Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    132
Memorial 'den özel sağlıkla indirim fiyatı alırsanız bana da yazar mısınız? en azından ortalama bişey oluşur kafamda. bende orada yaptırmak istiyorum çünkü
bide ne kadar sürüyor işlem acaba yarım saat 1 saat diyen var.

Şey sormak istiyorum size örneğin 18+..... günlüksünüz. Bu durumda 18 haftalık gebe mi sayılıyoruz 19 mu soran olunca ne diyorsunuz
bende 17+1 haftalığım ve tam olarak bu şekilde diyorum, 18'e yuvarlamıyorum :) çünkü hala o hafta dolmamış oluyor.

22. haftadan sonra 5 ay bitmiyor mu :) işte hesaplar burada karışıyor benim 20 küsür haftada da 21 haftalık düz söyleniyor sanırım küsüratsız
20 hafta dolu dolu beş ay oluyor eskilerin hesabına göre haftalık hesaptan anlamayanlar zaten genelde annemler fln :) onların zamanında öyle değildi ya

Ay daha geçen haftalar hissetmiyorum diyordunuz şimdi dışardan bile belli oluyor demek maşallah minik kuşa oh Allah güç kuvvet versin
Evet canım o kuruntularım geçti artık çok şükür hissetmek kadar içini ferahlatan birşey yok hepiniz hissedersiniz inşallah en kısa zamanda

Şey sormak istiyorum size örneğin 18+..... günlüksünüz. Bu durumda 18 haftalık gebe mi sayılıyoruz 19 mu soran olunca ne diyorsunuz
Şuan 20+0'ım canım ama mesela sağlık ocağına gittiğimde 21 olarak sayılıyor 21 den gün alıyor gibi yaş alır gibi yani burada aşağıya yaptığımız bebek döngüsündede öyle gözüküyor yarın hamileliğinin 21.ci haftasındasın diyecek site otomatik

Geçmiş olsun

Cok çok tşk ederim amin inşaallah evet planlı bir gebelikti aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…