Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    133
Çok mantıklı seçtiğin zaman ben de bilmek isterim ona göre bakarım ben de . çıkarıp yıkanabılmesi çok iyi olur öbür türlü gerçekten başedilmez

Benim arada öyle geliyor ama cokta önemsemedim neden gelir ki o

Benim arada öyle geliyor ama cokta önemsemedim neden gelir ki o
Benim başından beri neredeyse öyle geliyor ama ben hiç problem etmedim neden olduğunu ben de bilmiyorum açıkçası ama rahatsız etmedi. Grupların birinde görünce şaşırdım

Benim başından beri neredeyse öyle geliyor ama ben hiç problem etmedim neden olduğunu ben de bilmiyorum açıkçası ama rahatsız etmedi. Grupların birinde görünce şaşırdım
Bence önemli birşey değildir . Normal diye düşünüyorum bende de oluyor kaşıntı yanma koku falan yok her zaman görüyorum az da olsa . Muayenelerde hiç bir aksaklık yaşamadım inşallah düşündüğüm gibidir

Bu haftalarda akıntılarda artış, bel ve vajina bölgesi ağrıları çok normalmiş. Bütün gebelik uygulamaları bunları yazmış Akıntıda koku, yanma, renk değişikliği olmadığı sürece sorun yok diye düşünüyorum.

Bebeğimin kafasında kist varmış... çok üzgünüm. Perinatolog öneriniz varmı kocaeli bursa olur
Merhaba uzun zamandır burda yazılanları okuyorum ama ilk defa sizin için yorum yazma gereği duydum. Benim yeğenimde de anne karnındayken beyninde kist vardı hatta doktorlar çok korkuttu bebeğin sağlıksız falan diye, sonra perinataloğa gitti merak etme önemli bir şey değil doğuma kadar geçer dedi ve gerçekten öyle oldu 2 ay önce bebek doğdu ve çok şükür kist kaybolmuş. Lütfen korkmayın sizin bebeğinizinkininde kaybolacağına inanıyorum.

Merhabalar karnımda garip bir his oluyor sonra dokunduğumda karnımın bir yeri çok sertleşiyor acı ağrı yok bu arada diğer tarafına dokunduğumda normal ama sonra o sertlik geçiyor. Bu neden olur normal bir şey mi ? Yaşayan var mı ? Bebek hareketi mi yoksa rahim kasılması gibi bir şey mi ?

o sertleşen yerde bebek toplanıyor sanırım . ben de doktoruma sordum resmen belli bir yerde özellikle göbeğimin tam altında resmen toplanıyor orda semsert oluyor diye. çok normal olduğunu söyledi o sırada büyük ihtimalle başını oraya dayıyor olabılır dedi

Çok sağolun korkmuştum ya acı yok ama garip bir his sonrası bu sertlik oluşuyor birkaç gündür var garip gelmişti

Bu fiyonklu yastık da hoşuma gitti. Caploonba sitenin adı. Mağazası da var home city de güvenilir bir yer :) 990 tl di sanırım.

Eklentiler

• IMG_9685.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 53
  • IMG_9684.webp
    19,8 KB · Görüntüleme: 54
Üstteki daha rahat olur gibi geldi bana kol kısımlarından dolayı

Üstteki daha rahat olur gibi geldi bana kol kısımlarından dolayı
Eşimde onu beğendi. Odanın konseptine de aşağıdaki uyuyor. Gidip deneyip alacağım o da yakın bana :)
Başka ürünler de buldum
Bunları sipariş edeceğim muhtemelen

Eklentiler

• IMG_9687.webp
    19,3 KB · Görüntüleme: 49
  • IMG_9688.webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 52
Bebeğimin kafasında kist varmış... çok üzgünüm. Perinatolog öneriniz varmı kocaeli bursa olur
İnşallah önemli değildir ve gelecek haftalarda kaybolur. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Rabbim tüm hamileleri sağlıkla bebeklerine kavuştursun ilk üç ayim düşük riski ve kanamalarla geçti. Hala arada kahverengi lekelenmeler devam ediyor, Rabbim hepimizi sağlıkla bebeklerimize kavuştursun, endişelerimizi olumlu haberlerle hafifletsin ve esenlik versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…