• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    132
Kızçeler gittim doktora plesantam yukarı çekmiş kendini biraz, rahim ağzını kapatmıyormuş ama yine öndeymiş, dikkatli olacağım şeyleri sordum tekrar ağır kaldırma ıkınma dedi, yani önde olması genelde duyduğum karşılaştığımız bir durum olduğunu düşünüyorum biraz dikkatle Allahın izniyle güzel olcak her şey🩷 Güzel enerjiiiiler yolluyorum 💗 @mayda123 C cankulagi
cidooss cidooss

Allah korktuğumuzu uğratmasın sağlıcakla kucağınıza alın 🤍

Kızlar merhaba , yatak konusunda çok kararsızım. Ben çalışıyorum ve doğum sonrası bebeğimle kaç ay birlikte olacağım bilmiyorum . İş başlayana kadar kendim bakacağım sonrası en iyi ihtimale annem bakacak. Kendi evimde bakacak. Ondan da yatağımın yanına ahşap sağlam sallanabilen bir yatak almak istiyorum belki sonra uzayabilen. Bir kaç kez masraf etmek istemiyorum ve annemde bizim evde iş yapmayacağı için yatağın odadan odaya dolaşmasına gerek kalmayacak. Ek olarak bir tane reflü yatağı, bir tane de elektrikli ana kucağı almayı düşünüyorum. Sizlerin farklı önerisi var mı? Annem yaşlı birde onun işini kolaylaştıracak şeylerinde önerisine ihtiyacım var. Şöyle yapsan daha iyi olacak diyebileceğiniz bir şeyler var ise çok sevinirim. 🙏🏻

En başından beri sağ taraftaydı hareketini henüz bir kere hissettim artık yer değiştiriyordur zaten içeride
Benim de hep sağda hissediyordum şimdi tam ortada hep ve çok aşağıda bilmiyorum niye ama kusura bakma senide böyle sorularimla sık boğaz ettim hakkını helal et canım

kızlar selam 16. haftadayım ben, detaylı ultrason sanırım 20. haftada yapılıyor. Kendi doktorum perinatolojiye yönlendirecek. Bu durumda yine farklı bir özel klinikte detaylıya gitmektense devlete gitmek istiyorum ve tabi kii önümüzdeki 2 hafta içinde hiç randevu gözükmüyor. Fakat detaylı 18-22. haftalar arası oluyor. İdeali var mıdır bileniniz var mı? Ne zaman yaptırmak daha iyi olur acaba. Ona göre önden randevu ayarlamak istiyorum arkadaşım 20. haftada niyetine girip ancak 24. haftasına randevu alabilmişti.

kızlar selam 16. haftadayım ben, detaylı ultrason sanırım 20. haftada yapılıyor. Kendi doktorum perinatolojiye yönlendirecek. Bu durumda yine farklı bir özel klinikte detaylıya gitmektense devlete gitmek istiyorum ve tabi kii önümüzdeki 2 hafta içinde hiç randevu gözükmüyor. Fakat detaylı 18-22. haftalar arası oluyor. İdeali var mıdır bileniniz var mı? Ne zaman yaptırmak daha iyi olur acaba. Ona göre önden randevu ayarlamak istiyorum arkadaşım 20. haftada niyetine girip ancak 24. haftasına randevu alabilmişti.
Merhaba. Benim perinatoloğum 20. Haftada yapıyor detaylı ultrasonu tercihi 20. Haftaymış. Devlette perinatolojiden randevu almak için öncelikle kadın doğum uzmanından randevu alıp onun sizi sevk etmesiyle perinatologdan randevu alabiliyormuşsunuz.

Kızlar bugün sağlık ocağına gittim kan testlerimi yaptırmak için. Tetanoz aşın yaklaşıyor 20. Haftada yapıyoruz dediler. Bende riskli gebelik geçiriyorum o yüzden daha geç yaptırmak istiyorum aşıyı dedim. Aaa öyle mi o zaman zaten sonraki haftalarda yaparız dediler. Doğumdan bir ay önceye kadar yapılabildiğini söylediler. Sizinde bilginiz olsun istedim

Kızlar bugün sağlık ocağına gittim kan testlerimi yaptırmak için. Tetanoz aşın yaklaşıyor 20. Haftada yapıyoruz dediler. Bende riskli gebelik geçiriyorum o yüzden daha geç yaptırmak istiyorum aşıyı dedim. Aaa öyle mi o zaman zaten sonraki haftalarda yaparız dediler. Doğumdan bir ay önceye kadar yapılabildiğini söylediler. Sizinde bilginiz olsun istedim
Yaa tetanoz aşısını bende biraz geç yaptırmak istiyorum açıkçası

Benimde 16 .hafta da gittiğimde doktor perinatolojiye yönlendirdi orda 21.haftaya gün verdiler şehir hastanesi ne gidiyorum bende

Merhaba. Benim perinatoloğum 20. Haftada yapıyor detaylı ultrasonu tercihi 20. Haftaymış. Devlette perinatolojiden randevu almak için öncelikle kadın doğum uzmanından randevu alıp onun sizi sevk etmesiyle perinatologdan randevu alabiliyormuşsunuz.
Benimde 16 .hafta da gittiğimde doktor perinatolojiye yönlendirdi orda 21.haftaya gün verdiler şehir hastanesi ne gidiyorum bende
çok teşekkür ederim kızlar yorumlarınız için. Bu arada sağlık ocağında tekrar testleri kaçıncı haftada yaptırmalıyız acaba? az önce arayıp bir ara gel dediler bana da

Back
X