- 3 Kasım 2022
- 310
- 294
- 33
- Konu Sahibi Mrs Dalloway
-
- #9.621
ahh çok teşekkürleray çok güzel tam bir yazz <3 güle güle giydir inş. 6-9 mu aldın? bana hediye geldi 6-9 ama emın olamadım yaz için büyük gelir mi diye. ben ocak sonu doğururum diye düşünüyorum nedense şubata kalmayacak gibi geliyor bana . bu arada kızçeye isim düşündünüz mü?
kesinlikle son günlermizi de yazın sıcağında geçirmicez bu da çok büyük bir artı bence. ben de bakmak istiyorum mayo bikini ama bir yandan da ya tombiş bir kız olursa diye düşünüyorum o zamanlar gelince bakmaya karar verdim o yüzden. isim olarak deniz bizim de ikinci seçeneğimizdi hatta eşim çok istemişti ama ben cinsiyeti öğrenmeden iki günce resmen hissettim dedim kesinlikle bu kız ''doğa '' :)ahh çok teşekkürlerbende çok beğendim bıcır bıcır çok tatlı olucak bizimkiler yazın, denize de sokabiliriz bikini alıcam bide çok tatlış şeyler buldum çok güzel mevsimde doğuruyoruz inşallah sağlıkla bu markada direk 3 ay, 6 ay, 9 ay diye ayrı ayrı satılıyordu kıyafetler ben 6 aylık olanları aldım haziran temmuzda giyer diye, ama bana da 9 ay civarı hediyeler geldi, büyükler baya eylüle ancak giyerler sanki emin olamadım.
Ayy isim konusu da çok karıştı kafamız şuan Deniz, Pera, Alara bunları seviyoruz ama tam birini seçemediksiz düşündünüz mü karar verebildimiz mi
Böyle durumlarda yakınında sağlıkocağı varsa orda dinleyebilirsin kalp atışını. Uyuyordur minik endişelenmeKızlar geçen hafta küçük küçük dokunuşlarla sanki hissediyordum bebişi 2-3 gündür komple kesildi asla hissetmiyorum kafayı yicem aşırı takıyorum ben böyle şeyleri yarın doktora randevum var o zamana kadar sabretmeye çalışıyorum tatlı yiyip sola uzanıyorum yok düz yatıyorum yok niye böyle oldu anlamıyorum diğer gebeliklerimde hiç böyle olmamıştı
Sordum yok dediler ya hiç bir kıpırtı vs yok karın ve kasık ağrısı da var rahatsız oldum iyice yarına kadar nasıl dayanırım bilmiyorumBöyle durumlarda yakınında sağlıkocağı varsa orda dinleyebilirsin kalp atışını. Uyuyordur minik endişelenme
Sen gecen haftada paniklemistin doktora gidince rahatladin canimSordum yok dediler ya hiç bir kıpırtı vs yok karın ve kasık ağrısı da var rahatsız oldum iyice yarına kadar nasıl dayanırım bilmiyorum
Evet kesinlikle son zamanlarımız tam kışın ortasında olucak zaten genelde evde olduğumuz zamanlarkesinlikle son günlermizi de yazın sıcağında geçirmicez bu da çok büyük bir artı bence. ben de bakmak istiyorum mayo bikini ama bir yandan da ya tombiş bir kız olursa diye düşünüyorum o zamanlar gelince bakmaya karar verdim o yüzden. isim olarak deniz bizim de ikinci seçeneğimizdi hatta eşim çok istemişti ama ben cinsiyeti öğrenmeden iki günce resmen hissettim dedim kesinlikle bu kız ''doğa '' :)
Diğerlerinde hiç böyle değildi bu bebek beni iyice paranoyak etti valla inşallah yarın yine içim rahatlarSen gecen haftada paniklemistin doktora gidince rahatladin canim
Uyuyolarki buyusunler annesi
Bende 1 kere oyle panikledim
Doktorum.her zaman hareketini hissedemezsin sakin kal dedi
Ondan beri panigim yok
Canim hepimiz az.cok ayniyiz kendini farkli dusunme.lutfenDiğerlerinde hiç böyle değildi bu bebek beni iyice paranoyak etti valla inşallah yarın yine içim rahatlar
kesinlikle:) aminnn çok teşekkür ederim allah hepımızınkini korusun uzun sağlıklı ömür versin. torunlarımızı sevmek nasip olsun :) evet ben hiçbir şey almayacağım nerdeyse bir arkadaşım koca poşet yeni doğan verdi. ama 1 ay 2 ay çekimleri için almak istiyorum kendi kıyafetını gıysın yavrum :) bayılıyorum boğumlara ben inş benimkide boğumlu olur ya :)Evet kesinlikle son zamanlarımız tam kışın ortasında olucak zaten genelde evde olduğumuz zamanlaray çok güzel ismi maşallah adıyla uzun güzel ömrü olsun çok hoş buluyorum Doğa ismini. Haklısınız tombik olma olasılığı da var bebişlerin bir arkadaşım yenidoğan aldığı hiç bişeyi giydirememiş kocaman bir tosun doğurdu Yerim heryeri boğum boğum: ) Çok almamak lazım yenidoğanda aklımızda olsun
