- 23 Ocak 2019
- 46
- 22
- 88
- 28
Ben ovulasyon testi yaptım ama hiç pik görmedim 2 gün dalan baya koyulaştu ama pik olmadı.Yumurtlamanız ne zaman oldu takip ettiniz mi acaba? Benimde sat 6 Ekimdi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben ovulasyon testi yaptım ama hiç pik görmedim 2 gün dalan baya koyulaştu ama pik olmadı.Yumurtlamanız ne zaman oldu takip ettiniz mi acaba? Benimde sat 6 Ekimdi
İnşallah sağlıcakla… güzel haberlerinizi bekliyoruzOlursa temmuz bebegi olacak. Beklemedeyim.
Olursa temmuz bebegi olacak. Beklemedeyim.
Muhtemelen evet :) çok erken öğrenmişsiniz zaman cok zor gecicekSat 7 ekim bugün kan verdim 16.71 çıktı. Bat 6 ekim normalde 6 gün daha var acaba çok yeni ondan mı düşük çıktı değer
Evett ben 27 ile öğrendim hem de 4 gün gecikmeyleBenim sat 7 ekim dün de 24.58 çıktı benim de. İlk değerin önemi yok önemli olan artış dediler bana görüştüklerim. Yarın tekrar kan vereceğim
Amin insAllah canim Rabbim tüm hamilelere sağlıkla kucağına almayı nasip etsin insAllahHakkımızda hayırlısı olsun inşallah![]()
Hangi günler koyulaşma gördünüz?Ben ovulasyon testi yaptım ama hiç pik görmedim 2 gün dalan baya koyulaştu ama pik olmadı.
17-18-19 gibiHangi günler koyulaşma gördünüz?
Amin canımAmin insAllah canim Rabbim tüm hamilelere sağlıkla kucağına almayı nasip etsin insAllah
Sağlıkla kucağınıza alın inşallah bebişiniizi, 19.2 değeri ne zaman çıkmıştı adet gecikmesi olduğunda mı yoksa daha önce miGüzel haberlerinizi okudukça çok mutlu oluyorum hanımlar. Benim de 2,5 gün önce 19.2 olan değerim şimdi 96.2 olmuş. Hep böyle sağlıkla, güzelce artar inşallahSalı ve perşembe günleri yine kan vereceğim galiba dualarınızı esirgemeyin
Sizin yorumları da okuyorum beta takipleri yapan, kese görmeyi bekleyenler var Allah hepinizin gönlüne göre verir inşallah
![]()
Adetim çok düzensiz olduğu için gecikip gecikmediğimi hiç bilmiyorum. Ama 19 ekim sabahı yumurtam çatlamıştı ve 29 ekim sabahında sipsilik bir çizgi ile hamile olduğumu öğrenmiştim hemen kan verdim öyle öğrendim. İnşallah çokk sağ olun siz deSağlıkla kucağınıza alın inşallah bebişiniizi, 19.2 değeri ne zaman çıkmıştı adet gecikmesi olduğunda mı yoksa daha önce mi
Ben ameliyat oldum ağustos sonunda yenilemesinden çok korkuyorum gebelikle çikolata kistlerinin büyümesi duruyormuş ya da küçülüp yok olduğu bile oluyormuş inşallah öyle olurAmeliyat oldum amh dgerim çok düştü sonra tekrar çıktı sağda ve solda var
Çatlak kremi değil de vücudumu hergün nemlendiriyorum kuru kalmasın diye.Kızlar güneş kremi ve çatlak kremi araştırmasına girdiniz mi ne önerirsiniz
Ne Kullanıyorsunuz hem nemlendirme hem güneş kremi olarak?Çatlak kremi değil de vücudumu hergün nemlendiriyorum kuru kalmasın diye.
Güneş kremi zaten hergün sürerdim içeriği temiz devam ediyorum
Avene mineral olanı ve soltis güzelNe Kullanıyorsunuz hem nemlendirme hem güneş kremi olarak?
Lierac jel almayı planlıyorum ben 3. Aydan sonra başlanıyormuş güneş kremide zaten kullanıyorum la roche posay beyaz şişede olan adını unuttumKızlar güneş kremi ve çatlak kremi araştırmasına girdiniz mi ne önerirsiniz
İlk hamileliğimde öğrendiğim andan itibaren çatlak kremi olarak hindistan cevizi yağı kullanmıştım. Hiç çatlağım olmamıştı yine hindistan cevizi yağı kullanmaya başladım. Güneş kremi olarak da mustella kullanıyordum yine aynısını kullanmaya devam edeceğimKızlar güneş kremi ve çatlak kremi araştırmasına girdiniz mi ne önerirsiniz
Güneş kremi badger kullanmıştım, çatlak olarak da lierac. Aslında mustelanın çatlak kreminin yapısı daha güzeldi ama bende alerji yapmıştıKızlar güneş kremi ve çatlak kremi araştırmasına girdiniz mi ne önerirsiniz