun altında yatan nedenleri merak etmesem size danışma ihtiyacı duymam .
Cok sukur ateşlenme kanama yoğun ağrı yok ama karnımın altında hafif sertleşme ve 20 dk da bir idrara çıkma isteği doğuyor hiç böyle olmamıştım ama enfeksiyondan kaynaklı da olabilir baş dönmesi durumu hafifledi ama karnımi rahat hissetmiyorum
Tansiyona iyi geliyor tuzlu olunca dene istersenTeşekkür ederim İyi gelirmi salatalık.
Önlemede daha etkili bence ama enfeksiyon varsa da semptomları azaltıyor
Saydığım yöntemler doktorumun önerisiydi,
Eğer şikayetin yoksa dediklerimi yapman yeterli olur demişti.
Şikayetin artarsa da tek kullanımlık şase yazarız demişti
Bakteri görülmesine rağmen enfeksiyon belirtim yoktu, gebelikte olağanmış. Mesanenin baskıya uğraması ve içerisinde idrar kalmasından dolayı sık ratlanıyormuş.
Kızılcık kirazı bol su içmek, bağışıklığı güçlendirmek, zaten diğerleri de hijyen kuralları,
KIzılcık kirazının henüz mevsimi değilmiş eylülün sonlarına doğru oluyormuş ama belki şerbeti bulunur şimdilerde.
Enfeksiyon varlığında kendi doktorunuzun olup olmaması önemli değil,
Test yaptırdığınız doktora gebe olduğunuzu söylemeniz yeterli
Bol su ve kefir yoğurt tarzı şeyler tüketmeye çalış. Tek kullanımlık toz verecektir canım
Ben de vardı direkt hamilelik başında. Hemen antibiyotik vermişti doktorum idrar kültüründen sonra. Kullanılıyor yani enfeksiyon daha zararlı görülüyor.
Ben kızımda enfeksiyon için bunu kullandım canım turna yemişi meyvesinden yapılıyor ve zararı yok takviye gıda enfeksiyonu kesiyor önlüyor alabilirsin :)
Merhaba bende 4 haftalıkken oldu ve idrarımda aşırı üreme vardı mecburen antibiyotik içtim bir kutu. Şimdi bol bol su içiyorum günde 3 litreye yakın, iç çamaşırımı ütüleyip giyiyorum. Tekrarlamadı şükür. Sağlık ocağı varsa bir idrar verip baktırsanız içiniz rahat eder.
Bende hiç bir belirti olmamssına ragmen her tahlilimde cıkıyor iki kere antibiyotik kullandım hamilelere de veriliyorama geçmedi. Kızılcık özü aldım o en iyi gelen şeylerden biriymiş inşallah işe yarar
Hepinize çok çoook teşekkür ediyorum, birkaç gün içinde doktora gideceğim ve dediklerinizi uygulayacağımKızılcık suyu kaynatıp içmek de iyi geliyormuş hem bağışıklığa hrm enfeksiyona aklınızda olsun :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?