Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    151
Ben bugün lansinoh mudur nedir ondan sipariş ettim indirime girmişti. Açıkçası herkes o çok iyi dediği için onu siparis ettim anladığım için değil 6 binlerden düşmüştü ben de aldım. Ama yine de pahalı geldi bana bilmiyorum. Bu lasim indirimlerinde aldığınız şeyler olursa paylaşır mısınız? Ben hiçbir şey alamadım bir kaç kıyafet dışında.
Ben de az önce bunu aldım instada bir iki takip ettigim kişi memnun kaldıklarını söylemişti. Çok iyi fiyata düşmüş
https://app.hb.biz/qVoTdmH6766T

İnşallah ben 1 ocakta çıkacağım doğum iznine 32. Haftam tam o zaman. 1 ocak sonrası geçerli diye duydum ben. Bende evden çalışmasam dayanamazdım gerçekten adı yetiyor insanı germeye :)
Ya bizim senle sanırım satlarımız aynı benimde 25 Şubat doğum görünüyor 1 ocakta tam 32. Hafta oluyor, ben sordum Mali müşavire bana dedi ki şimdiden planlama yapma bakalım o zaman ne gösterecek ama yıllık izin kullanıp Ocak maaşını tamamlayıp 1 şubatta tam maaş alabilirsin dedi fakat benimde aklıma plan yapmamak geldi bakalım zaman ne gösterecek çıkarım gerekirse doğum iznine ya saldım gitti😄

İnşallah biz doğum iznine çıkmadan önce resmi gazetede yayınlanır ben 32. Haftada hemen çıkmayı düşünüyorum. Gerçekten daha fazla cekemicem bu iş hayatını. Erken çıkmak etkilemez inşallah. Yani zaten ekstra dört hafta için bu kadar yaygara koptuysa uzulcem 😞
Ben de 34+0 da (20 Aralık civarı) ayrılmayı düşünüyorum doğru hesapladım mı emin degilim ama buna göre ücretsiz izin almadan son bir ayı raporla kapatarak seneyi bitirmiş oluyorum 🥲

Ya bizim senle sanırım satlarımız aynı benimde 25 Şubat doğum görünüyor 1 ocakta tam 32. Hafta oluyor, ben sordum Mali müşavire bana dedi ki şimdiden planlama yapma bakalım o zaman ne gösterecek ama yıllık izin kullanıp Ocak maaşını tamamlayıp 1 şubatta tam maaş alabilirsin dedi fakat benimde aklıma plan yapmamak geldi bakalım zaman ne gösterecek çıkarım gerekirse doğum iznine ya saldım gitti😄
Evet onu alıyoruz tam maaşımızı iş yerinden ama işte sonra doğum izni süremize eklemiyorlarmış telefonda öyle söylediler ben de hala net değilim ama ben de çıkacağım 1 ocakta izne. Artık ayrılırken alırım yıllık izin ücretimi de napayım :)
Ama tabi 1 şubatta tam maaş alıp 1 şubatta izin başlasa çok güzel olurdu. Bunu ne zaman netleştireceğiz acaba akıllarda hep şüphe bizim gibi yapan olmamış mı hiç acaba😂 benim son adet 21 mayıs canım. Hadi bakalım doğumlarımızda yakın olur kesin.

Ben de 34+0 da (20 Aralık civarı) ayrılmayı düşünüyorum doğru hesapladım mı emin degilim ama buna göre ücretsiz izin almadan son bir ayı raporla kapatarak seneyi bitirmiş oluyorum 🥲
32. Haftada çalışabilir raporu aldiktan sonra istirahat raporu alabiliyor muyuz ki acaba işte nezleden soğuk algınlığından kaynaklı falan

Doğum fotoğrafı çektirecek olan var mı? Son zamanlardaki doğum fotoğrafçılarından hiç haberdar değilim en son 8 sene öncede kaldım☺️ Aslında çektirmek de istemiyorum ama büyüğünün var, küçüğüm sonra benim neden yok demesin🥲 Bilen ya da anlaşan varsa paylaşırsa sevinirim

Doğum fotoğrafı çektirecek olan var mı? Son zamanlardaki doğum fotoğrafçılarından hiç haberdar değilim en son 8 sene öncede kaldım☺️ Aslında çektirmek de istemiyorum ama büyüğünün var, küçüğüm sonra benim neden yok demesin🥲 Bilen ya da anlaşan varsa paylaşırsa sevinirim
Özel muayenehaneye gidiyorum ben orda sordum hastaneyle mi konuşuluyor bilgi alayım diye. Dr un sekreteri eğer istersem Dr un telefonuyla orda cekebileceklerini söyledi fotoğrafçı ile anlaşmak istemezsem. Bana mantıklı geldi. Odada da kendimiz çekeriz giyinip süslenip öyle düşündüm ama net karar vermiş degilim

ben düşünüyorum. doğumhane, doğum ertesi hastane ve yeni doğan çekimi bir de albüm alacağım hepsine 10 bin dediler. fotoğraf konusunda biraz hassasım önemsiyorum o yüzden anlaşacağım sanırım.

