Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    132
Ben de 3.5 kilo aldım 20 haftam doldu, aslında hedefim 2ydi. İlk gebeliğimde kendimi parça parça bu dönemlerde de almaya zorlamıştım sonra doğuma +17-18 kilo ile girdim tabi ödem de vardı baya. Ama o özellikle son haftalarda olan iradesizlik, o şeker isteğim o kadar yüksekti ki morbid obezlerin ne hissettiğini anladım. O yüzden bu gebeliğimde bebeğin ihtiyaçlarını aksatmayacak şekilde minimum kilo almayı hedefledim. Sonlarda da şeker çıldırması yaşamamak için proteine ağırlık vermeye çalışacağım. Sezaryen olduğum için 2 kilo 2 kilodur ne kadarını korursam kâr. Bu sefer 12 kilo ile doğuma girmek hedefim, hayırlısı.

Benim ilk gebeliğim zaten zayıf değildim ben de sağlık için kilo almak istemiyorum aslında şu an 78 kilo oldum 5 kilo alarak. İnşallah sağlıkla devam ederiz.

çookk amin allah razı olsun teşekkür ederim. içim ferah allaha guvenıyorum inşallah dediğiniz gibi sorunsuz geçecek bence de. ama yine de insan bir tuhaf oluyor bir anda her şey önemsizleşti gözümde ve şimdiden ne kdr bağlandığımı farkettim kızıma.

Umarım düşünceleriniz ve söyledikleriniz kadar güzel geçer her şey Çok huzur verdiniz çok teşekkür ederim

Evet canım gerçekten iyi düşünelim iyi olsun hepimiz inan farklı şeylerle uğraşarak ilerliyoruz, Allah evlatlarımızı vakti gelince sağlıcakla kucağımıza almayıp nasip etsin

Evet canım gerçekten iyi düşünelim iyi olsun hepimiz inan farklı şeylerle uğraşarak ilerliyoruz, Allah evlatlarımızı vakti gelince sağlıcakla kucağımıza almayıp nasip etsin
amin hepımızın inşallah o güzel günleri görelimmm de lohusalık soruları soralım bırbırımıze burda

Bebiş tekmelerken çektim kızlar keşke buraya video atma özelliği olsa direk atardım göstermek için gofret yiyip uzandım direk tekmeler attı tam 20 haftalık oldum
Ay daha geçen haftalar hissetmiyorum diyordunuz şimdi dışardan bile belli oluyor demek maşallah minik kuşa oh Allah güç kuvvet versin

Bebiş tekmelerken çektim kızlar keşke buraya video atma özelliği olsa direk atardım göstermek için gofret yiyip uzandım direk tekmeler attı tam 20 haftalık oldum
Şey sormak istiyorum size örneğin 18+..... günlüksünüz. Bu durumda 18 haftalık gebe mi sayılıyoruz 19 mu soran olunca ne diyorsunuz

Çok geçmiş olsun ya. Kolestaz olması durumunda ne olacak

Çok geçmiş olsun ya. Kolestaz olması durumunda ne olacak
çok teşekkür ederim. kontrollerim sıklaşacak her hafta gitmem gerekecek çünkü her zaman erken doğum riskim olacak bundan sebep sancım var mı bebek iyi mi sürekli kontrol altında olması gerekecek. safra asidini düşürmek için ilaç tedavisine başlamam gerekecek. bebek normal gelmek istese de malesef sezeryan olacağım doğum travması olmaması için. çok daha kötü ihtimaller var ama onları düşünmek veya dillendirmek istemiyorum. yeme içme olaylarına daha dikkat etmem gerek bir de.

Özel bir klinik verdi ama ikiz gebeyim *2 yani fiyat muhtemelen. Tekil gebeler için 7.000 TL sanırım. Ama tabi bu da çok değil mi....

Tek gebelik için 7 binse yine iyi.

Ben de ya kendi doktorumun olduğu hastaneye gideceğim florya medical park’a ya da bahçelievler memorial’a.

Memorial 11.500 dedi. Ama özel sigorta geçiyor orada. O yüzden indirim alabilirim.

Medical park’ı henüz sormadım. Muayeneye gidince öğreneceğim. Özel sigorta geçmiyor diye görünüyor randevu alırken. 10 binden aşağı olmaz sanki orası da. O yüzden sizinki daha iyiymiş.

Merhaba hanımlar 19. Haftadayız. Geçen hafta pıt pıt kalp atışı şeklinde hissediyordum. İki gündür hissetmiyorum. Siz hissediyor musunuz.

Ben dün size hissedemiyorum yazdıktan kısa süre sonra hissettim kızımın hareketlerini. Çok güzeldi.
Bir de sabah uyanınca hareketlilik oldu.
Yani bundan sonra her an olabilir. epeydir hissetmiyordum ama orada minik kuzum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…