Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    132
Deniz ve yiğit çok beğeniyorum kuzum

Benim ilk oğlumun adı yiğit çok beğenerek koymuştum. Şimdi de yağız düşünüyorum. (Henüz ikna aşamasındayım:)

Merhabalar bu gruba üye olmayı başaramadım , konu açamıyorum , buradan yazmak istedim 17+1 olarak çok şükür gebelik var fakat ise gidemeyecek kadar halsiz bitkinm, bu şekilde olan var mı yoksa bu bir gebelik depresyonu belirtisi mi 16. Haftadan sonra gitmeyi basaramaddim

Merhabalar nasılsınız? İse baslayabildiniz mi sagliginiz umarım iyidir

Merhabalar hoşgeldin öncelikle tebrik ederim sağlıkla kucağına aldığını da burada paylaşmanı diliyorum planlı bir gebelik miydi? belki hormonlardan dolayı iş yükünü kaldırmak zor gelmiştir,umarım kısa sürede atlatır güzel ve mutlu bir gebelik sürecin olur

Kızlar folik asit e devam ediyor musunuz, gebelik öncesinde de 4 ay kadar kullandım. Şimdi de ocean mumy kullanıyorum onun içinde var. Dr devam dedi ama başka drlar fazlasını önermiyor. Bıraktınız mı folik asit i siz

Gebelik öncesinde ben de kullandım folik asit .12 haftalık olduktan sonra Multi vitamine döndük onun içinde de folik asit var .gebelik sonuna kadar kullanacağız onu dedi

Bende ocean mommy kullanıyorum doktorum.birak artık folik asito dedi 16.haftaya girdim birde devit kullanıyorum

Ben hamilelik boyunca zaten çok fazla kullanmadım ama 12. Haftada doktorum artık gerek olmadığını söyledi. Ocean mummy kullanıyorum içinde yeterince var zaten

Kızlar gece yatmadan aşırı aç oluyorum, yemesem uyuyamıyorum yesem sabah rahatsız ediyor. Yatmadan süt ve mısır gevreği tarzı şeyler yesem zararı olur mu? En azından hem açlığım yatışır hem de ağır yememiş olurum. Yiyen varsa markasıyla birlikte yazabilir mi

Ben açıkçası sade yulaf yemeni öneririm tat içinde bal meyve mi kullansan gece vakti aslında şekeri çıkartıyor ya öyle şeyler ama seni de anlıyorum çünkü bende acıkıyorum, ben lifalif ince öğütülmüş yulafı kefir ile karıştırıp içine yaban mersini kuruyemiş muz ile karıştırıp yiyorum öneri olsun diye yazdım gündüzde deneyebilirsin yulaf bebişleri büyütüyormuş

Gebelik öncesinde ben de kullandım folik asit .12 haftalık olduktan sonra Multi vitamine döndük onun içinde de folik asit var .gebelik sonuna kadar kullanacağız onu dedi
Bende ocean mommy kullanıyorum doktorum.birak artık folik asito dedi 16.haftaya girdim birde devit kullanıyorum
Ama kullandıgımız multivitaminin içinde folik asit var yani fazla olmuyor mu yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…