Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    133

Doktorların hepsi gerçekten ayrı bir dünya. Pek faydası olmuyor diyeni duymamıştım.
Bende magnezyum kullanmaya başlayınca bir daha kramp olmadı.
Ama olursa 2 şase alacaksın demişti. Arkadaşıma da doktoru aynı şeyi söylemiş. Dozaj artırıyorlar.

30 mu ama ben tekme hissediyorum ya net yani şaşırdım şimdi ya

Daha doğrusu güçlü tekmeler demişti.
Güçlü tekmeleri 30dan sonra hissedersin dedi. Bilmiyorum ki. Benim kızım 2820 gr doğmuştu minik ama çok sağlıklı bir bebekti.
Öyle çok güçlü şeyler hissetmedim genel olarak sanırım minik diye.
İç karnım da geniş herhalde. Çatlağım da olmadı.

belki de sizin bebiş daha iridir ya da iç karnınız daha dardır. O yüzden hissediliyordur şimdiden. Ben de hissetmek isterdim

İstanbul'da olanlar detaylı ultrasonu nerede yaptırmayı planlıyorsunuz veya nerede yaptırdınız?

Gittiğim hastanedeki perinatologa yönlendirdi doktorum.
Daha önceki hamileliğimde hastane içinde perinatolog yoktu. Bir görüntüleme merkezine yönlendirmişti. Orada perinatolog bakmıştı.
Doktorunuz bir öneride bulunmadı mı?

Belki de öyledir:) benim ilk olduğu için bilemiyorum böyle şeyleri

Doktorum da gittiğim hastanedeki perinatolaga yönlendirdi. Fetal DNA testinde yönlendirdiği lab.la sorun yaşadım. Sonuç alma sürecim kan bozulmuş denerek çok uzatıldı Tekrar kan alındı, sonuç bekliyorum. O yüzden farklı bir yer mi olsa diye düşündüm. Zeynep Kamil'in de detay ultrason yaptığını duydum ama randevu almak pek mümkün gözükmüyor.

Önerdiği doktorlar ilgili internetteki yorumlar iyiyse tercih edilebilir aslında.
Fetal dna konusu kötü olmuş tabii. Doktora olan güven kırılır bu durumda

Oda hakkında bakılıyor yavaş yavaş sanırım ben bir zara home a girmiştim. Bebekken süs olarak bunlar çok hoşuma gitmişti sonra da oynarlar. Bakmak isterseniz.
Evet artık bunları konuşmak istiyorum. Bunlar kafamı dağıtıyor moralimi düzeltiyor pozitifliğe de ihtiyacımız var. Mesela aşıyı konuşabiliriz şeker yüklemesi vs. ama hep olumsuzluklar konuşuyoruz. Şu kahve leke ve akıntı konusunu bile geçemedik mesela 4 ay oldu. Halbuki hep diyoruz bi şey yok bi şey diye o yüzden bir süre girmedim açıkcası. Bilmiyorum darılan olur mu ama böyle düşünüyorum.

Aaa çok iyi benim evime geçmeme daha var ama hevesleniyorum. Barbie falan mı alsam diye
Bende şatolu prensesli yapıyorum bitince atarım. Ekstra anne yanı beşik alacağım geceleri bizle yatar.Aldığım takımın yatağı 1 e 2 m. Baya kullanırız. Yanları korunaklı. Ben de emzirirken uyurum belki

Valla meraktayım foto bekliyorum Park yatak almayacak mısınız? İlk 1 2 yıl anne yanında uyuyolarmış sanırım

Valla meraktayım foto bekliyorum Park yatak almayacak mısınız? İlk 1 2 yıl anne yanında uyuyolarmış sanırım
Anne yanı alacağımı 1-2 yaşa kadar kullanır dediler.direkt bizim yatağa bitişik yapacağım.
Gündüz uykuları için hep odasında yatıracağım. Süreç içerisinde değişiklik olursa artık ilave alırım. Kafalar çok karışık

Buradan çok şey öğreniyorum. Bilmediğim ne çok şey varmış. Biberon felan aldım indirimleri sizlerden duyup. Kaçırmadan hepinizin yazdıklarını bir bir okumaya çalışıyorum.

Merhaba kızlar çok teşekkür ederim tek tek yazamadım sizlere ama perinatologtan önce bir istanbulda doktor var iyi bir doktor onunla görüştüm raporlarıma tahlil sonuçlarıma ve ikili test sonucuma baktı ikili temiz geldiği için kromozomsal birşey olacağını düşünmediğini bebeğin kalp böbrek ve diğer organlarında sorun göründüğünü sanmadığı için de tek başına önemli bir bulgu değil dedi. Sizler gibi geçebileceğini 28. 32. Haftalsra kadar söyledi. Perinatologa gitmene bence gerek yok sedi. Ben başka doktora gitmiştim bugün o görmüştü kisti. Yarın kendi doktoruma gidip organalrına tekrar baltıracağım perinatolog prof buldum yine gideceğim 21. Haftamda fa istanbuldaki omdokyora detaylı için görüşeceğim. Çok sağolun tüm gün herşeyi araştırdım ettim cinsiyet için gitik neler duyduk. Cinsiyet umrumuzda olamadı bile. Ki zaten yine göstermedi bebişim olsun sağlıklı olsun da. Çok sağolun tekrar yazan destek olan herkese. Mehmet beyi de araştıracsğım çoks apolun

Merhaba kızlar çok teşekkür ederim tek tek yazamadım sizlere ama perinatologtan önce bir istanbulda doktor var iyi bir doktor onunla görüştüm raporlarıma tahlil sonuçlarıma ve ikili test sonucuma baktı ikili temiz geldiği için kromozomsal birşey olacağını düşünmediğini bebeğin kalp böbrek ve diğer organlarında sorun göründüğünü sanmadığı için de tek başına önemli bir bulgu değil dedi. Sizler gibi geçebileceğini 28. 32. Haftalsra kadar söyledi. Perinatologa gitmene bence gerek yok sedi. Ben başka doktora gitmiştim bugün o görmüştü kisti. Yarın kendi doktoruma gidip organalrına tekrar baltıracağım perinatolog prof buldum yine gideceğim 21. Haftamda fa istanbuldaki omdokyora detaylı için görüşeceğim. Çok sağolun tüm gün herşeyi araştırdım ettim cinsiyet için gitik neler duyduk. Cinsiyet umrumuzda olamadı bile. Ki zaten yine göstermedi bebişim olsun sağlıklı olsun da. Çok sağolun tekrar yazan destek olan herkese. Mehmet beyi de araştıracsğım çoks apolun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…