Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    140
Hanımlar ben bugün kendimi hiç iyi hissetmiyorum. Başım dönüyor midem bulanıyor tansiyonum 8 lerde birazda sancım var normal bir durum mu bayilacak gibiyim
Ben de bugün aynı durumdayım sabahtan beri. Bişeyler yiyerek toparlamaya çalışıyorum. Geçmeyen bir enfeksiyonum var bir de. Beslenmenize ve su içmeye dikkat edin geçmiş olsun..

Hanımlar ben bugün kendimi hiç iyi hissetmiyorum. Başım dönüyor midem bulanıyor tansiyonum 8 lerde birazda sancım var normal bir durum mu bayilacak gibiyim
Yeterince su alıyor musunuz, susuzluk sancı da yapar enfeksiyon da tansiyon düşüklüğü de, ayran kapatmaz suyun yerini

Ben de bugün aynı durumdayım sabahtan beri. Bişeyler yiyerek toparlamaya çalışıyorum. Geçmeyen bir enfeksiyonum var bir de. Beslenmenize ve su içmeye dikkat edin geçmiş olsun..
Teşekkür ederim idrar enfeksiyonundan şüpheleniyorum çünkü arada yanma ve kaşıntı oluyor bu durum tansiyon problemi yada bulantı baş dönmesine sepep olurmu ki

Son düzenleme:
Bence de çekeceğine acile git bi serum verirler toparlarsın. Ben böyle olunca serum yemeden kendime gelemiyorum. İçin de rahatlar bebişi görürsün moral olur
İşin kötü yanı buradaki acilde belli bir saatten sonra ultrason da baktirmiyorlar acil bölümünde. Ama en azından serum almak iyi gelebilir bide ilk def bu kadar idrara çıkıyorum

Teşekkür ederim idrar enfeksiyonundan şüpheleniyorum çünkü arada yaa ve kaşıntı oluyor bu durum tansiyon problemi yada bulantı baş dönmesine sepep olurmu ki
Ben de ondan da şüphelendim sağlık ocağına gidip tahlil vereceğim yarın sabah. Kaç haftalıksınız zaten rutin tahlillerde bakılması gerekiyor idrara da. Ateş varsa belirti olabilir ama baş dönmesini hiç duymadım

Yakınız hemen hemen. İçin rahat eder yoksa da. Bence bi kan ve idrar tahlili yaptırabilirsin son zamanlarda baktırmadıysan
En son gebeliğin başında baktirmistim sanırım yarın sabah sağlık ocağına gidip baktiracagim . Bu gebelik ne kadar zor birseymis daha 1 hafta olmadı bebeğimi göreli meraklar icerisindeyim en ufak bir puruzde aklıma hep kötü şeyler geliyor

Aynı durumdayız. Yapıyla alakalı sanırım. Normalde de kaygılı olunca hamilelikte birkaç kat artıyor bu kaygılar Algımı başka yerlere vermeye çalışsam da akıntı veya ağrı olunca bir de kötü bişey mi oluyor diye ağlıyorum. İnşallah sağlıkla kucağımıza alırız

Amin inşallah ama bende algimi başka yöne çevirmek istesemde birşeyler beni sürekli agrilarima ve bebeğin sağlık durumuna itiyor inşallah bu evhamlar yersizdir

Amin inşallah ama bende algimi başka yöne çevirmek istesemde birşeyler beni sürekli agrilarima ve bebeğin sağlık durumuna itiyor inşallah bu evhamlar yersizdir
Sürekli tavsiye verir gibi hissediyorum kusura bakmayın. Ama somut bir belirtiniz olmadığı sürece kaygının peşine düşmeyin derim çünkü gebelikte çok farklı farklı durumlar olabiliyor içinden çıkamayız. Şiddetli ağrı, kötü kokulu akıntı, ateş, kanama vs. bu gibi belirtiler var mı diye sorun kendinize. Kontrolleri de ihmal etmezsek gerisi tevekkül.

Yok estağfurullah burda okuduğum her fikir benim için kıymetli. Zaten sorunun altında yatan nedenleri merak etmesem size danışma ihtiyacı duymam .
Cok sukur ateşlenme kanama yoğun ağrı yok ama karnımın altında hafif sertleşme ve 20 dk da bir idrara çıkma isteği doğuyor hiç böyle olmamıştım ama enfeksiyondan kaynaklı da olabilir baş dönmesi durumu hafifledi ama karnımi rahat hissetmiyorum

İnşallah anormal bir durum yoktur da o da geçer

Bol su ve kefir yoğurt tarzı şeyler tüketmeye çalış. Tek kullanımlık toz verecektir canım

Ben de vardı direkt hamilelik başında. Hemen antibiyotik vermişti doktorum idrar kültüründen sonra. Kullanılıyor yani enfeksiyon daha zararlı görülüyor.

Ben kızımda enfeksiyon için bunu kullandım canım turna yemişi meyvesinden yapılıyor ve zararı yok takviye gıda enfeksiyonu kesiyor önlüyor alabilirsin :)

Kızılcık suyu kaynatıp içmek de iyi geliyormuş hem bağışıklığa hrm enfeksiyona aklınızda olsun :))
Hepinize çok çoook teşekkür ediyorum, birkaç gün içinde doktora gideceğim ve dediklerinizi uygulayacağım en çok önerilen bol bol su ve kızılcık olmuş başka bilmeyenlerinde aklında olsunçok teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…