Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    137
Kızlar ben bugün kontrole gittim bana dedi kız ama ben hiç hala kız hissetmiyorum bilmiyorum bide dedi bebeğin midesi görünmüyor normalmi

Çok teşekkür ederim bunu düşünmemiştik. Şimdi ayarlamaya çalışacağız. Doğum paramı almamak koyacaktı bana Rahatladım
Sigortanızı devam ettirdikten sonra raporlu olduğunuz süre boyunca da çalışan olarak görünüp işverenin sgk piriminizi yatırıyor olması gerekli. Yani başlarsanız bir yere ordan istifa ya da çıkarılma olmaması gerekiyor rapor bitimine kadar

Benim doktorum yüzde yüz olmasa bile bu testler bir fikir verir diyor. Beni ikna etti. 3lü değil ama 2li ve 4lü testi yaptırmamı şart koşuyor. Bunu reddeden hastayı kabul etmiyor. 2lide güvenilirlik oranı yüzde 60-65 4lüyü de yaptırınca yüzde 80-85lere kadar çıkıyor dedi.

Benden de 2lide kombine risk düşük çıkmasına karşın fetal istedi. Çünkü ikili test bölümü biraz riskli çıkmıştı. Aslında önemli olan kombine risk sonucu tabii de yine de yaptırdım ben. Temiz geldi sonucum. İlk hamilelikte fetale gerek görmemişti.

Bir de şöyle söyleniyor. Ultrasonda her şey görünmez. Kan testiyle desteklenmesi şarttır.
Ama tüm testleri yaptırmasına rağmen bizim iş yerinden biri 2.çocuğunu milyonda bir olan bi hastalıkla doğurdu. Kadının dünyası karardı. Fetal yaptırmış mıydı bilmiyorum ama tüm testleri yaptırdık demişti. Görünmedi hiç demişti.
yüzde yüz bilmek mümkün değil belli ki.

Kızlar ben bugün kontrole gittim bana dedi kız ama ben hiç hala kız hissetmiyorum bilmiyorum bide dedi bebeğin midesi görünmüyor normalmi
Başka bir doktora daha git mutlaka canım midesinin görünmesi gerekir bildiğim kadarıyla doktor her bir noktasını tek tek gösteriyor her kontrole gittiğimde için rahat etsin diye diyorum

kızlar herkes ağrılarından kasıktaki batmalardan gerilmelerden bahsediyor. Bende hiçbiri yok muayene tarihime kadar tedirgin oluyorum. Herkeste mi şişlik batma ağrı gerilme vs hisleri var?

Başka bir doktora daha git mutlaka canım midesinin görünmesi gerekir bildiğim kadarıyla doktor her bir noktasını tek tek gösteriyor her kontrole gittiğimde için rahat etsin diye diyorum
Valla hiç sanmıyorum eşim götürsün onada zorumla gittim zaten zaten tek başıma da hayatta eşim bırakmaz ben on yıldır evliyim hastane annemlerin evi hariç hiçbir bir yere götürmez beni bırakmaz hiç bir erkek kuzenimle bile konisiyim kendime çocuklara hep internet üzerinden alışveriş yapıyorum onu dahi ev adresine değil kendi iş yerine adresine gidiyor

Allah eşinize akıl fikir size de selamet ve güç versin başka şeyler de yazacaktım ama koşullarınızı ve yaşam tarzınızı bilmediğinden yargılamak istemem

kızlar herkes ağrılarından kasıktaki batmalardan gerilmelerden bahsediyor. Bende hiçbiri yok muayene tarihime kadar tedirgin oluyorum. Herkeste mi şişlik batma ağrı gerilme vs hisleri var?
Bende de yok canım ben de her seferinde korkuyorum ama herkeste olacak diye bi şey yok sanırım

8-10 ay işsizlik almak daha karlı değil mi? bir hesaplamak lazım hangi koşullarda eline ne kadar para geçer
Teşekkür ederim.Halletmeye çalışacağız kızlar. Benim maaşım yüksek olduğu için doğum parası daha karlı. Bir de benim doğumdan 2 ay sonra falan işe girmem gerek, eş ataması var.

Allah eşinize akıl fikir size de selamet ve güç versin başka şeyler de yazacaktım ama koşullarınızı ve yaşam tarzınızı bilmediğinden yargılamak istemem
Valla ya
Valla yaşadığımız koşullarda herşey de var ama eşim her türlü kısıtlıyor hiç bir arkadaşım yok ilk defa böyle bir sayfaya üye oldum bunu dahil bilse ağzıma sıçar valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…