- Konu Sahibi Mrs Dalloway
-
- #10.361
Benim 3 ay dokunca folik asiti bırakmamı söyledi Dr. Ve bıraktımKızlar folik asit e devam ediyor musunuz, gebelik öncesinde de 4 ay kadar kullandım. Şimdi de ocean mumy kullanıyorum onun içinde var. Dr devam dedi ama başka drlar fazlasını önermiyor. Bıraktınız mı folik asit i siz
Çoğu kişi ilk üç ay zor zamanlar geçiriyor yemek yiyemiyor bundan dolayı kilo bile veriyorlar . Benim hiç olmadı yememden hiç kesilmedim . Bende 3-4 kg almışımdır.Yorumlara göre fazla almışım gibi duruyor ondan dolayı sormak istedim
Birisi benim kilolarımdaysa direk boyunu sormak istiyorum size de sorayım boyunuz kaçYok kız 75 kiloyum ama vuruşları artık belli oluyor çektim buraya atılmıyormuş üzüldüm gösterecektim yoksa
Sizinle aynıymış bende bugün 20+0 oldumŞuan 20+0'ım canım ama mesela sağlık ocağına gittiğimde 21 olarak sayılıyor 21 den gün alıyor gibi yaş alır gibi yani burada aşağıya yaptığımız bebek döngüsündede öyle gözüküyor yarın hamileliğinin 21.ci haftasındasın diyecek site otomatik
Şimdi nasılsın hala aynı duygular devam ediyor muCok çok tşk ederim amin inşaallahevet planlı bir gebelikti aslında
1,63 canım tombikimsiyim kilolu hamile kaldım planlı değildi 73 le hamile kaldım 2 kilo aldım son 3 haftada, iştahım açıldı çünkü özellikle tatlıya karşı ondan aldım inşallah doğuma kadar en fazla 80 le tamamlarımBirisi benim kilolarımdaysa direk boyunu sormak istiyorum size de sorayım boyunuz kaç160 ın 75 kilosuyla 170 in 75 kilosu aynı olmuyor
Amin inşallah canım ben 22.haftada detaylıya girmeyi tercih ediyorum diğer gebeliklerimdede öyle yapmıştım :)Sizinle aynıymış bende bugün 20+0 oldumçok şükür bugünlerimize pazartesi günü kontrolüm var 4 ekimdese detayı ultrosan randevum inşallah sağlıklı sonuçlar alırız
Doktordan doktora çok farkediyo ya.. Multivitamin kullanıyor musunuz pekiBenim 3 ay dokunca folik asiti bırakmamı söyledi Dr. Ve bıraktım
Totalde 12 kg diyorlar canim fazla gorme lutfenn15 Haftalık oldum 4 kg almışı fazlamı sizce?
Doktorum bana regenio max kullanmamı önerdi içinde folik asit ve birkaç vitamin de var onu kullanıyorum.Kızlar folik asit e devam ediyor musunuz, gebelik öncesinde de 4 ay kadar kullandım. Şimdi de ocean mumy kullanıyorum onun içinde var. Dr devam dedi ama başka drlar fazlasını önermiyor. Bıraktınız mı folik asit i siz
Bebek sağlıklı senn sağlıklı ol inşallah zamanında doğum da yaparsın. Kötü düşünme beencede iyi. Düşünelim iyi oolur insallaahçok teşekkür ederim. kontrollerim sıklaşacak her hafta gitmem gerekecek çünkü her zaman erken doğum riskim olacak bundan sebep sancım var mı bebek iyi mi sürekli kontrol altında olması gerekecek. safra asidini düşürmek için ilaç tedavisine başlamam gerekecek. bebek normal gelmek istese de malesef sezeryan olacağım doğum travması olmaması için. çok daha kötü ihtimaller var ama onları düşünmek veya dillendirmek istemiyorum. yeme içme olaylarına daha dikkat etmem gerek bir de.
Yade ismini beğendim belki o da olabilir leyla var ailede istemiyorum :) sevmem kendisiniieski isimleri beğeniyorsanız benim favorim leyla
Benim de bundan alasım vardı ama Manuel olan yani elektrikli olmayanı alacağım. Dediğin gibi çok kullanılıyor elin ayağın olur ilk 6 8 ay bence. Ben Manuel alacağım çünkü ilerleyen aylarda bebeğin hareketi ile kendi sallansın diye. Bebeğin hareketi ile kontrol etme duygusu falan oluşuyormuş faydalı imiş öyle diyorlar. Bi de daha az yer kaplasın diye. Bu otomatikler de çok tatlı çok güzel tabi ilk doğduğunda özellikle.Arkadaşlar selamlar bu üründen kullanan veya alan var mı? Almayı düşünüyoruz size de danışmak istedim
Bir arkadaşım bu sallanan ürünlerin ilk 6 ay en çok kullandığı memnun kaldığı ürünler olduğunu söyledi sürekli bebeğini bunda uyutmuş aklınızda olsunEki Görüntüle 3648053
Sırf bunları duyup kafamı bulandırmamak için doktora gidesim gelmiyor. Sen içini ferah tut sadece ihtimal konuşuyorlar. Neticede söyledikleri kilo ve boy ile bile doğmuyor çocuklar tüm yorumlar farazi. O yüzden çok kafaya takmamak lazım ama insan takıyor işte. Her şey yolunda olur inşallah.Bugün detaylıya girdim
Koroid pleksus kisti geçmiş, Dr görmedi çok şükür
Bu sefer de ARSA çıktı. Perinatolog aldırmayı düşünürsen nipt yaptırabilirsin dedi. Down, Di George gibi sendromlarda bu bulgu daha sık görüldüğü için öneriyoruz çıkınca dedi. Kendi Dr unla da konuşursun dedi. Çıkışta araştırdım, forumlarda izole ARSA için birçok perinatologun hiçbir sorun olmayacağını söylediğini aktarmış hastalar. İnşallah hiçbirimiz bebeği aldırma/aldırmama seçimi yapmak zorunda kalmayız hepimizinkiler sağlıklı doğar. Nipt yaptırmayı düşünmüyorum. USG'de bulgu vermeyen downlı bebekler de var sonuçta, tabloya bakıp sağlıklı bebek diyemem ama izole ARSA ile de down denmiyor. İçime kötü bir his yerleşmedi, duaya devam. Sıradaki kontrol şeker yüklemesi.
Tek bir bulgu ile kesin bir teşhis konulması mümkün değil bence de. İnşallah hersey yolunda gider bolca dua edelimBugün detaylıya girdim
Koroid pleksus kisti geçmiş, Dr görmedi çok şükür
Bu sefer de ARSA çıktı. Perinatolog aldırmayı düşünürsen nipt yaptırabilirsin dedi. Down, Di George gibi sendromlarda bu bulgu daha sık görüldüğü için öneriyoruz çıkınca dedi. Kendi Dr unla da konuşursun dedi. Çıkışta araştırdım, forumlarda izole ARSA için birçok perinatologun hiçbir sorun olmayacağını söylediğini aktarmış hastalar. İnşallah hiçbirimiz bebeği aldırma/aldırmama seçimi yapmak zorunda kalmayız hepimizinkiler sağlıklı doğar. Nipt yaptırmayı düşünmüyorum. USG'de bulgu vermeyen downlı bebekler de var sonuçta, tabloya bakıp sağlıklı bebek diyemem ama izole ARSA ile de down denmiyor. İçime kötü bir his yerleşmedi, duaya devam. Sıradaki kontrol şeker yüklemesi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?