Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    132
Benim de doktorum dışardan olacak çukurambar koru için ve sgk anlaşması yokmuş dediğiniz gibi riskler var. Bir yandan devletin imkanları daha iyi herşey normal giderse sancım gelince şehir hastanesine gideyim diyorum. Bir yandan da psikolojik olarak iyi geleceğini düşünerek özele gideyim diyorum karar veremedim.

Niacinamide yasak değil o zaman? Bende serum kullanıyorum.

Yağız eşimde istiyor benimde hoşuma gidiyor ama anlamını kara diye duymuştum oyuzden olumlu bakmiyordum şimdi anlamına baktim aslında güzelmiş sert ,dayanıklı, yiğit, esmer anlamindaymis
oğlum olsaydı kara gözlü olsun çok isterdim tam benlik isimmiz yağız boşuna istememişim o zaman :)

Doktorunuz belirli mi? Maddi olarak imkanınız varsa özel daha rahat oluyor .

Kızlar isim konusunda çok kararsızım aklımda bir kaç isim var sizinde beğenilerinizi alayım sosisimine de uyum sağlaması hoşuna gidiyor hangi isimler güzel
Ege Öztek
Deniz Öztek
Ayaz Öztek
Yiğit Öztek
Efe Öztek
Kerem Öztek

Doktorunuz belirli mi? Maddi olarak imkanınız varsa özel daha rahat oluyor .
Evet doktorum belli sayılır dış merkezden gelecek. Ben de rahat olması açısından özele daha yakınım hastaneler hakkında bilgi toplamaya çalışıyorum daha çok var tabi ama merak ediyorum

Gülçin serpim üstün çok tatlı bi kadın kendisinden memnunum sizin özelde gittiğiniz tavsiye ettiğiniz bir doktorunuz var mı
Ben tüp bebek ile hamile kaldım. Prof Dr. Mehmet erdem doktorum. 10. Haftaya kadar ücretsiz takip etti. Simdi 13. Haftadayım. Kendisine muayene gittim 12. Haftada Çok iyi bir doktordur aylık muayenesi 3500 tl. Doğumu tobb da yaptırıyor. O da 85 bin. Süreçte fetal dna, detaylı usg gibi masraflarda çıkacak ve maddi olrak zorlayacak gibi o yüzden daha makul bir yer arıyorum

Bizim konseptimiz küçük prens. O yüzden küçük prensli kar küreleri aldım hediyelik olarak. Asetat kapaklı kutulara koyup süsleyeceğim üzerine de pleksi isimlik yaptırırım diye düşündüm. Kapı süsümüz vs her şey küçük prensli

Şu an 80 bin dedi bana da muhtemelen şubat ayına kadar o da değişecek ben de arayış içerisindeyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…