- 25 Nisan 2022
- 99
- 129
- 43
- 35
- Konu Sahibi Mrs Dalloway
-
- #9.861
Kızçeler gittim doktora plesantam yukarı çekmiş kendini biraz, rahim ağzını kapatmıyormuş ama yine öndeymiş, dikkatli olacağım şeyleri sordum tekrar ağır kaldırma ıkınma dedi, yani önde olması genelde duyduğum karşılaştığımız bir durum olduğunu düşünüyorum biraz dikkatle Allahın izniyle güzel olcak her şeyGüzel enerjiiiiler yolluyorum @mayda123 C cankulagi
cidooss
Acaba bebeğin en çok hangi tarafta hareketlerini hissediyorsun canım sağmı solmuKızlar bebişlerinizin isimlerine karar verdiniz mi?? Tabloya ekleyelim artıkkkBizim bebişimizin adı Ayaz Mrs Dalloway müsait olduğunuzda ekleyebilirsiniz
En başından beri sağ taraftaydı hareketini henüz bir kere hissettim artık yer değiştiriyordur zaten içerideAcaba bebeğin en çok hangi tarafta hareketlerini hissediyorsun canım sağmı solmu
Benim de hep sağda hissediyordum şimdi tam ortada hep ve çok aşağıda bilmiyorum niye ama kusura bakma senide böyle sorularimla sık boğaz ettim hakkını helal et canımEn başından beri sağ taraftaydı hareketini henüz bir kere hissettim artık yer değiştiriyordur zaten içeride
Yok estağfirullah olur mu öyle şey istediğinizi sorabilirsinizBenim de hep sağda hissediyordum şimdi tam ortada hep ve çok aşağıda bilmiyorum niye ama kusura bakma senide böyle sorularimla sık boğaz ettim hakkını helal et canım
Merhaba. Benim perinatoloğum 20. Haftada yapıyor detaylı ultrasonu tercihi 20. Haftaymış. Devlette perinatolojiden randevu almak için öncelikle kadın doğum uzmanından randevu alıp onun sizi sevk etmesiyle perinatologdan randevu alabiliyormuşsunuz.kızlar selam 16. haftadayım ben, detaylı ultrason sanırım 20. haftada yapılıyor. Kendi doktorum perinatolojiye yönlendirecek. Bu durumda yine farklı bir özel klinikte detaylıya gitmektense devlete gitmek istiyorum ve tabi kii önümüzdeki 2 hafta içinde hiç randevu gözükmüyor. Fakat detaylı 18-22. haftalar arası oluyor. İdeali var mıdır bileniniz var mı? Ne zaman yaptırmak daha iyi olur acaba. Ona göre önden randevu ayarlamak istiyorum arkadaşım 20. haftada niyetine girip ancak 24. haftasına randevu alabilmişti.
Yaa tetanoz aşısını bende biraz geç yaptırmak istiyorum açıkçasıKızlar bugün sağlık ocağına gittim kan testlerimi yaptırmak için. Tetanoz aşın yaklaşıyor 20. Haftada yapıyoruz dediler. Bende riskli gebelik geçiriyorum o yüzden daha geç yaptırmak istiyorum aşıyı dedim. Aaa öyle mi o zaman zaten sonraki haftalarda yaparız dediler. Doğumdan bir ay önceye kadar yapılabildiğini söylediler. Sizinde bilginiz olsun istedim
Bende öyle düşünüyorum en son Ekim ayında vurulmuştum zaten benim koruyuculuğum var bebek için tek doz yeterli dediler onu da geç vurdururumYaa tetanoz aşısını bende biraz geç yaptırmak istiyorum açıkçası
Yaa ne güzel benim önceden vurulduğum bi iğne yok ben iki tane olucam deseneBende öyle düşünüyorum en son Ekim ayında vurulmuştum zaten benim koruyuculuğum var bebek için tek doz yeterli dediler onu da geç vurdururum
Benimde 16 .hafta da gittiğimde doktor perinatolojiye yönlendirdi orda 21.haftaya gün verdiler şehir hastanesi ne gidiyorum bendekızlar selam 16. haftadayım ben, detaylı ultrason sanırım 20. haftada yapılıyor. Kendi doktorum perinatolojiye yönlendirecek. Bu durumda yine farklı bir özel klinikte detaylıya gitmektense devlete gitmek istiyorum ve tabi kii önümüzdeki 2 hafta içinde hiç randevu gözükmüyor. Fakat detaylı 18-22. haftalar arası oluyor. İdeali var mıdır bileniniz var mı? Ne zaman yaptırmak daha iyi olur acaba. Ona göre önden randevu ayarlamak istiyorum arkadaşım 20. haftada niyetine girip ancak 24. haftasına randevu alabilmişti.
Olsun canım yine sorarsın doktoruna bir ay arayla vuruyorlarmış zatenYaa ne güzel benim önceden vurulduğum bi iğne yok ben iki tane olucam desene
Sorarım tabi kuşum sağolOlsun canım yine sorarsın doktoruna bir ay arayla vuruyorlarmış zaten
Eveeet perinatalog da doktorum da kız olduğunu söyledi gördüm bacaklarının arasını eminiz aldım başladım kıyafetlerme hm den aldım, birde bir kaç hastane çıkışı aldım triko set aldım bir tane deHoşgelsin prensesBacak arasını mı gördünüz
Merhaba. Benim perinatoloğum 20. Haftada yapıyor detaylı ultrasonu tercihi 20. Haftaymış. Devlette perinatolojiden randevu almak için öncelikle kadın doğum uzmanından randevu alıp onun sizi sevk etmesiyle perinatologdan randevu alabiliyormuşsunuz.
çok teşekkür ederim kızlar yorumlarınız için. Bu arada sağlık ocağında tekrar testleri kaçıncı haftada yaptırmalıyız acaba? az önce arayıp bir ara gel dediler bana daBenimde 16 .hafta da gittiğimde doktor perinatolojiye yönlendirdi orda 21.haftaya gün verdiler şehir hastanesi ne gidiyorum bende
Sağlık ocağında ne testi oluyor canımçok teşekkür ederim kızlar yorumlarınız için. Bu arada sağlık ocağında tekrar testleri kaçıncı haftada yaptırmalıyız acaba? az önce arayıp bir ara gel dediler bana da
hani gebelik başında kan testi yaptırmıştık ya şimdilerde tekrar yaptırılıyor bakalım ne kadar tükendik diyeSağlık ocağında ne testi oluyor canım
Eveeet perinatalog da doktorum da kız olduğunu söyledi gördüm bacaklarının arasını eminiz aldım başladım kıyafetlerme hm den aldım, birde bir kaç hastane çıkışı aldımHoşgelsin prensesBacak arasını mı gördünüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?