- 7 Haziran 2024
- 649
- 838
- 23
- 29
- Konu Sahibi Mrs Dalloway
-
- #9.601
Çok şükür canım inşallah önümüzdeki haftalarda da yok olur zatenMerhaba kızlar çok teşekkür ederim tek tek yazamadım sizlere ama perinatologtan önce bir istanbulda doktor var iyi bir doktor onunla görüştüm raporlarıma tahlil sonuçlarıma ve ikili test sonucuma baktı ikili temiz geldiği için kromozomsal birşey olacağını düşünmediğini bebeğin kalp böbrek ve diğer organlarında sorun göründüğünü sanmadığı için de tek başına önemli bir bulgu değil dedi. Sizler gibi geçebileceğini 28. 32. Haftalsra kadar söyledi. Perinatologa gitmene bence gerek yok sedi. Ben başka doktora gitmiştim bugün o görmüştü kisti. Yarın kendi doktoruma gidip organalrına tekrar baltıracağım perinatolog prof buldum yine gideceğim 21. Haftamda fa istanbuldaki omdokyora detaylı için görüşeceğim. Çok sağolun tüm gün herşeyi araştırdım ettim cinsiyet için gitik neler duyduk. Cinsiyet umrumuzda olamadı bile. Ki zaten yine göstermedi bebişim olsun sağlıklı olsun da. Çok sağolun tekrar yazan destek olan herkese. Mehmet beyi de araştıracsğım çoks apolun
Çok çok geçmiş olsun canım ama korkma valla inanki şimdiki Doktorlar insan hasta olmasa bile insanı hasta ediyorlar benim dayımın kızı da iki gündür doğum yapmış onada demiş ti bebeğin başı ve karni gelişmiyor bebeği dogursanda engelli doğacak biz yinede umudumuzu kesmedik çok şükür bebek sapa sağlam hiç bir şey de yoktuMerhaba kızlar çok teşekkür ederim tek tek yazamadım sizlere ama perinatologtan önce bir istanbulda doktor var iyi bir doktor onunla görüştüm raporlarıma tahlil sonuçlarıma ve ikili test sonucuma baktı ikili temiz geldiği için kromozomsal birşey olacağını düşünmediğini bebeğin kalp böbrek ve diğer organlarında sorun göründüğünü sanmadığı için de tek başına önemli bir bulgu değil dedi. Sizler gibi geçebileceğini 28. 32. Haftalsra kadar söyledi. Perinatologa gitmene bence gerek yok sedi. Ben başka doktora gitmiştim bugün o görmüştü kisti. Yarın kendi doktoruma gidip organalrına tekrar baltıracağım perinatolog prof buldum yine gideceğim 21. Haftamda fa istanbuldaki omdokyora detaylı için görüşeceğim. Çok sağolun tüm gün herşeyi araştırdım ettim cinsiyet için gitik neler duyduk. Cinsiyet umrumuzda olamadı bile. Ki zaten yine göstermedi bebişim olsun sağlıklı olsun da. Çok sağolun tekrar yazan destek olan herkese. Mehmet beyi de araştıracsğım çoks apolun
Valla benim sarı ve yesilie dönük hamilelikte öncede vardı halada var bayada oluyor ilk zaman söylemiştim probiyotik vermişti oma düzenli kullanmayincami ne geçmedi gittiğimde tekrar soyliycemKızlar kremsi beyaz akıntısı olan var mı ? Ben aslında sıkıntı etmiyordum kokusuz olduğu için ama burda gruplardan biri yazmış doktoru beyaz kremsi akıntı olmadığı sürece sıkıntı değil demiş ondan sormak istedim
Benim doktorum zeki şahinoğlunu önerdi. Ben de ona randevu aldım o yüzden. Yeri Kadıköy'de . Ancak nerdeyse 1 ay önceden randevu alın demişlerdi bilginiz olsun.İstanbul'da olanlar detaylı ultrasonu nerede yaptırmayı planlıyorsunuz veya nerede yaptırdınız?
bence de öyle olacakÇok şükür canım inşallah önümüzdeki haftalarda da yok olur zaten
benim de solda sanırım. Zaten sağa yattığımda o yüzden rahatsız oluyorum bence . Bir de benimki baştan beri solda ya çünkü ultrasonla hep sol taraftan baktılar bu zamana kadarKızlar dikkat ettiniz mi bebeğiniz genelde hangi tarafta duruyor. Benimki nadir ortaya gelir ama genel olarak hep solda duruyor. Bazen sol tarafta taş gibi toplandığını hissediyorum orası sertleşiyor. Acaba sağ tarafta kist olduğu için mi gitmiyor kistim büyük çünkü . Ayy ne bela oldu bu kist bana inşallah bebeğimin yerini daraltip onu rahatsız etmiyordur
Ya evet Dr dan Dr a hersey değişebiliyor ben de şaşırdım. Eczaciya sordum hani kalfa vs değil direkt eczacının kendisi ile konustum bi magnezyum önerdi ama 4 çeşit formu var. Hamilelere uygun dedi. Hangi formu bize uygun acaba bi de o kısmı var. Herseyin bi detayı olunca kafam çorba oluyor bazenDoktorların hepsi gerçekten ayrı bir dünya. Pek faydası olmuyor diyeni duymamıştım.
