Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    140
Hanımlar bugün kapıma arkadaşım ne bırakmış öyle mutlu oldumki sadece ona söylemiştim cinsiyetinide ilk öğrendi pasta icin ona baktırmıştım. Eki Görüntüle 3636677
Yaaa ama çok hoş görünüyor çok güzel Geçen gün arkadaşlarım bizim bebişe de şöyle bir sepet hazırlamışlar. Düşünülmek ne güzel şey.

Eklentiler

• IMG_8653.webp
    45,6 KB · Görüntüleme: 130
Kızlar bugün kontrolde yine erkek çıktı ve artık değişmez dedi 15 haftalik olduk tam
Mrs Dalloway cinsiyeti erkek olarak ekleyebiliriz artık müsait olduğunuzda
Yaaa minik erkek geliyor
Ben de bugün bir arkadaşımın kuzenine attım ultrason görüntülerini kendisi kadın doğum uzmanı o da erkek dedi sanırım bizim cinsiyette değişmeyecek

Yaaa minik erkek geliyor
Ben de bugün bir arkadaşımın kuzenine attım ultrason görüntülerini kendisi kadın doğum uzmanı o da erkek dedi sanırım bizim cinsiyette değişmeyecek
Erkek olunca değişmiyor diyorlar kolay kolay. Ben de son tahmin erkekti ama kordon falan der mi dedigimde herkes aynı yorumu yaptı erkekse değişmez artık diye ben de dün bunun şerefine birseyler aldım artık bu arada erkekler için fazla birsey yok zannederken artık baktığımda bayağı şey varmış kendime zor hakim oldum erken diye

Eklentiler

• 20250828_100009.webp
    56,3 KB · Görüntüleme: 97
Ya banada bir el atsanız benim sorunum da şu hala yüzüstü yatıyorum
genel olarak rahatsız etmiyorsa sorun yoktur, rahatsız olunca zaten öyle yatamazsiniz diyorlar. Ama çok tedirgin oluyorsanız yüzüstü yatarken yüzünüzü döndüğünüz taraf neresiyse o tarafınızı yastıkla destekleyin karna baskı yapmasın yeter ben de hep yüzüstü yatmayı severim. Sizinle aynı hisleri yaşadığım zaman anlattığım şekilde yatıyordum. Şimdi o pozisyon yastığa rağmen rahat ettirmedigi için genelde yan yatmaya başladım. Karnım biraz erken çıktı sanırım iç karnım dar minyon tipliyim zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…