• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    132
benim bebiş erkek biraz bohem tarzda baktım uzun süredir mağaza dolaşıyordum dün sonunda aldım şimdi boyadır paneldir perdedir onlara girişicem. evet dedğiniz gibi her bütçeye göre dayanıklılıkta değişiyor içide sunta olan sıkıştırılmış sunta olan birçok seçenek var mağazalarada giriyosun dolabın kapısına tık tık yapsan ses bile farklı geliyor. istanbulda yaşıyorsanız avrupa yakasında masko var caddesi bebek mağazalarıyla dolu öneririm uğramanızı
Evet bende maskodan bakacağım biraz vintage hoş beyaz bir model düşünüyorum minik prenses için🌸 ben lake almayı düşünüyorum sunta olanlar uzun ömürlü gibi durmuyorlar kesinlikle, istanbul için avrupa yakasında masko, anadolu yakasında modako da harika mobilyacılar var ve her bütçeye göre bulunabilir

Ayy ne tatlı maşallah😇 hareketlerini hissetmekte çok güzel bir duyguymuş hepimiz bir an önce hissederiz umarım, eşimin ilk hissettiği an, yüzündeki şok ifadesi gerçekten görülmeye değerdi:) bu tekmeler giderek şiddetlenecekmiş merakla bekliyorum🌸
İnşallah 🤲😊 ben kardeşime ve anneme de elini koydurdum çok duygulandilar🥹
Size cvp yazdıktan sonra sosyal medyada gördüğüm paylaşım bu😂😂
Ben de merakla bekliyorum ilerki ayları 😄

Eklentiler

• Screenshot_20251006_133020_Instagram.webp
    Screenshot_20251006_133020_Instagram.webp
    42,3 KB · Görüntüleme: 30
benim bebiş erkek biraz bohem tarzda baktım uzun süredir mağaza dolaşıyordum dün sonunda aldım şimdi boyadır paneldir perdedir onlara girişicem. evet dedğiniz gibi her bütçeye göre dayanıklılıkta değişiyor içide sunta olan sıkıştırılmış sunta olan birçok seçenek var mağazalarada giriyosun dolabın kapısına tık tık yapsan ses bile farklı geliyor. istanbulda yaşıyorsanız avrupa yakasında masko var caddesi bebek mağazalarıyla dolu öneririm uğramanızı
Yok biz bursadayız. Aslında bursa da mobilya açısından çok zengindir. Biz yakın cevremizin aldığı yerlere gittik baktık genelde ama standart şeyler var. Biraz daha gezeceğim ama zaten sadece açık renkte bir şey bakıyorum

Evet bende maskodan bakacağım biraz vintage hoş beyaz bir model düşünüyorum minik prenses için🌸 ben lake almayı düşünüyorum sunta olanlar uzun ömürlü gibi durmuyorlar kesinlikle, istanbul için avrupa yakasında masko, anadolu yakasında modako da harika mobilyacılar var ve her bütçeye göre bulunabilir
ben anadolu yakasında oturuyorum modakoyada gittim maskoyada , maskoda seçenekler daha çok gibi geldi bana biraz zaman ayırıp iyice dolaşmak gerekiyor 🌸 birde bazı mağazalarda modeller üst katta çok oluyor sevgili hamileler biraz merdiven çıkmayı göze alarak gidin 🤗

Yok biz bursadayız. Aslında bursa da mobilya açısından çok zengindir. Biz yakın cevremizin aldığı yerlere gittik baktık genelde ama standart şeyler var. Biraz daha gezeceğim ama zaten sadece açık renkte bir şey bakıyorum
erkekler için genelde antrasit gri veya yeşiller var ama çok seçenekli değil. ben beyaz bohem tarzda kulplar ahşap yuvarlak olanlardan aldım duvarıda bej altada mavili paneller yapıp üst boş olan duvar kısmınlarına yatak tarafına ledli gece lambası veya başka seçeneklerle renk katıcam. bakalım nasıl sonuçlar çıkacak ortaya aklımda çok şey var ama birleştirince ne olucak görücez ☺️

Ben bebişin odasına divan ve şifonyer düşünüyorum ❤️ dolap için kararsızım,bir duvarı yeşile boyayıp,çiçekli duvar stickeri yapıştırayım diyorum,bulutlu zürafalı seksekli halılar gördüm tyolda,onlardan alırım😊birde mini masa sandalye almak istiyorum,park beşiği odamıza kuracağız zaten,sağlıkla gelsin bebişleerrr 🤍❤️

owli markasına ait korseleri önermişt terletmeme olması açısından hava alması açısından iyi diyordu ben onu kaydettim belki ilerde daha aklıma yatan olur henüz korseye çok yoğunlaşmadım bir oda yapma sürecindeyim şuan derdim o 😅 ama daha iyi bir seçenek bulursam sizlerlede paylaşırım sizinde önerileriniz varsa alabilirim
Çok teşekkür ederim 🌸

