• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    132
Multivitaminimde var benim de, gebeliği öğrendiğimden beri kullanıyorum ama düşmüş bayağı. Artık bebek çekiyor bizden
Multivitamindeki yetersiz bir miktar olduğu için ekstra demir hapı veriyor aslında doktorlar. Ama her dr aynı değil demek ki. Ben de arkadaşlarım da kuzenlerim de hamile kimi tanıdıysam demir hapına başladı multivitamine ek

Aranızda Memorial’da perinatoloğa gidecek olan var mı?
Özel sigorta ile fiyatı ne civarda oluyor? Geçerli mi sigorta detaylı ultrasonda acaba?

Benim canım vişne suyu istiyor ama maalesef her sene vişne alıp suyunu yaparken bu sene o kadar azdı ki yarım kilo yediğimle kaldım. Sonra da hiç bulamadım pazarlarda marketlerde.
%100 vişne suyu diye satılanlardan denediklerimi de pek sevemedim.

Ben de portakal suyuna geçtim vişne olmayınca. Exotic markasının sıkma portakal sularına bayılıyorum. Hem ondan aldım büyük boy. Hem de nar+portakal karışımı olanı aldım. Bence çok iyi. şekerimizi fazlaca yükselteceği için az tüketmek lazım tabii ki.😇

Bana doktor şase verdi magvital ama içmesi baya eziyet. hapa geçeceğim. olumsuz bir etkisi olmadı. Bir de kabak çekirdeği de magnezyum açısından zengin. Onu da Her gün yiyorum.
Ya nerede yaşıyorsunuz benim buzluğum vişne dolu. İçime dert oldu okuyunca

Ya nerede yaşıyorsunuz benim buzluğum vişne dolu. İçime dert oldu okuyunca

Aa gerçekten mi 🥺 ne güzel bulmuşsunuz.
Dert olmasın ama hiç çünkü hevesim geçti zaten. ☺️ çok naziksiniz😇

istanbul’da bulamadım ben. çok yere baktım ve etrafta da soruşturdum, bakmalarını istedim ama yoktu.
Bodrum’da çok çıkmış onu biliyorum bi tek. Orada olduğunu bilsem akrabalardan isterdim ama gerçi yolda bozulurdu gelene kadar belki de. Sağlık olsun.

Benim canım vişne suyu istiyor ama maalesef her sene vişne alıp suyunu yaparken bu sene o kadar azdı ki yarım kilo yediğimle kaldım. Sonra da hiç bulamadım pazarlarda marketlerde.

Ben de portakal suyuna geçtim vişne olmayınca. Exotic markasının sıkma portakal sularına bayılıyorum. Hem ondan aldım büyük boy. Hem de nar+portakal karışımı olanı aldım. Bence çok iyi. şekerimizi fazlaca yükselteceği için az tüketmek lazım tabii ki.😇

Bana doktor şase verdi magvital ama içmesi baya eziyet. hapa geçeceğim. olumsuz bir etkisi olmadı. Bir de kabak çekirdeği de magnezyum açısından zengin. Onu da Her gün yiyorum.
Merhaba nerede yaşıyorsunuz keşke size kendi yaptığımızı ulaştırabilsem

Bende içemiyorum büyük hapları, ortadan ikiye kırıp içiyorum 2 seferde 🙂

Off portakal suyu benimde aşırı canım çekiyordu ben buldum aldım üç gündür içiyorum 🤣 magnezyum olarak Ocean Extramag kullanıyorum bana iyi geldi,bende kabızlık sorunu var en başından beri bi değişiklik yok henüz
Böyle içemiyorsan şase (toz) formülünü araştır mutlaka
Saşe formuna bakayım teşekkür ederim kızlar 😊

Yaa evet bu sene çok azdı vişne yani yok gibiydi, ben de buzluğa atardım bulamadık. Portakal suyu icin bakayım teşekkür ederim 😊
Magnezyum alternatif bakayım ben de. Kabak çekirdeği de iyi fikirmiş teşekkürler😊

Multivitamindeki yetersiz bir miktar olduğu için ekstra demir hapı veriyor aslında doktorlar. Ama her dr aynı değil demek ki. Ben de arkadaşlarım da kuzenlerim de hamile kimi tanıdıysam demir hapına başladı multivitamine ek
Ben de grupta görünce anladım ek gerekiyormuş bi bende sorun yokmuş 😅 benim sorunum gastrit var eskiden beri demir hapi içemiyorum. Gastrit ataklarimi tetikliyor ek olarak mide koruyucu alsam bile. Şimdi de göze alamam zaten az yemek yiyorum. Belli aralarla serum alıyordum onceden. Şimdi uygun değil serum da. Damla şeklinde önerdi Dr onu bi deneyeceğim bakalım

Aa gerçekten mi 🥺 ne güzel bulmuşsunuz.
Dert olmasın ama hiç çünkü hevesim geçti zaten. ☺️ çok naziksiniz😇

istanbul’da bulamadım ben. çok yere baktım ve etrafta da soruşturdum, bakmalarını istedim ama yoktu.
Bodrum’da çok çıkmış onu biliyorum bi tek. Orada olduğunu bilsem akrabalardan isterdim ama gerçi yolda bozulurdu gelene kadar belki de. Sağlık olsun.
Benim babaannemin bahçesindeki ağaçta olmuştu üç poşet getirdi bana. Bende hepsini buzluğa attım. Yakınız bende kocaelideyim fikriniz değişirse gerçekten seve seve verebilirim size 🫶🏻🫶🏻

Kız anneleri neler aldınız? Ben baya bir kollu zıbın tek alt 2 3 yenidoğan kıyafet çorap aldım 2 tanr de müslin örtü aldım
Beşli kollu zıbın iki fermuarlı tulum bir çıtçıtlı tulum bir tane polarlı tulum iki şapka bir ayakkabı aldım bende kalanı detaylıdan sonra almayı düşünüyorum 🙃

Kızlar ne tahlili veriyorsunuz normal değerlerinize baktırmak için mi yoksa bu haftalar da yapılıyor mu herkes kan tahlili veriyor :)

Ben de doğum paketi yaptırdım 20.haftada olduğum için 54 bin tuttu kızlar, sadece ayrıntılı ultrason 4500 müş. Sadece doğum 45bin.
Hayırlısı artık. Ayrıntılıyı Hastanede yaptıracaksanız 18.haftada en gec ayarlamaya çalışın bana bi ay sonrasına verebildiler

Back
X