Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    132
Benim 3 ay dokunca folik asiti bırakmamı söyledi Dr. Ve bıraktım

Sizinle aynıymış bende bugün 20+0 oldum çok şükür bugünlerimize pazartesi günü kontrolüm var 4 ekimdese detayı ultrosan randevum inşallah sağlıklı sonuçlar alırız

Birisi benim kilolarımdaysa direk boyunu sormak istiyorum size de sorayım boyunuz kaç 160 ın 75 kilosuyla 170 in 75 kilosu aynı olmuyor
1,63 canım tombikimsiyim kilolu hamile kaldım planlı değildi 73 le hamile kaldım 2 kilo aldım son 3 haftada, iştahım açıldı çünkü özellikle tatlıya karşı ondan aldım inşallah doğuma kadar en fazla 80 le tamamlarım

Sizinle aynıymış bende bugün 20+0 oldum çok şükür bugünlerimize pazartesi günü kontrolüm var 4 ekimdese detayı ultrosan randevum inşallah sağlıklı sonuçlar alırız
Amin inşallah canım ben 22.haftada detaylıya girmeyi tercih ediyorum diğer gebeliklerimdede öyle yapmıştım :)

Doktorum bana regenio max kullanmamı önerdi içinde folik asit ve birkaç vitamin de var onu kullanıyorum.

Arkadaşlar selamlar bu üründen kullanan veya alan var mı? Almayı düşünüyoruz size de danışmak istedim
Bir arkadaşım bu sallanan ürünlerin ilk 6 ay en çok kullandığı memnun kaldığı ürünler olduğunu söyledi sürekli bebeğini bunda uyutmuş aklınızda olsun

Göğüs uçlarım yarık yarık kızlar ya az önce su aktı içlerinden Hindistan cevizi yağı sürüyorum ama hiç etkiai olmuyor o çatlaklara. Kimisi de bir şey sürüp göğüs uclarını uyarmayın erkwn doğumu tetikler fln yazmış. Krem sürmekle uyarılmaz herhlde degil mi. Benim gibi olan var mı catlakları karnımda hiç kuruluk çatlak vs yok şükür ama göğüs ucu fena

Bebek sağlıklı senn sağlıklı ol inşallah zamanında doğum da yaparsın. Kötü düşünme beencede iyi. Düşünelim iyi oolur insallaah

Bugün detaylıya girdim
Koroid pleksus kisti geçmiş, Dr görmedi çok şükür
Bu sefer de ARSA çıktı. Perinatolog aldırmayı düşünürsen nipt yaptırabilirsin dedi. Down, Di George gibi sendromlarda bu bulgu daha sık görüldüğü için öneriyoruz çıkınca dedi. Kendi Dr unla da konuşursun dedi. Çıkışta araştırdım, forumlarda izole ARSA için birçok perinatologun hiçbir sorun olmayacağını söylediğini aktarmış hastalar. İnşallah hiçbirimiz bebeği aldırma/aldırmama seçimi yapmak zorunda kalmayız hepimizinkiler sağlıklı doğar. Nipt yaptırmayı düşünmüyorum. USG'de bulgu vermeyen downlı bebekler de var sonuçta, tabloya bakıp sağlıklı bebek diyemem ama izole ARSA ile de down denmiyor. İçime kötü bir his yerleşmedi, duaya devam. Sıradaki kontrol şeker yüklemesi.

Benim de bundan alasım vardı ama Manuel olan yani elektrikli olmayanı alacağım. Dediğin gibi çok kullanılıyor elin ayağın olur ilk 6 8 ay bence. Ben Manuel alacağım çünkü ilerleyen aylarda bebeğin hareketi ile kendi sallansın diye. Bebeğin hareketi ile kontrol etme duygusu falan oluşuyormuş faydalı imiş öyle diyorlar. Bi de daha az yer kaplasın diye. Bu otomatikler de çok tatlı çok güzel tabi ilk doğduğunda özellikle. Fikirlerimizi paylaşalım yavaştan alışverişler başlıyor sanırım

Sırf bunları duyup kafamı bulandırmamak için doktora gidesim gelmiyor. Sen içini ferah tut sadece ihtimal konuşuyorlar. Neticede söyledikleri kilo ve boy ile bile doğmuyor çocuklar tüm yorumlar farazi. O yüzden çok kafaya takmamak lazım ama insan takıyor işte. Her şey yolunda olur inşallah.

Tek bir bulgu ile kesin bir teşhis konulması mümkün değil bence de. İnşallah hersey yolunda gider bolca dua edelim kistin geçtiğini söyleyeceğinize de emindim zaten çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…