Uygularken ağrı yaşamadım ben ama uygulayıp uzanıyoruz ya bir süre yatıp kalktiktan sonra fitilin erimeyen kısmını dışarı atarken vajinal kasılmalar oluyordu ama ciddi bi ağrı yapmıyordu tabi. Ben aylarca kullandım kullandım ve son zamanlarda vajinanin içinde şişlikler hissetmeye başlamıştım. O dönem fitil yerleştirmek hafif ağrılı olmuştu hassasiyet sebebiyle. Burda sorduğumda fitile bağlı olmuştur zamanla geçer dediler. Kanama yaşamadım. Fitili yerleştirirken çok kuru hissediyor musunuz ya da tırnaklarınız uzunsa tahriş olmuş olabilir mi?
yok hayır tırnaklarımı asla uzun kullanmıyorum uzun zamandır. Yerleştirirken de kuruluk yoktu ama ağrı oldu nedense. Kullanmadım tekrar yarına randevu aldım en iyisi doktora sorayım. Aslında ağızdan da alınabiliyormuş olmazsa o şekilde kullanmayı sorayım problem olmazsa öyle devam edeyim

Ben bebişin odasına divan ve şifonyer düşünüyorum ❤️ dolap için kararsızım,bir duvarı yeşile boyayıp,çiçekli duvar stickeri yapıştırayım diyorum,bulutlu zürafalı seksekli halılar gördüm tyolda,onlardan alırım😊birde mini masa sandalye almak istiyorum,park beşiği odamıza kuracağız zaten,sağlıkla gelsin bebişleerrr 🤍❤️
Kesinlikle şuan oda yapma şansım olsa ben de birebir aynısını düşünürdüm. Divan fikri çok mantıklı ve uzun süreli. Şimdilik sadece park yatak alacağım devamı da doğduktan sonra artık🩷

Merhabalar bende 5 kg almışım hiç farketmeden, şuan 22+3 günlük hamileyim. Aslında sürekli çikolata vs. yemedim ama haftada 2 gün dışarda yiyip 2 akşamda tatlı yiyince doğrudan kilo almaya da müsait vücutlarımı farketmeden alıyor insan. Biraz daha dikkatli olacağım. Ancak endişe etmeyin bizimle aynı anda hamile olan ve normal kilolarda olan bir arkadaşım 10 kilo almış kişiden kişiye göre değişiyor. Doktorum 5 kilo almama çok normal diyerek karşıladı neredeyse 6. Aya gireceğiz🌸 toplamda şu kadar kilo almalıyım diye bir hedefiniz var mı? Arkadaşlar sizler ne durumdasınız
Ben de 5 aldım. Kilolu olmadığım için önceki gebelikte Dr 16 da alsan sorun yok demişti 17 kilo almışım ama sezaryen olunca zorlanmıştım. Bu sefer 12yi hedefliyorum. Doğu öncesi 1.5 ay özellikle tatlı isteğim innılmaz arttığı için kendimce temkinli olmaya çalışıyorum

tetanoz biraz ağrı yapıyor ama geçiyor ilk doz öyleydi. Ben 3 ya da 4 doz oldum biri doğumdan sonraydı. 5 yıl koruması var. Son doz çok ağrı yapmıştı ama uzun süre.

Ben de 5 aldım. Kilolu olmadığım için önceki gebelikte Dr 16 da alsan sorun yok demişti 17 kilo almışım ama sezaryen olunca zorlanmıştım. Bu sefer 12yi hedefliyorum. Doğu öncesi 1.5 ay özellikle tatlı isteğim innılmaz arttığı için kendimce temkinli olmaya çalışıyorum
Hadi bakalım, umarım hedeflerinize ulaşabilirsiniz. Bende 13-14 ü hedefledim umarım aşmadan ilerleyebilirim. İştahım çok açık kendimi tutmaya çalışmakla geçiyor zaman : ))

ben anadolu yakasında oturuyorum modakoyada gittim maskoyada , maskoda seçenekler daha çok gibi geldi bana biraz zaman ayırıp iyice dolaşmak gerekiyor 🌸 birde bazı mağazalarda modeller üst katta çok oluyor sevgili hamileler biraz merdiven çıkmayı göze alarak gidin 🤗
Öneri için çok teşekkürler üst katlara bakmak aklıma gelmezdi hepsine tek tek bakacağım 🌸🌸

Back
X