Geç kalmışım ama benim minişimde de görüldü koroid pleksus kisti. Daha önce forumlarda gördüğüm ve hep annelerin panik olup sonradan geçti dediğini bildiğim için korkmadım. Doktorum da muhtemelen 30. Haftaya doğru geçecektir ama detaylıda henüz geçmemiş olursa dr dan duyunca panik yapma diye söylüyorum diyerek söyledi bu durumu. Forumda perinatoloğa gidenlerden birine Dr daha geçmediğini hiç görmedim demiş. İnşallah bizim yavrularımız da sağlıklı doğar. Hemen perinatoloğa gitmeniz kist yok cevabı aldırmayabileceği için o da görürse panik olmayın diye söylüyorum. Doğuma kadar devam edip doğumdan sonra kaybolan bile var. Genelde 30dan önce kaybolmuş ama. Kalp böbrek vs normal olması önemli, güzel düşününMerhaba kızlar çok teşekkür ederim tek tek yazamadım sizlere ama perinatologtan önce bir istanbulda doktor var iyi bir doktor onunla görüştüm raporlarıma tahlil sonuçlarıma ve ikili test sonucuma baktı ikili temiz geldiği için kromozomsal birşey olacağını düşünmediğini bebeğin kalp böbrek ve diğer organlarında sorun göründüğünü sanmadığı için de tek başına önemli bir bulgu değil dedi. Sizler gibi geçebileceğini 28. 32. Haftalsra kadar söyledi. Perinatologa gitmene bence gerek yok sedi. Ben başka doktora gitmiştim bugün o görmüştü kisti. Yarın kendi doktoruma gidip organalrına tekrar baltıracağım perinatolog prof buldum yine gideceğim 21. Haftamda fa istanbuldaki omdokyora detaylı için görüşeceğim. Çok sağolun tüm gün herşeyi araştırdım ettim cinsiyet için gitik neler duyduk. Cinsiyet umrumuzda olamadı bile. Ki zaten yine göstermedi bebişim olsun sağlıklı olsun da. Çok sağolun tekrar yazan destek olan herkese. Mehmet beyi de araştıracsğım çoks apolun
Kızlar detaylıya girmeden alışverişe başladınız mı?
Benim söylememe gerek yok herhalde domdom ben alışverişi bitirdimKızlar detaylıya girmeden alışverişe başladınız mı?
Canım senin 4.gebelikti sanırım bebisin hareketlerini hissediyormusun hissediyorsan kaçıncı haftada başladı benimde 4.ama hala hissetmiyorum 17ci haftaya girdimBenim tam ortada hep ve çok aşağıda sizinkiler de öylemi birazcık karnım var oturunca sanki bacaklarımın üstünde karnımda öyle sizinkiler nasıl canım sende korkma o kist bişey yapamaz bebekte normalde ya sağda yada solda oluyor onunla alakası yok
Kaçıncı haftadasiniz ben hissetmiyorum daha bende kafaya takiyorumKızlar geçen hafta küçük küçük dokunuşlarla sanki hissediyordum bebişi 2-3 gündür komple kesildi asla hissetmiyorum kafayı yicem aşırı takıyorum ben böyle şeyleri yarın doktora randevum var o zamana kadar sabretmeye çalışıyorum tatlı yiyip sola uzanıyorum yok düz yatıyorum yok niye böyle oldu anlamıyorum diğer gebeliklerimde hiç böyle olmamıştı
Ben daha hiçbir şey almadım sonlara doğru alırım sanırımKızlar detaylıya girmeden alışverişe başladınız mı?
Bende sadece daha 1 takım aldım zaten cinsiyet yeni öğrendik ama çarşıya çıktıkça alicam parça parçaKızlar detaylıya girmeden alışverişe başladınız mı?
Kızlar geçen hafta küçük küçük dokunuşlarla sanki hissediyordum bebişi 2-3 gündür komple kesildi asla hissetmiyorum kafayı yicem aşırı takıyorum ben böyle şeyleri yarın doktora randevum var o zamana kadar sabretmeye çalışıyorum tatlı yiyip sola uzanıyorum yok düz yatıyorum yok niye böyle oldu anlamıyorum diğer gebeliklerimde hiç böyle olmamıştı
Kızlar hiç endişelenmeyin daha erken belki siz uyurken o uyanık oluyordur siz hissetmiyorsunuzdur ya da ileride atacağı tekmeler için enerji depolayıp dinleniyordurKaçıncı haftadasiniz ben hissetmiyorum daha bende kafaya takiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?