Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    132
Oy kuzum maşallah hadi seninde gözün aydın cicim

Bende yani tam net cinsiyeti bilmiyorum bu erkek sonra kız dedi bendede aynı belirtiler var bende çok şiddetli sırt ağrısı yaşıyorum ekşiden çok tuzlu bana tat veriyor benim bulantılarımda sabah vardı ama oda 12 haftalık tan sonra kesildi ve göğüs uçlarım çok koyulaşmış bu çocukta ama bilmiyorum yinede nasıl bişey olur ikilemdeyim şuan dua et bana hamilelerin duası kabul olur benimkide erkek olsun inşallah

Kızlar bir şey sorucam, iki gündür yürürken ayağa kalkarken sanki karnimin sag tarafinda sanci oluyor yatarken otururken yok gun içinde sık oluyor iki gündür ama süreli değil ayakta dururken de yok. Rahim bağı rahim büyüdükçe ağrı yapar diyor ama bu oyle bişey midir?

Sizin durumunuzu ve neden erkek istediğinizi biliyorum inşallah gönlünüzden geçen olur. Herkesin belirtisi çok farklı oluyor bu grupta bebeğinin cinsiyeti erkek olan ama ekşi şeyler aşeren kişilerde var kişiden kişiye değişiyor kaçıncı haftada kız dedi doktor

Arkadaslar sakin catlak kremi olarak bioderma atoderm kullanmayin alerjik reaksiyon veriyor
Aaa niye acaba hamilelikte olan bir durum mu ben normal nemlendirici olarak senelerdir atoderm kullanıyorum hamileliğimde hiç kullanmadım ama. Hiç öyle alerjik reaksiyon olmamıştı

Canımmm bu saydıklarım için hangi model marka bakmalıyım araştayım şuan

Valla 15 haftalık ta dedi erkek 17 dede dedi kız bende şaşırdım hatta sorucaktim iki doktor da farklı doktor önceki devletteki diğeride özel hastane doktor uydu bilmiyorum artık ama inşallah erkek olur tek duam Allah'tan hayırlı sağlıklı bir erkek çocuk Rabbimin merhemeti sonsuz o isterse herşey olur Rabbim demiş kulum sen iste ben sana vereyim bende böyle dua ediyorum Allah'ın izniyle olur

Dünyanın en güzel duygularından biri saatlerde elim karnımda durabilirim :)))

Merhaba, bagirsak hareketinden nasil ayirt ediyorsunuz? Ben de pit pit birseyleri hissediyorum ama bebek mi gaz mi hic anlamiyorum
Ortalarda göbek hizasında kayma yada birşey alttan çırpınıyor gibi canım bağırsak biraz daha solda altta kalıyor onu ayırt edersin yakında iyice :)

Canımmm bu saydıklarım için hangi model marka bakmalıyım araştayım şuan
Ben elele madre anne yanı park yatak aldım. Hepsi var saydıklarımın. Bulunduğum şehirde çok seçenek yok, birkaç mağaza gezdim. Saydığım şeylerden hiçbiri olmayıp aynı fiyat olan da vardı. Risk aldim yorumlara bakarak internetten aldım. Kendi sayfasından aldım ama elele baby den. Başka bakıp o aralar pahalı gordugum başka markalarda belki indirimler olmuştur şimdi yani bilmiyorum yakın zamanda bakmadım. Araştırın bi yine

Bu arada bir kızım olacakmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…