Az önce haberlerde doğum izni 20 haftaya çıkıyor olarak gördüm 1 ocak sonrası doğum yapanları kapsıyor dediler sanırım. Bakalım doğru olacak mı
ay resmen her gün girip bütün yeni çıkan haberleri tarıyorum. 24 hafta dediler şimdi 20 diyorlar sanırım bütçeyi zorlayacakmış :) çok komik değil mi? babalık izni 15 dediler onu da 10 yapmıslar :) 2 yıla kdr ücretsiz izin dediler şimdi 6 ay diyorlar tekrar. yani 1 ay için bu kadar tantana onu da verecekler mi , verseler biz kullanabilecek miyiz belli değil o yüzden napıyolarsa yapsınlar gerçekten. bu ülkeye dair hiç umudum kalmadı . benim de 15 aralık 32. haftam öncesinde de yıllık izinlerimi kullanacağım nasipse 27 kasımda bırakıyorum. o zamana kdr bile günler nasıl geçicek bilmiyorum

ay resmen her gün girip bütün yeni çıkan haberleri tarıyorum. 24 hafta dediler şimdi 20 diyorlar sanırım bütçeyi zorlayacakmış :) çok komik değil mi? babalık izni 15 dediler onu da 10 yapmıslar :) 2 yıla kdr ücretsiz izin dediler şimdi 6 ay diyorlar tekrar. yani 1 ay için bu kadar tantana onu da verecekler mi , verseler biz kullanabilecek miyiz belli değil o yüzden napıyolarsa yapsınlar gerçekten. bu ülkeye dair hiç umudum kalmadı . benim de 15 aralık 32. haftam öncesinde de yıllık izinlerimi kullanacağım nasipse 27 kasımda bırakıyorum. o zamana kdr bile günler nasıl geçicek bilmiyorum
Harfi harfine katılıyorum tüm bu tantana 4 hafta + babalar için 5 gün içinmiş.
En azından babaları 15 gün yapsalardı bana eşimin çok faydası olurdu.
Önce bir reklam yapıyorlar sonrası boş. Başka konularda paraları saçıyorlar konu yararlı şeylere gelince kısıyorlar. Aile yılına bak 😂 bu ülkeye 1 çocuk bile fazla da kendimiz için yapıyoruz.
Şu an tek umudum iş yerimden dönüşte tazminat alıp ayrılmak umarım verirler dön demezler :) dön derlerse de dönmeyeceğim çünkü

Ben fotografci düşünmüyorum :) anı yasamak istiyorum dogumda, odada da telefonlarla cekeriz sonra fotografcida aile fotografi cekilmeyi dusunuyorum esim ve oglumla🥲

Harfi harfine katılıyorum tüm bu tantana 4 hafta + babalar için 5 gün içinmiş.
En azından babaları 15 gün yapsalardı bana eşimin çok faydası olurdu.
Önce bir reklam yapıyorlar sonrası boş. Başka konularda paraları saçıyorlar konu yararlı şeylere gelince kısıyorlar. Aile yılına bak 😂 bu ülkeye 1 çocuk bile fazla da kendimiz için yapıyoruz.
Şu an tek umudum iş yerimden dönüşte tazminat alıp ayrılmak umarım verirler dön demezler :) dön derlerse de dönmeyeceğim çünkü
kesinlikle 15 gün çok çok iyi olacaktı ilk 10 gün sonra annemi gönderip 15 gün eşimle yanlız tadını cıkarırız diyordum. olur mu o 4 haftayı bile nasıl yağlanıp ballandırıyorlar gerçekten söyleyecek söz bulamıyorum Allah görüyor. inşallah alırsın canım benim kendin büyütürsün yavrunu. bir de şöyle bir şey okudum 2 ayda part time gidebiliyormuşusuz sanırım ona okeyım valla :)

Dün mochinin yorumlarına bakarken gödüm bu markayla ilgili iyi çekmediğini yazmış birkaç kişi. Yoksa fiyatı iyi gerçekten ama süt pompası gerçekten iy çekmiyorsa hiç önemi yok. Cesaret edemedim o yüzden almaya.
Yaa ben aldım ama bakalım nasıl gelecek, şimdi denesem de anlayamam gerçi 😁 dogumdan sonra artık

kesinlikle 15 gün çok çok iyi olacaktı ilk 10 gün sonra annemi gönderip 15 gün eşimle yanlız tadını cıkarırız diyordum. olur mu o 4 haftayı bile nasıl yağlanıp ballandırıyorlar gerçekten söyleyecek söz bulamıyorum Allah görüyor. inşallah alırsın canım benim kendin büyütürsün yavrunu. bir de şöyle bir şey okudum 2 ayda part time gidebiliyormuşusuz sanırım ona okeyım valla :)
Onda da iş yerimiz yarısını veriyor kalan yarısını işkur veriyormuş ama kendi maaşımıza göre değil 😯
İnşallah şartlar güzelleşir canım bebişlerimizin kısmeti olur.

Back
X