Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    133
Yok benim doktorum hiç sözünü etmedi ama sağlık ocağına kayıt yaptığım zaman söylemişlerdi yapmak için cagiracagiz diye

Çok tatlılar yaf Umarım bu sürede batmayız

Magnezyum içiyorum ama kar etmiyor demekki. 2. Hamilelik olmasına rağmen demekki rahim unutuyor büyüdüğü zamanları

Zorunlu değil , 2 doz şeklinde yapılıyor. Ben de en son 11 sene önce yaptırmışım istersen tek doz yaplım dedi bende araştırayım ona göre istersem gelirim dedim. Yani ister yaptır ister yaptırma öneren de var önermeyen de. Benim anladığım kadarıyla doğum esnasında ameliyathanenin steril olmaması halinde zarar görmemek içinmiş öyle dedi kısaca. Bu arada gebelik başından beri sağlıkocağına 2 defa gittim 2. De kendi aradılr düzenli arayacaklar sanırım. Tansiyon ve kiloyu öğrenip kaydediyorlar, bir de kalp atışı dinletiyorlar minik bir cihazla. İşte bi de aşı için vs.

Yok benim doktorum hiç sözünü etmedi ama sağlık ocağına kayıt yaptığım zaman söylemişlerdi yapmak için cagiracagiz diye

Ben birkaç sene önce tam doz yaptırmıştım belki o sebeple yeniden yapmıyorlardır uğrayıp soracağım doktorlarımıza soralım en iyisi onlar doğru şekilde yönlendirirler diye düşünüyorum. Kalp atışı dinletmeleri harikaymış o zaman sıklıkla gidebilirim : ) bilgilendirmeler için teşekkürler

En son geçtiğimiz Ekim ayında aşı olmuştum benim koruyuculuğum var ama bebeğin yokmuş bu sebeple tek doz vurulması gerekiyor dediler bilginiz olsun sizinde doktorunuza danışın mutlaka

Her gün 1 maden suyu da öneriyolar tabi yine de yetersizse magnezyum şart gibi

Canım benimde tetanozum falan tam ama tetanoz-boğmaca tek doz önerdiler. bebek için olacağım tek doz.

Canım benimde tetanozum falan tam ama tetanoz-boğmaca tek doz önerdiler. bebek için olacağım tek doz.
Merhabalar doktorunuz mu önermişti? Ben 3 gün önce doktora gitmiştim ama hiç
Söz etmedi, birkaç hafta içinde yeniden gideceğim bakalım sizden ilk kez duydum burası gerçekten faydalı : ) çokta araştırmıyorum sanırım

Bebeğimin kafasında kist varmış... çok üzgünüm. Perinatolog öneriniz varmı kocaeli bursa olur

Bebeğimin kafasında kist varmış... çok üzgünüm. Perinatolog öneriniz varmı kocaeli bursa olur
Arkadaşımın bebeğinde de vardı detaylı ultrasonda çıkmıştı ama ilerleyen haftalarda kayboldu. Stres yapma farklı doktora gözük bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…