- 19 Haziran 2024
- 475
- 516
- 23
- 32
- Konu Sahibi Mrs Dalloway
-
- #9.561
Çok mantıklı seçtiğin zaman ben de bilmek isterim ona göre bakarım ben de . çıkarıp yıkanabılmesi çok iyi olur öbür türlü gerçekten başedilmezEvet evet ona da çok baktım instagramdan ben de :)
Halı konusunda emekleme dönemlerini düşünerek bütçeye acımayacağım. Hipoalerjenik, antimikrobiyal, leke tutmayan baka baka gideceğim :). Tüm zemini kaplamasını isteme sebebim hem emeklerken zorlanmasın hem de yere vura vura oynuyorlar tepiniyorlar aşağıdaki komşumuzu rahatsız etmesin
Alacağım mobilyanın bitim yerlerine göre ayarlayacağım böylelikle rahatlıkla çıkartıp yıkamaya verebilirim.
mehmet özgür akkurt cnmÇok geçmiş olsun rabbim şifasını versin. doktor önerisinde bulunucam bursa için çok iyi bir perinatologdan bahsetmişti kuzenım o da sıkıntılar yaşamıstı gebeliğinde. öğrenip yazıcam size ulaşamadım kuzenıme
Benim arada öyle geliyor ama cokta önemsemedim neden gelir ki oKızlar kremsi beyaz akıntısı olan var mı ? Ben aslında sıkıntı etmiyordum kokusuz olduğu için ama burda gruplardan biri yazmış doktoru beyaz kremsi akıntı olmadığı sürece sıkıntı değil demiş ondan sormak istedim
Benim başından beri neredeyse öyle geliyor ama ben hiç problem etmedim neden olduğunu ben de bilmiyorum açıkçası ama rahatsız etmedi. Grupların birinde görünce şaşırdımBenim arada öyle geliyor ama cokta önemsemedim neden gelir ki o
Tabi ki canım paylaşırım.Çok mantıklı seçtiğin zaman ben de bilmek isterim ona göre bakarım ben de . çıkarıp yıkanabılmesi çok iyi olur öbür türlü gerçekten başedilmez
Bence önemli birşey değildir . Normal diye düşünüyorum bende de oluyor kaşıntı yanma koku falan yok her zaman görüyorum az da olsa . Muayenelerde hiç bir aksaklık yaşamadım inşallah düşündüğüm gibidirBenim başından beri neredeyse öyle geliyor ama ben hiç problem etmedim neden olduğunu ben de bilmiyorum açıkçası ama rahatsız etmedi. Grupların birinde görünce şaşırdım
Bu haftalarda akıntılarda artış, bel ve vajina bölgesi ağrıları çok normalmiş. Bütün gebelik uygulamaları bunları yazmışKızlar kremsi beyaz akıntısı olan var mı ? Ben aslında sıkıntı etmiyordum kokusuz olduğu için ama burda gruplardan biri yazmış doktoru beyaz kremsi akıntı olmadığı sürece sıkıntı değil demiş ondan sormak istedim
Merhaba uzun zamandır burda yazılanları okuyorum ama ilk defa sizin için yorum yazma gereği duydum. Benim yeğenimde de anne karnındayken beyninde kist vardı hatta doktorlar çok korkuttu bebeğin sağlıksız falan diye, sonra perinataloğa gitti merak etme önemli bir şey değil doğuma kadar geçer dedi ve gerçekten öyle oldu 2 ay önce bebek doğdu ve çok şükür kist kaybolmuş. Lütfen korkmayın sizin bebeğinizinkininde kaybolacağına inanıyorum.Bebeğimin kafasında kist varmış... çok üzgünüm. Perinatolog öneriniz varmı kocaeli bursa olur
o sertleşen yerde bebek toplanıyor sanırım . ben de doktoruma sordum resmen belli bir yerde özellikle göbeğimin tam altında resmen toplanıyor orda semsert oluyor diye. çok normal olduğunu söyledi o sırada büyük ihtimalle başını oraya dayıyor olabılır dediMerhabalar karnımda garip bir his oluyor sonra dokunduğumda karnımın bir yeri çok sertleşiyor acı ağrı yok bu arada diğer tarafına dokunduğumda normal ama sonra o sertlik geçiyor. Bu neden olur normal bir şey mi ? Yaşayan var mı ? Bebek hareketi mi yoksa rahim kasılması gibi bir şey mi ?
Çok sağolun korkmuştum ya acı yok ama garip bir his sonrası bu sertlik oluşuyor birkaç gündür var garip gelmiştio sertleşen yerde bebek toplanıyor sanırım . ben de doktoruma sordum resmen belli bir yerde özellikle göbeğimin tam altında resmen toplanıyor orda semsert oluyor diye. çok normal olduğunu söyledi o sırada büyük ihtimalle başını oraya dayıyor olabılır dedi
sık sık yaşayacaksın özellikle sırt üstü yatıp bacaklarını uzattıgındaÇok sağolun korkmuştum ya acı yok ama garip bir his sonrası bu sertlik oluşuyor birkaç gündür var garip gelmişti
Evet genelde böyle uzandığım zaman oluyor ayaktayken de oluyor da onu çok hissetmiyorumsık sık yaşayacaksın özellikle sırt üstü yatıp bacaklarını uzattıgında
Mehmet özgür akkurt bursada muhakkak araştırmanı tavsiye ederimBebeğimin kafasında kist varmış... çok üzgünüm. Perinatolog öneriniz varmı kocaeli bursa olur
Üstteki daha rahat olur gibi geldi bana kol kısımlarından dolayıEmzirme ve dinlenme sandalyesi 2 model arasındayım.
NOSSO HOME Emzirme Koltuğu Sallanan Koltuk Tv Koltuğu ( Viva Teddy Bukle ) - Fiyatı, Yorumları
NOSSO HOME Emzirme Koltuğu Sallanan Koltuk Tv Koltuğu ( Viva Teddy Bukle ) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Sallanan Koltuk, Emzirme Koltuğu, Tv Koltuğu - Alaska Model - Nosso Home
Konforun Sallanan Haliwww.nossohome.com
Eşimde onu beğendi. Odanın konseptine de aşağıdaki uyuyor. Gidip deneyip alacağım o da yakın bana :)Üstteki daha rahat olur gibi geldi bana kol kısımlarından dolayı
Ay ikisi de çok tatlış. Eminim çok güzel olacakkEşimde onu beğendi. Odanın konseptine de aşağıdaki uyuyor. Gidip deneyip alacağım o da yakın bana :)
Başka ürünler de buldum
Bunları sipariş edeceğim muhtemelen
Oda aldınız mı? ben kacırdımEşimde onu beğendi. Odanın konseptine de aşağıdaki uyuyor. Gidip deneyip alacağım o da yakın bana :)
Başka ürünler de buldum
Bunları sipariş edeceğim muhtemelen
İnşallah önemli değildir ve gelecek haftalarda kaybolur. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.Bebeğimin kafasında kist varmış... çok üzgünüm. Perinatolog öneriniz varmı kocaeli bursa olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?