Bende magnezyum kullanmaya başlayınca bir daha kramp olmadı.
Ama olursa 2 şase alacaksın demişti. Arkadaşıma da doktoru aynı şeyi söylemiş. Dozaj artırıyorlar.
Bende sürekli sola yatıyorum diyemi acaba orayı artık yuvası bildi. Sağa donunca aşırı rahatsız ediyor beni debenim de solda sanırım. Zaten sağa yattığımda o yüzden rahatsız oluyorum bence . Bir de benimki baştan beri solda ya çünkü ultrasonla hep sol taraftan baktılar bu zamana kadar
Yaa o donlar ne öyle çok tatliiiArkadaşlar minik bebişe yeni elbiseler aldımm, B&G storeda baya indirim var aklınızda olsun aşırı tatlı ve şık her şey banada bir arkadaşım söyledi çok kaliteli ve zarif geldi bakabilirsiniz6 aylık için aldım yazın giyer diye düşündüm Eki Görüntüle 3642917
Arkadaşlar minik bebişe yeni elbiseler aldımm, B&G storeda baya indirim var aklınızda olsun aşırı tatlı ve şık her şey banada bir arkadaşım söyledi çok kaliteli ve zarif geldi bakabilirsiniz6 aylık için aldım yazın giyer diye düşündüm Eki Görüntüle 3642917
[/QUOT
bende bi bakayim
Eveet birde çok küçük fotoğrafta büyük çıkmış 1 karış elbiseler bu nasıl 6 aylık bu kadar küçük mü oluyorlarYaa o donlar ne öyle çok tatliii
Yaa güle güle giyinsin prensesEveet birde çok küçük fotoğrafta büyük çıkmış 1 karış elbiseler bu nasıl 6 aylık bu kadar küçük mü oluyorlaryerimmm
Benim tam ortada hep ve çok aşağıda sizinkiler de öylemi birazcık karnım var oturunca sanki bacaklarımın üstünde karnımda öyle sizinkiler nasıl canım sende korkma o kist bişey yapamaz bebekte normalde ya sağda yada solda oluyor onunla alakası yokKızlar dikkat ettiniz mi bebeğiniz genelde hangi tarafta duruyor. Benimki nadir ortaya gelir ama genel olarak hep solda duruyor. Bazen sol tarafta taş gibi toplandığını hissediyorum orası sertleşiyor. Acaba sağ tarafta kist olduğu için mi gitmiyor kistim büyük çünkü . Ayy ne bela oldu bu kist bana inşallah bebeğimin yerini daraltip onu rahatsız etmiyordur
Benim bazen sol alt kısma kayıyor ama çok aşağı da diyemem inşallah bu onlarin keyfi tercihindendir. Her olasılığı kötüye yormak istemiyorum ama ilk gebelik olunca tedirgin oluyorum.Benim tam ortada hep ve çok aşağıda sizinkiler de öylemi birazcık karnım var oturunca sanki bacaklarımın üstünde karnımda öyle sizinkiler nasıl canım sende korkma o kist bişey yapamaz bebekte normalde ya sağda yada solda oluyor onunla alakası yok
Çok teşekkürlerYaa güle güle giyinsin prensesBen oğlan çocuğuna tişört pantolon giydirecegim başka seçeneğimiz yok .
Evet erkekÇok teşekkürlerAa sizin erkek miydi onlara da güzel takımlar var minik paşalara hepsi ayı güzel
ay çok güzel tam bir yazz <3 güle güle giydir inş. 6-9 mu aldın? bana hediye geldi 6-9 ama emın olamadım yaz için büyük gelir mi diye. ben ocak sonu doğururum diye düşünüyorum nedense şubata kalmayacak gibi geliyor bana . bu arada kızçeye isim düşündünüz mü?Arkadaşlar minik bebişe yeni elbiseler aldımm, B&G storeda baya indirim var aklınızda olsun aşırı tatlı ve şık her şey banada bir arkadaşım söyledi çok kaliteli ve zarif geldi bakabilirsiniz6 aylık için aldım yazın giyer diye düşündüm Eki Görüntüle 3642917
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?