Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    132
Teşekkür ederim. Benim de hemoglobinim 13 ten 10 a düşmüş. Çok çabuk yoruluyorum ben de. İştahım kötü. Kilo verdim zaten ilk 3 ay bulantılar yüzünden. Sonra sabitlenmiş. 2 haftada bir kontrole gidiyorum 200-250 gr artıyor 2 haftada düşünün o da bebeğe rahime vs giden gr lar muhtemelen

Kızlar hediyelik,kapı süsü gibi şeylere baktınız mı? Düşünüyor musunuz bunları yaptırmayı
kapı süsü en yakın arkadaşım yapıcak boyayacak güzel bir konseptte. hediyelik yıldız şeklinde makrome anahtarlık yapmayı düşünüyorum enerjim yeterse (soyadımız yıldız) eğer enerjim olmaz ise minik kolonyalardan doldurucam kendım üstüne de etiket yaptırıcam. oda süsleme yapmıcam ona vereceğim parayı doğum fotoğrafçısına vereceğim. ama balon felan alırım kendim

Benim de pazartesi günü hemoglobin 10, ferritin 45-50 çıktı. Demiri 2 günde bir al demişti doktor 10 hafta önce. Ama şimdi kan düşük çıkınca her gün al dediler. Umarım yeterli gelir günde 1
Canım ben günde 1 içmeme rağmen düşmüş günde ikiye çıktık bakalım

Valla birsürü şey kullanmaya başladık. Bu kadarı normal mi diye düşünmüyor değilim ama doktor ne diyorsa onu yapıyoruz

ben multıvitamin kullanıyorum içinde demir de var. ben de aşırı kabız oldum ama demirden mi bağırsakların yer değiştirmesinden mi bilemiyorum. doktorum magnezyuma başlattı baya rahatladım. demir kullanmamak bir seçenek değil dedi

Biz ismi belli olunca sipariş verdik kapı süsünü ve hediyelikleri
Hediyelik ne seçtiniz? Çok heyecanlı şeyler dimi
Ben yaptiricam ama isme karar veremedik :)
Oda icinde susleme istemiyorum ama kapi susu ve gelenlere hediyelik yaptiricam sadece
Ben de odanın içini kendim süsleyeceğim gelenlere hediyelik düşünüyorum ama ne olsa karar veremedim
Ne kadar güzel düşünmüşsünüz yıldız anlamlı olur Ben de kendim süslerim odayı. Geçen sene doğum için doğum anı değil ama sonrasında çekim yaptırmıştım ama kendim ayağa kalkıp hazırlanamadım benim dışımda herkesin oldu fotoğrafı bu sene kısmet artık

sus esyasi givi bisey düşünüyorum hatira kalsin diye ben

Merhaba sorunuza yanıt alabildiniz mi ben de ankarada şehir hastanesi veya özel arasında kararsızım tabi herşey normal olursa. Koru hastanesinde sadece doğum 80 bin dedi bir doktorum. Kararsızım. Ankarada olanlar bilgilendirebilirseniz sevinirim teşekkürler.

Doktorunuz orijinal ilacın muadilini yazmıştır. Bazı ilaçlarda fiyat farkı çıkabiliyor, o durumda orjinalini fark çıkarmayanı alabilirsiniz bence , bunlar tamamen ilaç firmalarıyla ilgili şeyler , ilaç aynı ilaç

Ben Buğra ismini çok seviyorum ama kuzenimin ismi olduğu için koymadım onun dışında Yaman, Yağız, Mert, Poyraz, Rüzgar, Demir, Atlas, Alaz şimdilik aklıma gelenler
Buğra güzelmiş yagizda eşim istiyor benimde hoşuma gidiyor ama yagizin anlamı kara diye biliyorum oyuzden koyasım gelmiyor sanki hem hitabı hem anlamı güzel olsun istiyorum bakalım tesekkurler isimler için hepside guzel

oğlum olsaydı yaman koyacaktık ama ben yağız ismini de çok beğeniyorum <3
Yağız eşimde istiyor benimde hoşuma gidiyor ama anlamını kara diye duymuştum oyuzden olumlu bakmiyordum şimdi anlamına baktim aslında güzelmiş sert ,dayanıklı, yiğit, esmer anlamindaymis

Maalesef cevap alamadım. Sadece doğum çok fazla koru için. Sanırım şuan sgk anlaşması da yok. Yoğun bakım ihtşyacı olursa bebek için ücret taleb edebilir.4.5 yıl önce koru çukurambarda doğum yaptım doktorum dışarıdandı. O zaman sgk anlaşması vardı

Kızlar hediyelik,kapı süsü gibi şeylere baktınız mı? Düşünüyor musunuz bunları yaptırmayı

Ben yaptırdım bile. Bugün elime ulaştı. Meleğineli sayfasına yaptırmıştım ilk kızımda. Çok güzeldi. Unicorn üstünde kız bebek figürü vardı. Ama şimdi mori designa yaptırdım fakat memnun kalmadım pek. Hem pahalı hem sıkıntılı oldu benim için. 500 tl de kargo ücreti verdim üstüne.
Yine de kullanacağım tabii ki. Kocaman bir süs geldi.
Bir de boş çikolata kutusu yaptırdım. Zamanı gelince içini kendim dolduracağım kaliteli çikolatalar ve drajelerle.
Büyük boy da kolonya yaptırdım. Hepsi benim seçtiğim bir resimle ve kızımın ismiyle oldu.
İlk kızımda da çok beklemeden yaptırmıştım kapı süsünü.
Hediyelik de güzel olur. Ben yaptırmayacağım ama seçenek çok. Şeker hamuru kurabiye yaptıracağım sadece son olarak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…