- 3 Kasım 2022
- 313
- 296
- 33
- Konu Sahibi Mrs Dalloway
-
- #9.541
Çok geçmiş olsun umarım önemli bir problem değildir, belki geçici de olabilirBebeğimin kafasında kist varmış... çok üzgünüm. Perinatolog öneriniz varmı kocaeli bursa olur
Cok gecmis olsun canim ilerleyen haftalarsa cozulecegine inaniyorumBebeğimin kafasında kist varmış... çok üzgünüm. Perinatolog öneriniz varmı kocaeli bursa olur
Çok geçmiş olsun canım. Ben geçeceğini umuyorum inşallah öyle olurBebeğimin kafasında kist varmış... çok üzgünüm. Perinatolog öneriniz varmı kocaeli bursa olur
çok geçmiş olsun canım buna benzer arkadaşımda da oldu 2-3 hafta sonra yoktu böyle bir şey yaşamanı diliyorumBebeğimin kafasında kist varmış... çok üzgünüm. Perinatolog öneriniz varmı kocaeli bursa olur
duvar kağıdı bakıyordum ben de bikaç gündür eşya değil de odadan başlıyorum duvar kağıdı öneriniz var mı site olarakkk :)Selam kızlar, bana gelmeyen enerji sonunda geldi ve bebişe oda yapmaya karar verdim. Günlerdir duvar kağıdı, mobilyası, halısı vs onlara odaklandım giremedim. İnanılmaz çok sayfa olmuş. Geriye dönük okuyamayacağım. Umarım herkes iyidir
Çok geçmiş olsun canım, geçici bir şey olsun inşallahBebeğimin kafasında kist varmış... çok üzgünüm. Perinatolog öneriniz varmı kocaeli bursa olur
O kadar çok baktım ki ama sanırım mağazadan alacağım. İstanbul modoko da aras duvar kağıtları var. İnternet sayfaları da var. Benim beğendiğim italyan modelmiş kabartması çok netti bir mağazada görüp beğenmiştim ama 120 euro diyor topuna en az 3 top 17 binlere çıkıuor maalesef yaptıramayacağım. Başka muadillere bakacağım.duvar kağıdı bakıyordum ben de bikaç gündür eşya değil de odadan başlıyorum duvar kağıdı öneriniz var mı site olarakkk :)
Canım çok geçmiş olsun. İstanbula gelebilirsen istanbul da iyi perinatologlar var önerebileceğim.Bebeğimin kafasında kist varmış... çok üzgünüm. Perinatolog öneriniz varmı kocaeli bursa olur
Geçmiş olsunBebeğimin kafasında kist varmış... çok üzgünüm. Perinatolog öneriniz varmı kocaeli bursa olur
Geçmiş olsun canım dualarımız seninle geçici bişeydir sen stres yapma gönlünü ferah tut umarım her şey yolunda giderBebeğimin kafasında kist varmış... çok üzgünüm. Perinatolog öneriniz varmı kocaeli bursa olur
Ay yuh ne kadar pahalıymış ben beşiklerin olduğu tek duvara yapmak istiyorum sadece diğer duvarlara da yarısı krem yarısı kahve gibi badana ama bilemedim bana da ikea yakın bir bakacağım ışıklı bulutlar falan da oluyor 3 boyutlu onlar da çok güzel aslında beşiğin olduğu duvara öyle şeyler de olabilirO kadar çok baktım ki ama sanırım mağazadan alacağım. İstanbul modoko da aras duvar kağıtları var. İnternet sayfaları da var. Benim beğendiğim italyan modelmiş kabartması çok netti bir mağazada görüp beğenmiştim ama 120 euro diyor topuna en az 3 top 17 binlere çıkıuor maalesef yaptıramayacağım. Başka muadillere bakacağım.
Yine internette duvar sepeti diye bir sayfa var.
İkea bauhaus koçtaş vs onlarda da var. Bence gidip bakarak almak en iyisi. evime modoko yakın olduğu için oraya gidip alacağım ben de.
Çok geçmiş olsun rabbim şifasını versin. doktor önerisinde bulunucam bursa için çok iyi bir perinatologdan bahsetmişti kuzenım o da sıkıntılar yaşamıstı gebeliğinde. öğrenip yazıcam size ulaşamadım kuzenımeBebeğimin kafasında kist varmış... çok üzgünüm. Perinatolog öneriniz varmı kocaeli bursa olur
süperrr beğendiklerini biz de atmayı unutma. ben daha oda bakmadım çünkü önce yapacağımız odayı boşaltmamız lazım. yıllarca rahat rahat yayılmışız bütün düzen değişecek yavaş yavaş düzenliyoruzSelam kızlar, bana gelmeyen enerji sonunda geldi ve bebişe oda yapmaya karar verdim. Günlerdir duvar kağıdı, mobilyası, halısı vs onlara odaklandım giremedim. İnanılmaz çok sayfa olmuş. Geriye dönük okuyamayacağım. Umarım herkes iyidir
Gerçekten bizim de böyle oldu. Tam bir oda boşaltılacak yakınlarıma dağıtacağım :) o kadar güzel odalar var ki ama maalesef beğendiklerim hep çok yüksek fiyatlardasüperrr beğendiklerini biz de atmayı unutma. ben daha oda bakmadım çünkü önce yapacağımız odayı boşaltmamız lazım. yıllarca rahat rahat yayılmışız bütün düzen değişecek yavaş yavaş düzenliyoruz
herkesin tarzına kimse karısamaz :) ben duvar kağıdı için craftpaperco takip ediyorum instagramdan sticker almayı dusunuyorum ordan ama duvar kağıtları da var baya soft renklerde hem de bakmanı öneririm. cnm boydan boya halı derken halıflex tarzı mı diyorsun? çok rahat olur ama hijyen olarak bana çok mantıklı gelmiyor. ben avizeyi ikeaden alıcam ordaki balon gibi avizeler çok hoşuma gidiyor. halı konusunda tavsıye alırım ben de internettekiler çok basit geliyor gozumeGerçekten bizim de böyle oldu. Tam bir oda boşaltılacak yakınlarıma dağıtacağım :) o kadar güzel odalar var ki ama maalesef beğendiklerim hep çok yüksek fiyatlarda. Bir model beğendim. Şimdi ilk olarak odayı boşaltıp duvar kağıdı ve tüm zemini kaplayan halı yaptıracağım. Ondan sonra mobilyalar gelecek. Avize ve aksesuarlara geçip ondan sonra da kıyafet biberon ıvır zıvırı alıp alıp yerleştireceğim. Galiba ben biraz değişik başlamış olacağım bebişime hala zıbın bile almadım
Evet evet ona da çok baktım instagramdan ben de :)herkesin tarzına kimse karısamaz :) ben duvar kağıdı için craftpaperco takip ediyorum instagramdan sticker almayı dusunuyorum ordan ama duvar kağıtları da var baya soft renklerde hem de bakmanı öneririm. cnm boydan boya halı derken halıflex tarzı mı diyorsun? çok rahat olur ama hijyen olarak bana çok mantıklı gelmiyor. ben avizeyi ikeaden alıcam ordaki balon gibi avizeler çok hoşuma gidiyor. halı konusunda tavsıye alırım ben de internettekiler çok basit geliyor gozume
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?